ua.
-
IMYke2000 #17 Sajna, nem mondhatom meg honnan van a CD. Ugyebár az ember nem tudhassa, hol és mikor bújnak meg a BSA-sok... :)))
De a lényeg, hogy megvan.
A fordítás rohadt gyorsan megy, és a hétvégén már a grafikus része is magyar feliratos lesz!
De ne szaladjunk annyira előre... :)
Amúgy csak jelzem: engem még egyetlen egyszer sem vágott ki a gém!
Pedig először egy Celeron 300@300/96MB/Voodoo Banshee 16 MB majd,
egy PIII 500@500/128MB/Riva TNT2 32MB kombóval próbáltam ki.
Pár megdöbbentő dolgot azért tapasztaltam, a néhány bug mellett, mégpedig, ha feltelepítem a gamét, és a verziószámank megfelelelő NoCD törést felteszem (hogy ne kelljen a CD ill. hogy a haverral nyomhassuk az Arena részét), akkor NEM LEHET MENTENI A JÁTÉKBAN! Egyszerűen kifagy, kivág. De scak ekkor, amúgy szépen siklik a kicsike!
Szerintem, azok élvezhetik igazán ezt a szupcsi játékot, akiknek rohadt erős gépük van, Pentium III minyimum, abból is 500 MHZ felett, fincsi kis VGA kártyával... (GeForce nem mellékes).
Azért az én oly' régi Voodoo Banshee-men sem szaggat veszedelmesen, és ami a lényeg, sokkal élesebb képet kapok, mint a TNT2-n.
Asszem, ez lesz az első játék, amit mostanában (2001-ben) teljesne végig fogok játszani. Eddig csak a Tomb Raider ill. a Diablo sorozat érte el ezt nálam!!!!!!!!!!!!!!!!
Na megyek aludni! Jó gémet, szép álmokat mindenkinek! Hja, és legyetek jók! ß-)