12316971501353788406.png
  • Zocsi
    Hát-bicepsz sok egy napra szvsz! Már alapból azért is, mert bizonyos hát gyakorlatonál (majdnem mind) besegít a bicó is... akkor már inkább hát-tricepsz...

Anno mikor 3-as bontásban edzettem így nézett ki a programom:
    mell-bicepsz-has (volt benne tolóckodás)
    hát-tricepsz-derék (volt benne húzóckodás)
    láb-váll (volt benne guggolás, majd később néha módosult felhúzásra... ez már továbbfejlesztett program volt, amit máig nem találok és már elfelejtettem.. )':
    A lényeg az volt, hogy izomcsoportonként 3 gyak, plusz a kettő között valami átmenet (összetettebb dolog) és max a végén valami levezetés, mondjuk hasazás... így edzésnaponként 7-8 gyakorlat volt és ha pörgette az ember 70-75 perc alatt le lehett edzeni... Jó volt nagyon!
    DE, és amiért nem így próbálok edzeni mostanság, az a felkapott dolog, hogy 36-48 óra a regenerálódási idő, és nem feltétlenül elég stimulus heti egyszer edzeni egy izmot... Mondjuk tény, hogy az összetett gyakorlatok miatt volt többféle edzés napról-napra (mondjuk egy jó kis fehúzás azért bejátszik a hát fejlődésébe is), de mára már elbizonytalanodtam ezzel a fajta edzésmóddal kapcsolatban...
    Ezért érdekel engem is a heti 4, kettébontott edzésminta! Viszont... egyelőre a gyakorlat azt mutatja, hogy így munka mellett nem lesz erőm heti négyszer lejárni, uh. valszleg marad a módosított Tmac-féle edzésterv... azzal a különbésggel így elsőre, hogy a hát edzését + csukja átrakom a láb mellé, vaaagy a kar edzést teszem át... még nem tudom. Ezen még agyalnom kell! Ennek ellenére lehet visszatérek a régi formulához, bár reménykedem benne, hogy lessz itt olyan, aki meggyőz és lebeszél róla...

P.S.: Roman, jó nyaralást és felkészülést a HST-re!!!