12316971501353788406.png
  • Roman
    na, este felteszek én is egy képet, amit így 7 hónap alatt összeszenvedtem, szerintem szarul.

tippeket, tanácsokat szívesbe fogadok, főleg kritika kéne, mert a teremben csak azt hallom,hogy gyorsan fejlődök, micsinálok, et cetera. ja, meg röhögést, az edzésmódszereim miatt (nem csinálok minden gyakorlatból 50 ismétlést minden edzésen, nem edzek 3 órákat csak 1-et, szal ilyesmik miatt röhögőstárgynak szolgálok :D )

Neked meg tömegelned kell fiam, erősen :D ha oldalsó has látszik, miafaszér diétázol tovább? :) Az én mellprogramom az elmúlt két hétben, kényszerből ez volt:
    45 fok egykezesekkel, 5*8
    vízszintes pad egykezesekkel 4*8
    tolódzkodás 4*8
    tárogatás 45 fokon 4*12 (itt már csak lenyújtok)

amúgy mindig rudas ferdepaddal kezdek, de valamiért az elmúlt kjét hétben állandóan foglaltak voltak a rudak, szóval szopiszopi :)

tipp még: az egykezes nyomásokat úgy csináld, hogy a tenyered előre néz, nem befele fordítva. úgy jobban érzed a kulccsonti részeket (én legalábbis). meg van még egy elmebeteg gyakorlat, ezt is a "nagyoktól" lestem el, és előszeretettel alkalmazom.. :D sima fekvenyomás, csak nem a melledre ereszted vissza a súlyt, hanem szépen a nyakadra, vmivel az állad alá. ezzel is szépen izolálod a felső melled. :S

amúgy apám gyönyörű orvos.. halolaj kapszulára nem adott pénzt, ellenben a clenbutot felírta.. asszem saját zsebbe kell nyúlnom, scitec-es omega3 kapszula az jó, nem? a leírás szerint 1.2 gr halolaj van benne :)