12316971501353788406.png
  • Panzermeyer
    Átérzem a gondjaidat kisember, mert valaha én is így kezdtem, még fiatalabban, mint te.
    Sajnos a kaján sokminden múlik. Több, mint gondolnád. De erről már ugye írtak. Tulajdonképpen a gyakorlatokat is leírták neked. Valamint egy linket is adtak, ahol tájékozódhatsz.
    Szerintem egy héten 2-3x csinálj teljes testes edzést, vagyis mozgass meg minden izmot. Hogy mennyit csinálj? Nem is tudom... Én anno úgy csináltam, h akkor tudtam, h jó amit csinálok, ha már fájt (égett) miközben csináltam.
    A súlyaid elég kicsik, azokkal az 1-2 kilókkal sokra nem mégy. Inkább válaszd a "nagyobb" súlyzóidat, a bemelegítéshez használd a kisebbeket.
    Sokan mondják, h nem feltétlen szükséges az izomláz. Én sem azt mondom, h feltétlenül kell, de ha van, akkor tuti, h jól dolgoztál. Izomlázas testrészre ne edz rá mégegyszer keményen, mert csúnya lesérülés lesz a vége (én jártam úgy anno). De azt mondom, h minden edzésen próbálj arra menni, h másnap izomlázad legyen. Egy idő után rá fogsz jönni a saját korlátaidra, h milyen gyakorlatokra reagálsz jól, végrehajtási módokra, stb.

Sok cseresznyét és kitartást az edzésehez!

U.i.: Nem hátizsákkal felülés, hanem hátizsákkal guggolásról volt szó :)
    Egyébként ez nem is hülyeség... Ha anno ez eszembe jutott vonla... :)