Blade of Darkness

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi ,idõközben nagyjából aa kényszer segített. A jeleket én is így gondoltam,de kicsit mégis megzavart amikor nem sikerült elsõre.

Ma rengeteget szenvedtem, de az oldalra-ugrós taktika nálam is bejött.
1 észrevételt nem értek,vagyis nem biztos.Ez pedig amikor pl. van 1 orc (500HP-vel), legalábbis orc sworddel jön, mely 30+ powert ad. A kezében Round Shield. Na szóval csap egyet mégpedig úgy hogy ugrik egyet és ha nem moccanok 165HP-t szed le.Na most én ugyanilyen karddal és páncéllal voltam,de akárhogy csapok max 30+10 -et tudok sebezni, így õ pár csapás alatt lenyír én meg csak ütöm,ütöm.

Miért van ez? Milyen kombóval tudnám ezt megtenni, az ellen ráadásul 4-es szinten van ,én 5-ösön.
Most vettem észre az F1 alatti combokat,de kéne jelmagyarázat,hogyan mûködik,kicsit összezavart...

Köszi szépen
Üdv
Mire rájöttem 1 billentyûzet és 1 egér bánta.
De bizony szamít!

Eddig 1.85 volton stabil volt, minden progi futott rajta. Ez érzékenyebb. Ezért kár volt ideírnod.
Oli!! Örülök, hogy neked is segített!
OliApa
Kosz HUB! Eddig meg nem estem ki 1.95 V-on! 😊 A fene se' gondolta, hogy ez lehet a baj! (A regi 1.85 volt)
Hatha segit vkinek; a konfig: ABIT BX 1.68M - Celeron 566@927 - 256 MB 133 SDRAM - SB Live! - G-Force2 MX 32 MB SDRAM - Quantum 4.3 GB UDMA HDD - Pioneer DVD 10x40.
Ma nyomtam 5-6 órát de nem lépett ki,valószínû csak nem volt jó passzban tegnap a gép(egyetlenegyszer lépett ki. Ha gond lesz, feszültséget állítok majd, és megírom working e-?Én is tutkó végigjátszom mind a 4 karakterrel.

Kegyetlen jó a játék!
Ahoj!

Na megoldódott a probléma? (Tigris, Oli?)

Nekem Paladin(12 szintû). Elég tuti, jól használja a Queen's sword-öt -> Specko fegyver! Minden karakternek 4 darab van elrejtve különbözõ pályákon! (A törpének is találtam egyet-> Venom's hammer). Azt hiszem én is végigjátszom ezt a game-t mind a 4 karakterrel.
Na!
Én a barbárral megyek nemtudom 5-ös v. 6-os szinten lehetek.Most lett vége az elsõ pályának, így sok mindent nem tudok még mondani.Írtóra tetszik,legutoljára a Commandos (!! pedig nem ma volt) hatott rám ennyire.
Egy-két bug viszont rendkívül idegesít.Annál a résznél szenvedtem eleget amikor bezárulsz egy kör alakú kis terembe és 4-5 csontváz mászik elõ a földbõl, hát ott eléggé mérgessé váltam.Néha 1-1 pillanatra akad a gém,fõleg mikor másznak elõ a földbõl és mögötted a másik már csapkod,akkor az egérrel egyszerûen össze-vissza bírok csak vagdalni,ekkor jól megszívom.-
Ha oldalazol és a bill. nyilait használod (és nem az egérrel teszed ezt),akkor mindig fordul is picit abba az irányba, így sokszor hátat fordítok 1ik pillanatról a másikra az ellennek.Igaz van a lock on funkció de az korlát is 1-2 mozgásra.

Irjátok le van e valami jó stratégiátok és hogy csináljátok meg hogy ne forogjon el a hõsünk célpontja elõl(ez buta kérdésnek tûnik,de ha belegondoltok nem könnyû kivitelezni(

Szóval 2001 legjobb játékára fel!!!
OliApa
Dauby! A cheat-ek inkabb erdekes mint hasznos dolgok, ezt tudjuk es persze nem kotelezo hasznalni. Ebben az esetben is inkabb mokas dolgokat nyujt. Mint uj szinfoltot ajanlottam. A tobbi mondandoddal makkszimalisan egyet ertek! 😊))
OliApa
Nem tudjatok, hogy miert nem lehet gamepaddal jatszani a BoD-ot? Azert ez eleg ciki, hiszen a gamepadokat az ilyen jatekokra talaltak ki! En Genius MaxFire G-07-el probaltam, de nem reagalt az impulzusra.
Azt nem tudja valaki, hogy a masik, a G-08-as tipusnal a profilt hogyan kell felhasznalni? Eleg a profil betoltese utan kilepni es mar azzal a bealitassal mukodik a cucc vagy a jatek indito fajljaval kell egyutt inditani a kivant profilt?

