12316971501353788406.png
  • retek683
    utálom mikor sok ien naív gyerek, azzal jön ,hogy jajj ez ien kemény ,Ő így edz akkor az már úgy jó.... ezek él sportolók.. egészen máshogy edzenek ... de ha észre vesze,d ha már rég bene vagy, akkor látni hogy szinte egymásnak mond ellent az összes... szted ez a pulyka melltől ekkora? vagy a v35-től? hiddel egy oka van aza a szteroid, arra meg aztán tök mind1 hogy edzel, csak dolgoz keményen szabályosan.... benn a terembe mindenki szerint kis ismétléssel érdemes dolgozni Én 5-6 os ismétléseket csinálok majd a végén bedurrasztok rá (piramis)... de a lényeg a nagy sullyal való dolgozás , minnél szabályosabban, ez a lényeg tömegnöveléskor.. és hogy tömeget növelj erőt is növelned kell ... tegnap ment ki a fekpadon a 137.5 kiló ami sztem tekintély 11 hónapos gyúrós multhoz képest.. a terembe van aki 4-5 év alatt érte el ezt. az egyik gyerek 2.5 éve gyúr . 10-15 ös ismétlésekkel dolgozik , és elvan ájjulva, hogy ennyi idő alatt jóval erősebb vagyok meg nagyobb mint Ő ...pedig jóval kisebb voltm előtte fele akorra mint Ő:D sok ismétléssel sztem majd formáláskor kell dolgozni ...na lényegtelen mindenki úgy csinálja ahogy Neki jó és nem kell halgatni mindenféle felfujt emberekre. 137.5 ez a lényeg:D:D jövőhéten jön a 140 :D:D ennyi aztán meg a 200 :D fekpadon elég nulla vagyok, állítólag azért mert hosszú a karom de nagyon .... de ahhoz képest...