12316971501353788406.png
  • retek683
    nem olvastam:):) és tisztába vagyok azokkal amit leírtál .. nem várok csodát magamtól .. de örülök neki hogy már lassan mázsa vagyok és nem számítottam ien erőre se . és ha belegondolok akkor még ennél jobban is mehetne ha nem vagyok ien hülye... Nekem az erőszint a lényeg és az már sztem ígyis említésre méltó... és érzem hogy sokat fogok nőni és még erősödni eben az évben... ÉN azt mondtam mikor elkeztem hogy ha elérem a 80-85 kiló ienkorra még ha zsírosan is + kinyomom a 100-110 -et eccer akkor már jó..a terembe sok embernek 2* ennyi idő kelett hogy elérje.. sztem aban van igazság hogy minnél magasabb vagy minél hosszabb a kezed anál rosszabb nehezebb egyes gyakorlatokat megcsinálni... ÉN tömegetnövelek úgy kb 120 ig majd ezt lepucolom ez kb 4-5 éves terv majd uána eldöntöm hogy a formás a legyen vagy az erőszint leyfgen a lényeg.. kezdő vagyok még meg fiatal ráérek.... a tömegnövelés zsírral jár ez átlag 1:1 es arányba jön ... akkor még jó... tán:) a lényeg hogy 12% fölő nem szabadd meni mer csak úgy érdemes---