-
Én, nem szarakodnék. Elkezdenék tömegelni, nem aggódnék ha jön fel egy kis zsír is. Most 85 kilóról elkezdenéd, sok kajával felvinéd pár hónap alatt 95-100 kilóra, de rendesen zabálj. 100 kiló után már nehéz lesz izmot építeni, főleg hogy pár hónapja még 85 voltál, semmi tartalék nem marad már, mivel mindent kihoztál magadból rövid idő alatt.
Esetleg valami jó kis "teljesítmény fokozóhoz" nyúlnék, tényleg valami nagyon enyhéhez, ami kicsit anabolikus, de semmi androgén hatása nincsen.
Valahogy sok idő alatt felküzdeném magam 105-110 kilóra.
Na és onnan indulnék vissza, szálkásítani, egy 90-95 kilóra.
Naturálban ha egy kilót fogysz annak kb fele lesz az izomveszteség.
Ez baromi nagy luxus. Vannak ismerőseim akik winstrol tablettával próbálkoztak, a legenyhébb cucc, mert nagyon kicsi a hatásos adag. És mégis kifarag mint egy szobrot. Nem baszogatja a hormon rendszert. HÁL ISTENNEK, ezért a vele megörzött izom a szálkásítás után TARTÓS marad, nem vész el. Tömegezésre nem használják mert annyira nagyon gyenge cucc oda már. De szálkásításra nagyon kiváló izom megörzőnek egy olyan anti-katabolikus cuccal mint a clen. Azt én évekig szedtem, már 8 évesen is. Zaditen néven. Mivel asztmás voltam, de ezt már írtam.
Soha semmi negatív hatást nem váltott ki a hosszú évek alatt.
Persze a metiltesztóról, anapolonról, meg minden androgénről és erős anabolikus cuccról lebeszélnék mindenkit. Egyébként a boltban kapható izomépítő szerek is anabolikusak, mivel izomépítő hatásuk van. Szóval az anabolikus szó nem azt jelenti hogy tiltott szer, meg drog, kox. Az azt jelenti hogy serkenti a protein szintézist az izomsejtekben.