Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a húsipari rt-k is bejönnek nekem elvégre õk a legnagyobbak de náluk ez a méret már nem esztétikus
de azért jók az öregek😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
diétázz és pózolj meg szûkennyomás keresztcsiga stb
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
180centi 230font...
és sokkal jobban néz ki mint a maiak
check this
and this
ááá szarba a maiakkal😄
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
különleges tippek alatt nem tudom mit értesz
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
kb hányan járnak ebbe a topicba (az sg.hu elég kocka valljuk be, nem sértésnek szánom, sry aki annak veszi)?
ki hánnyal szériázik fekve? csucsnyomás? gugolás? esetleg felhúzás?
testsúlyához képest?
különleges tippek?<#buck>#buck>
MJ rulz Pink Team The Only One
a sok kis droid! 😄 csak az a lényeg, hogy ne legyenek krumplik! 😄
viszont te hoztál egy döntést és messze vagy ettõl a felfogástól. ezt becsülöm is benned. annak idején én is így döntöttem.
amúgy azzal a példával azt akartam mondani, hogy mindenki a "húsis" szóval jön, de ha belegondolok akkor nálam a hús az az izommal egyenlõ. nem pedig a zsírral. van egy kis különbség. csak az embereknek azonnal az jut az eszükbe, hogyha túl sovány egy lány/nõ akkor azt csak zsírban lehet megoldani. bár való igaz ez gyorsabb útja is a "növekedésnek" vagy "formálódásnak" és könnyebb is. 😄 csak aztán nem kell azon meglepõdni, hogy nem olyan lesz a forma, mint amilyennek várta.
szóval én azt nem szeretem, ha valaki ezzel - és ehhez hasonló - köhellyel takarózik, mert itt már nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik, hanem arról, hogyha büdös a meló valakinek akkor ne azt kritizálja aki tesz is valamit az egészségéért. hiszen én sem csesztetek egy embert sem mert nem azt csinálja amit én. viszont én nap, mint nap kapok megjegyzéseket. és ezzel nem vagyok egyedül.
nem szeretném ha ez a dolog a kövér kontra testépítõre lenne kiélezve, mert nem ez volt a célom. én azt szerettem volna példázni, hogy mire képes az emberi akarat és mire képes az ember megfelelõ akarat nélkül.
mondom nem lesz agymosott fostalicska😄
persze én vagyok a hülye😊
mint minden esetben😄
Ezzel nem teljesen értek egyet. Az hogy azt mondják, hogy az izmos ember ronda gusztustalan túlzásbavitt szteroidos stbstb ez oké undorító, mert milyen alapon mondja ezt, ha nem is tetszik neki, legalább vegyen erõt magát és mondja azt, hogy nem tetszik de becsüli amiért ezt végig bírta csinálni.
Ugyanakkor én például jobban szeretem a husisabb lányokat, és szívesen fogdosom akkor is a fenekét ha nem színizom. Jó persze vannak határok, de a kinek milyen ember jön be az tényleg ízlés kérdése. Én sem vagyok karcsú, egyáltalán nem, barátnõmnek mégis ez tetszik.
mennyivel könnyebb dolgunk lenne ha nem minket néznének UFO-nak, csak hagynának minket békében? ez lenne az az utópia ami sosem fog létrejönni és mindez csak álom marad, hogy minket az "átlag" ember elismer egyszer. sajnos ez a helyzet, de mi ez ahhoz képest, mint ha vak lennék vagy nem lenne egy lábam?
azt hiszem ez fog majd eszembe jutni, ha legközelebb nehézkesen megyek fel egy lépcsõn a fájós térdem miatt.
ne legyetek krumplik!
most kis motivációkeltés jön!
inkább ezt olvassa el mindenki!-greg rando
vak-ifbb pro
+simon robinson
simon
és most egy darabig mindenki nézzen magába és ne flémeljen!
Ezt pedig gondolom neki címezted, nem pedig nekem.
És akkor mi van...???
A nõt akarok topikba nemtudom hogy kerül be....
A választ lejebb meg is adtad. Az sg.hu egy olyan forumok tárháza, ahol nagyon sok mindenrõl beszélgatnek vitatkoznak az emberek. Elképzelhetõnek tartom, hogy sokan a testépítõ rovatot meg sem nézik, pedig csak egy kattintás. Ellenben lehet, hogy egy játékba, egy szavazásba belemennének, s nem veszik rossz néven, ha olvasnak egyszer egy ilyan ajánló bejegyzést is. Gondolom ez nem bûn!!! Gondolom ezt azért me lehet tenni?!?! Gondolom még szólás szabadság, és vélemény nyalványtás megengedett!!!
Kösz a tippet. Akkor nem fogok diétázni, majd késõbb.
kritikuss!
