Megnézem majd a linkelt site-ot, csak így éjszaka már nincs erőm végigböngészni egy angol oldalt...
Nekem az a fő bajom, hogy kb. az első 4 (5) gyakorlatba tudok maximumot nyújtani, akkor viszont mint egy állat. Aztán csökken a teljesítményem. Úgyhogy erőteljesen el kell kezdenem agyalni egy olan terven, ahol mindig az elsődlegesen fejlesztendő testrész van célkeresztben egy-egy edzésnapon. A másik dolog, amin agyalok, hogy ha visszatérek a héti 3-as bontásra, akkor is tudom hozni az izomcsoportonkénti megfelelő volument hétről-hétre... Mert 3*4 széria 12-10 ismétlessel az ugye 120+ ismétlés per izom. Ez kb. fedi a megfelelő stimulust. Viszont van-e ennek értelme, ha csak egyszer kap ilyen koncentrált ingert egy héten, ha a többi edzésnap alatt bejátszott "segédmotoros" izommunkát nem számoljuk...
Egyelőre nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy csak 3* lesz erőm lejárni egy héten edzeni, úgyhogy egyre inkább ilyen irányba kezdek gondolkozni.
A fő kérdésem immáron az lenne a tapasztaltabb edzőtársakhoz, hogy elég-e a heti egy intenzív durrantás egy-egy izomcsoportnak, vagy legyen inkább kettő és akkor a Tmac-féle edzésterv vázára kell felépíteni egy tervet, ami alapján dolgozni lehet??