12316971501353788406.png
  • Roman
    Nézegettem a Scitec kínálatát a shop builderen. S meglepődve láttam két dolgot.

VitarGO! s Vitargo CRX. Árban szinte ugyanaz a kettő, 0.9 kg a sima vitargobol 5000 forint (hahahaha) míg 1.6 kg CRX 10.000 forint.

Namost,mi a különbség? A sima vitargo szerény véleményem szerint mezei szőlőcukor, maximum maltodextrin, mert állítólag kíméli a gyomrot. Sok hülye mégis megveszi, mert finom s edzés közben el lehet iszogatni. Szerintem akkor már sima maltodextrin v szőlőcukor meg boleró edzés közbe.. egyszerűbb, nem?

a CRX meg egy komplett kreatin-transzport, az 1.6 kg-nak az egyötödét adja egy kreatin-mátrix meg különböző inzulinreakciót maximalizáló adalékok.

Úgymond ha nagyon gazdag lennék, edzés után VitargoCRX-et innék 80 grammot, meg 50 gramm Tejsavó-izolátumot. De annyira sose lennék gazdag vagy hülye, hogy sima Vitargobol akár egy dekát is vegyek :D :D

Ti hogy látjátok? Szerintetek is simán átbaszás az egész Vitargos dolog? Csak mert most én egy hete megint leszedtem a ch-t nagyon, s próbálgatok formába lendülődni, s úgy vettem észre, hogy krvára nem esek össze, meg nem "eresztek le", ha edzés után megiszom a kis kreatinosszőlőcukromat, meg a wheyt. Úgymond bele tudom zsúfolni a napi szénhidrátot a reggeli s edzés utáni étkezésekbe, akár egyszerű szénhidrátokból is, s ennek következtíben nem eresztek le, nem érzem laposnak magam, s még az edzéskedv is jó :) ja, és definíció is javul..

Csak mindig csodálkoztam, hogy fosnak a szőlőcukortól, egy grammot se tesznek diétában edzés utáni turmixba, ellenben tolják a méregdrága Gébombot, meg reggel felkel mindenki éhgyomorra aerobozni egy órát, meg edzés utáni turmix előtt éhgyomorra még aeroboznak, de egy kurva 15 perces intervallumtréninget fosnak megcsinálni, mert "az katabolikus, jajj, lemegyazizmom".. 15 perc alatt hogy menne le jobban, mint két óra éhgyomoros totyogás alatt? :S

Nem értem én az "alapismereteket".. :(