12316971501353788406.png
  • Roman
    ma megjövök, belépek.. a terembe.. mit látok? a két új tag szívja a cigit.. nagy kerek szemekkel nézek rájuk, mondom "MIT CSINÁLTOK?:O :O" erre ők "hát.. fogyókúra"..

nagyon szomorú vagyok.. mármint, engem sértettek meg.. tegnap tanácsokat adtam az egyikőjüknek. (rossz szokásom.. kb. 45 kg fogyás után szívesen adok tanácsokat azoknak, akik kérdeznek) ő viszont az überekto haverjára hallgat, aki olyanokat tanácsolt neki, hogy cigit szívja orrbaszájba, egyen sok citromot meg almát, mert az zsírégető, s hasazzon minden nap törzsforgatással, mert leég a zsír a derekáról..

a tanácsadó fiúka kb. évek óta edz, s sír, hogy nem tud egy dekát se hízni.. minden ere látszik, fullkockás a hasa, s reklámozza mindig, mennyit eszik. Szóval szegény fogynivágyó (nem dagadt.. olyan "átlagos" formája van. csapott vállak, hurkapálca karok s lábak, s persze úszógumi, kispocak) meg hallgat rá.

Én vagyokj túl jóindulatú s naiv, hogy mindenkin megpróbálok segíteni, vagy jól teszem, hogy próbálkozok? :(