Koszonettel!
OliApa
Ize... vagyis itt: http://kapocs.trefort.net/cheat/cgi-bin/cheat.pl?reszletes=1217
OliApa
Ja, a 2 cheat letoltheto a gemkapocs.hu-rol!
OliApa
Na, ezt a procifeszkot ma kiprobalom!
IMYke! Neked minek NoCD krekk a full CD-hez? A telepites utan - ami 800 MB 😞 - mar nem kell a CD, legalabb is az en verziomban. Az arenaban nincs bot?
Marha jo, hogy lehet verekedni a levagott karokkal es labakkal is! 😊 Van ket cheat hozza, az egyikkel palyaugrasokat es szerszammeret(!) novelest, skinvaltast, szintnovelest es mas egyebb furcsasagokat lehet elocsalni billentyure. Pl.: Matrix nezet, ahol az akcio lassitva es korbeforgo kameraval nezheto. Igy nagyon jol kielemezheto az MC, es igen latvanyos! A masik egyszeru hatter progi serthetetlenseggel es ha jol emlexem HP novelessel bir.
Sajna, nem mondhatom meg honnan van a CD. Ugyebár az ember nem tudhassa, hol és mikor bújnak meg a BSA-sok... 😊))
De a lényeg, hogy megvan.
A fordítás rohadt gyorsan megy, és a hétvégén már a grafikus része is magyar feliratos lesz!
De ne szaladjunk annyira elõre... 😊
Amúgy csak jelzem: engem még egyetlen egyszer sem vágott ki a gém!
Pedig elõször egy Celeron 300@300/96MB/Voodoo Banshee 16 MB majd,
egy PIII 500@500/128MB/Riva TNT2 32MB kombóval próbáltam ki.
Pár megdöbbentõ dolgot azért tapasztaltam, a néhány bug mellett, mégpedig, ha feltelepítem a gamét, és a verziószámank megfelelelõ NoCD törést felteszem (hogy ne kelljen a CD ill. hogy a haverral nyomhassuk az Arena részét), akkor NEM LEHET MENTENI A JÁTÉKBAN! Egyszerûen kifagy, kivág. De scak ekkor, amúgy szépen siklik a kicsike!
Szerintem, azok élvezhetik igazán ezt a szupcsi játékot, akiknek rohadt erõs gépük van, Pentium III minyimum, abból is 500 MHZ felett, fincsi kis VGA kártyával... (GeForce nem mellékes).
Azért az én oly' régi Voodoo Banshee-men sem szaggat veszedelmesen, és ami a lényeg, sokkal élesebb képet kapok, mint a TNT2-n.
Asszem, ez lesz az elsõ játék, amit mostanában (2001-ben) teljesne végig fogok játszani. Eddig csak a Tomb Raider ill. a Diablo sorozat érte el ezt nálam!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek aludni! Jó gémet, szép álmokat mindenkinek! Hja, és legyetek jók! ß-)
Ja igen! Nekem nem rippelt van, de szerintem nálad is ez (volt) a gond.
Ige a proci az! De nem kell visszaállítani!!!!!!!!!!!
Nekem Cel566@850, de ami a lényeg! A feszültség!!
Nekem edig 1.85 volt kellett és minden ment pöpecül. A megoldás amin mûködni fog és nem dob ki: 1.95 volt (4.5 óra játék után)
Ennyi a megoldás! Ha van kérdés, akkor lehet megírni.
Ciao!
Szóval a proci igaz?Nekem fel van húzva.Vissza kéne állítani mi?Mondjuk UNACE közben is ha felhúzott procival csomagolsz ki a felÉT CRC-snek érzékeli.
Ha tOVÁBBI TEENDÕK IS VANNAK KÉRLEK ÍRD MEG NEKÜNK. AMÚGY NEKED IS RIPPELT VAN??
IMYke2000
nagyon orulok hogy neked megvan full cd-n de
honnan????
udv

Ahoj!

Tigris, OliAlpha!!!!

Tudom a megoldást, nekem már mûködik rendesen!!!
Ha még érdekel titeket, írjatok ide!!!!

ui.: A proci fel van húzva ?
OliApa
IMYke! Igyekezz avval a forditassal! 😊
Tenyleg gyonyoru ez a jatek! Nem szerettem igazan a pufolos jatekokat, de ez annyira osszetett mozgassal rendelkezik, hogy igen izgis.
Sajna engem is rendszeresen kihajit. 😞 (Full CD-s)
Hi all!

Nekem meg van a FULL game és már FORDÍTOM MAGYARRA! Nemsokára meg lesz az összes játékfordításom, érdemes lesz a honlapomra elnézni!!!!!!

Eszméletlenûl jó játék!
haho hogyan lehet megszerezni azt a jatekot?
vagy honnan lehet letolteni?

Hello! Engem is kidob.A Rippelted van neked is?Nem ez lehet a baj,full cd-ssel is volt vkinek ilyen problémája?
Ahoj!

Ivan lehet, de csak harc közben és körözöl az ellenfél körül.
Nyomd csak meg a Tab-ot!
ezt meg csak letolteni lehet?

Kár, hogy állandóan kidob.
Mindenki próbálja ki,mert kegyetlen jó hangulata/grafikája/harcmódja van.
Hali! Tud valaki vmi rippelt FTP letöltõhelyet,ami viszonylag gyors. (csak lassúakakt találok),v . csak néha enged fel.