Eltaláltad, az amit belinkeltél, ide tartozik. Ebbe a topikba. A nõt akarok topikba nemtudom hogy kerül be. (félreértés ne essék csak nézegettem a topikokat, van bnõm😊). De azért azt megértheted, hogy flehúzza az embereket ha minden topikban ezt látja nem? Na jó, még meg lehet éreteni. Szeretnéd ha mindenki megnézné, elvégre a testépítõk topikba csak a tesépítõk néznek be. Ok. De azért 2-szer 3-szor már nem kéne. Akit érdekel az megnézi elsõre. Szal már ezis egy elég nagy nyomorékságra utalt, de hogy erre valaki ír egy frappáns viccet, és azt lecseszed, ez taplóság. De amúgy emiatt CeeZee valószínûleg nem tudja élvezni az életet, és semmilyen kikapcsolódásban nem vesz részt. Szeirntme gondolkodj el picit.
a Mr. O történelme
és egy nagyon jó Jay videó (ez amolyan igazi motiváló videó, nagyon jó zenével)
egyébként volt már olyan, hogy én kiáltam a testépítés mellett (pl. VVFC topic, talán még van aki emlékszik rá), csak, hogy ott nem én gerjesztettem a feszültséget és valamivel értelmesebb érveim is voltak. sikerült is néhány emberben eloszlatnom néhány tévhitet. de nem sok értelmét látom, hogy ezért szétbúrjak egy topicot. elnézést is kértem.
ja, és lehurrogás és vicc között van különbség! férfiak között ez egyfajta szokás hogy piszkálódunk! tudod? bár látom a #4809-es hsz-edbõl is, hogy nem ismered a vicc fogalmát. te csak játszani és kikapcsolódni szoktál, meg embereket invitálsz egy "kis játékra"! van egy ötletem!!! gyere el 17-én a szemináriumra és "invitálj" egy kis játékra néhány embert. nagy sikered lenne! lehet, hogy még a BB TV-be is bekerülnél.
csak azt nem tudom mit csináltál volna ha ténylegesen lehurroglak? nehogy már te gyere nekem az emberi mentalitással miután lep@r@sztozol! nézz már magadba!
nem tudom mikor volt valami értelmes hsz-ed itt Mr. fiftivagyok
Én azt nem bírom, hogy ha valaki csak egy kis játékra invitál bárkit is
ezen a forumon (például), akkor miért kell lehurrogni?!?
Emberi mentalitás<#mf1>#mf1>
kikapcsolódásban is részt vesz.<#worship>#worship><#worship>#worship>
akkor viszont nincs tippem
viszont már csak 9 nap van a szemináriumig.
vagy lehet hogy valami gonosz kis manó a wc-bõl beleugrott a gatyádba!
vagy vannak ezek a "trendi" kaják negatív kalória tartalommal, mert állítólag a megemésztésük több energiát vesz el mint amit az tartalmaz. és lehet, hogy sokat ettél ilyet és miután "megszabadultál" tõle pozitív irányba fordult a súlyod. 😄
Az elõttem szóló intelligens emberkével meg fõleg ne.
Inkább azt mond meg hogy csináltam azt hogy reggel ráálltam a mérlegre, aztán elmentem wc-re megint ráálltam és 1 kilóval több voltam 😄😄😄
azt már oda sem írom, hogy mi volt a vicc és mi volt valós te úgyis képtelen lennél rá, hogy felfogd. aki számít az érti
de harmadjára tuti meg is nézném
légyszi linkeld már be megint<#circling>#circling>
semmit nem tudnak rossz szó nélkül megállni. Állandóan csak a rossz indulat, nem unod magadat?!?!
nem olyan könnyû az mint hittem anno😄
de azért végigcsinálom-mert jobban zavar a feleslegem minth hiúskodjak😄 h jajj kicsi leszek
hozzáteszem már most kicsinek érzem magam a 90 kilóhoz képest ami voltam
de azért most már nem nagyon fogok mérleg szerint menni, mert végülis felsleges a kinézet számít ebben a játékban nem a súly😄
edzél tovább helyesen és egyél tisztán!!! ha ezeket betartod akkor 100%, hogy a testösszetételed a helyes irányba fog megváltozni (izom-fel, zsír-le)
sztem kismilliószor leírtuk, hogy mit kéne enni, olvass vissza és ha mégsem érted akkor segítek.
futást és úszást nem fogok ajánlani, fõleg egy kezdõnek. de amúgy se.
azt ajánlom, hogy olvasgass sokat errõl a sportról, mert alapvetõ fogalmakkal nem vagy tisztában. ami nem baj, tekintve azt, hogy kezdõ vagy. de ha me, akarsz az maradni akkor tanulj!
