12316971501353788406.png
  • retek683
    mostanába mivel nincs kesem táplálékkiegészítőre ezért több tejet veszek meg tojást eszek .. neki álltam annak hogy 2-3 óránként kajálok, 3 kajálás az teljes értékű főleg a reggeli, meg az edzés utáni... az edzést úgy csináltam ahogy leírtad.. nagy súlyokkal dolgoztam a végén rápumpáltam .. vmikor teljes test a héten vmikor meg osztott... a hasam ,hát még kockás ,de alaphelyzetbe már csak lapos:) ülve meg....:D de ez annak tudható be hogy miostanába még lefekvés előtt is tömöm magam... edzés közbe szőlőcukort nyomatok .... egyébként nagyon is nem vagyok hizékony .. 11 hónappal ezelőtt 63-65 kiló voltam annyit ettem mint egy állat , nem híztam ezért vettem v35 öt és elkezdtem gyúrni.. haver tanácsára .. és úgy nyomtam , már az elején nem volt természetes ami súly feljött.. csdálkozott is mindenki a terembe.. volt már oan ünnepek után meg serius mass miatt elhíztam .. pár hét leis ment kis kocogás meg hasazás... nem szoktam hazazni sose,talán emiatt nem kockás fullosan:), nem a verseny miattcsinálom. hanem azért mer szeretem csinálni....az edzéseim nagyon gyilkosak, nagy súlyokkkal dolgozás , csúcsozás, amit csak bírok mindent bele adok..végén alig bírok haza jönni a szemem vérbe.. na meg ien apróságok egy poharat nem bírok felemelni..:) a zsír százalékom legutóóbb 12.39 volt de simán lejebb tom adni ha akarom . olvastam Róla hogy évente eccer lekell pucolni az izmot na majd augusztusba .. most még felmegyek 100 ig akkor már.. ma mértem magam 98 vagyok... mostanába ahogy fejlődi ka tricepszem úgy megy felfele a súly a fekpadon :D a súly növés a lábazásnak köszönhető vszínű mivel azt se csináltam az elején sajna ÉN hülye ezt kb február óta lábazok sajna elég ritkáán de kb egy hónapja már minden héten megnyomatom keményen múlthéten kécer is rámentem.. sajna a láb elég gyenge de behozom .. az aranyér megműthető vagy van kenőcs:D:D nem zavar milesz:D mer ropi:D Pyrex : semmi szteroid, sőt az elején elég nehezen ment a bejárás a terembe, ezért volt ,hogy heti 2 edzés volt csak, mivel nem lábaztam meg nem tricpszeztem sőt a felső melet se nyomattam elég volt az idő..