itt jön képbe az az idióta téveszme, hogy a testépítés az "izomagyúak" sportja. ezt is a sok otthon ülõ cigizõ, kávézó, pocakos "értelmiségi" találta ki, mert milyen ciki az hogyha valaki nemcsak jól néz ki, hanem egészséges és intelligens is. valamivel leplezniük kell a türelem, kitartás és az önfegyelem teljes hiányát. és mivel az izom azonnal látszik az intelligencia viszont nem ezért könnyû kitalálni azt hogy ezek a gyúrósok milyen ostobák. de ha ez nem lenne elég akkor impotensek is, hiszen nehéz minden nõnek megmutatni, hogy ez nem így van és persze felesleges is.
ha nincs eszed hozzá akkor semmit sem fogsz elérni ahhoz képest amit elérhettél volna kellõ tudással(nyilván nem arról van szó, hogy holnap te leszel a Mr. Olympia). ki az a hülye aki képes egy halom energiát befektetni teljesen feleslegesen, mikor a sikertõl csupán a tudás hiánya vagy a megszerzett tudás nem kihasználása választja el. azért gondolom, hogy joggal beszélhetek errõl mert nekem volt néhány ilyen évem amit elvesztegettem csak mert nem aknáztam ki a lehetõségeimet.
ha lesz idõm majd letöltöm én is a videót, kiváncsi vagyok rá!
nem gondoltam volna, hogy az az újság még a "rencerváltás" elõtti idõbõl való.
a tudás hatalom<#vigyor3>#vigyor3> hozzáteszem a hasznos tudás
amúgy meg ja bosszant h megálltam féltávnál és azért kiváncsi lennék magamra h festenék teljesen lepucolva...mert most kb ott vagyok ahol a tömegelést kezdtem vagy picivel jobb vagyok-kaján meg már nem nagyon tudok változtatni
amúgy megnéztem az arnolods videót a.s. total rebuild - the way to mr olympia 1980 a neve
igazából nem is csak arnoldról szól...
a versenyt mutatja be, van benne tom platz interjú
persze arnie is beszél és edzést is mutatnak aztán pár behind the scenes jelenet
3kûrt mutatnak be zane-platz-arnold
kb ennyi meg az eredményhirdetés
és lou meg 51-es tehát az újság 88as... giga ol'school
de van egy tippem: megtorpant a súlyod és kezdesz pánikba esni! 😄 és az alacsony CH miatt hülyeségeket is kérdezel. 😄
1-másfél óra?😄
mondjuk én napi 1órát nyomok reggel-este felbontásban az edzéssel-van amikor elsõ az edzés és második az aerob de fordítva is szokott menni
csak kivi vagyok😄 ugyanis ezt még sehol nem láttam és azért érdekelne😄
amúgy én meg már kezdek kilenni a diétával-azért az a napi minusz egy kiló kaja sokat számít😄 de még karácsonyig mindenképp csinálom
Íme itt van egy fórumozó, aki mindenhová beírja ugyanazt(nem is egyszer)!!! VICC
www.szedjélinkábbcavintont.hu
Íme itt van 11 jóképû, izmos tatabányai Télapó, akik közül
válogathatsz!!! JÁTÉK
www.muscleteam.hu
Nah ez most kitört belõlem mert nagyon jó napom volt és egy nagyon jókis lábedzéssel zártam ezt a napot úgyhogy most jó kedvem van.
Mondjuk lekéstem a trolit de az egyik srác hazahozott kocsival.<#idiota>#idiota>
Eszméletlen istenbarma emberek is járnak ebbe a terembe. Hihetetlen még gyakran én sem hiszem el, hogy túlordítják még a zenét is ami annyira nem halk, meg túlröhögik, meg CSIKLANDOZZA A SRÁCOT FEKVENYOMÁS KÖZBEN!!
Na erre varrjatok gombot. Azt hittem megüt a guta. Vagy én õt. Hogy lehet valaki ekkora hülye?
amúgy az ilyen dolgokat tényleg ne tanuld meg-vizsgán mondd el aztán el is lehet felejteni<#vigyor2>#vigyor2>-az iskola bizonyítottan káros
<#hehe>#hehe>fõleg ez az iskolarendszer
egy biológia szakos csaj mondja ne igyak alkoholt mert az izmot bont-és h õk ezt tanulták
na mondom oké ezentúl minden sör elõtt dobok neki egy alkarpózt h megvan-e még a kígyó?<#hehe>#hehe>
az iskolából csak agymosott emberek jönnek ki aztán még utána a média is tovább butítja az embert és kész a tökéletes coach-potato - az ember aki midnent megnéz mindent megvesz mindent megesz-a tökéletes fogyasztó
<#vigyor3>#vigyor3>de ez csak amolyan kirohanásféleség<#vigyor2>#vigyor2>
a rost az fontos! rajtam viszont már az sem segít! most probiotikumot nyomok
Egyébként lenmagolaj alap csak azt már nem írtam bele.
Ilyen vackok vannak pl kell ennem anyagcsere miatt zabkorpat is 1-2 kanallal kulonben szar a gyomrom.
A mai menüm is 600g csirke, 150g rizs, 4 adag wheypro, 1 adag turo es joghurt bele..