165
ua.
  • Crem

Nagyon szép... De mindenkinek ilyen lassan tölt be,vagy csak nekem haldoklik a Windows !:(((
  • atee
    na jatszom vele :)
    1 kicsit csalodas mert szerintem a Drakan legalabb ilyen jo volt!
    ettol fuggetlenul teszik vegugjatszom:)
    az iranyitast sajnos elcsesztek de majd megszokom valahogy:(

• Alexease
    Koszi, megtalaltam:))
  • skorpio7
    ALEXEASE !
    Nézd meg a #26-os bejegyzésemet , mert ott még mindíg megtalálod a játékot és le is lehet tölteni.
  • Laalee
    hmm egyrejoban teccik :))
  • OliApa
    IMYke! Elkeszult a magyarositas?
  • atee
    na vegre megvan nekem is:)
    majd a hetvegen megnezm:)
  • Laalee
    azzal nics is baj jol kezreal az teny de akoris oldalazni akarok!!!!!! :)))
  • Laalee
    nade ami jolbevált modszer azt minek kell elszarni...

mert az eger + bill legkönnyebb kezelhetöseget mar elegjol kitalaltak... voltraidö a q1 ota... szoval ez egyltalan nem elörelépés mint inkabb hianyossag... ha ez benne lenne sokkalélvezetesebb lenne a jatek, könnyeb lene iranyitani, és azthiszem szabadnapot vennek ki hogy jacak vele :))) igy marad az oni.. azt majd utana ez.. bar az utobbiidö egyik legjobbja meg mindig...
  • Sir IvanHoe
    Nekem is addig volt fenn a gepemen amig ranem jottem, hogy nem lehet oldalazni. KB 5 perc
    Jol elbasztak!! Igy maradt az Oni, meg a Rune.
  • Laalee
    arra rajöttem de az is eleg debil modszer...

en oldalazva akarok futni :))

es az oni akor is jobban teccik :))

bar ennek a környezete jobb... meg van meg sok ami jobb ebben, de ez az iranyitas csödtömeg...
  • Bith
    Én is játszogatok vele, de nem mondhatnám, hogy egy egyszerű game.
    Végülis nem rossz, de annyira nem vagyok tőle elájulva, mint itt sokan.
    Ez legnagyobbrészt azért van, mert az irányítást teljesen elcseszték, és a kamera mozgása is borzasztó sajna :(. Fel nem foghatom,h ogy miért nem lehet oldalazni benne, csak, ha a lock be van kapcsolva. Semmi akadályát nem látom, amiért ne lehetne. Nincs semmi értelme billentyűzetről forogni, ha egérrel ugyanazt csinálhatom úgyis.
    Egyébként valóban nagyon szép fény-árnyék van benne, és elég jól is megy gyengébb videókártyán is.
  • TigerSkS
    De lehet,csak rá kéne jönnöd, gyakorold még.

Ui.: LOCK ON
  • TigerSkS
    Valaki meg tudná mondani hogy a Tombs of Ephyra
    pályán hol találom a runát?

Köszi !
  • TigerSkS
    Ha megnézed itt kb 3 kérdés volt a 40-ből ami arról szólt honnan lehet leszedni.

A játék témájában az eddigi legjobb és szerintem még sokáig (Blade II.-ig :)) az is marad. A játék kisslé hasonló a Thief sorozathoz,de annál ezerszer kidolgozottabb. A grafikai engine tökéletes, 1024-ben sem akad nekem egy V3400-as grafkártyával.Először jelent meg ennyire kool fény- és árnyékhatások. Több 100 kombót alkalmazhatsz a fegyverekkel, az ezeket megvalósító mozgások élethűek.Számos dolgot művelhetsz, amit eddig egyik játékban sem (pl. felveheted szinte atz összes tárgyat (könyv,szék,fáklyát meggyújthatod a fali mécsessel, így hordókat,dobozokra is "átvezetheted" tüzedet).
    Mindenképp próbáld ki és meg fogod szerezni.A lényeg, hogy ne add fel, mert bele kell jönni, és a legfontosabb itt nem csapkodni kell...

Röviden ennyi,és ez a fórum tényleg erről szól...

• OliApa
    De ez ugye nem befolyasolja a magyar forditast IMYke? :)
  • IMYke2000
    Nemtom, csak nekem tűnt fel, de sajna előre LETÁROLT fejlődés van a gaméban! ß-(
  • IMYke2000
    Nemtom, csak nekem tűnt fel, de sajna előre latárolt fejlődés van a gaméban! ß-(
  • OliApa
    Helyesen: felfedezni.
  • OliApa
    A programban a combo rendkivul valtozatos, talan egy honap mulva tobbet tudunk rola! :) Ezert fantasztikus ez a jatek. Tessek fefedezni!
  • TigerSkS
    Köszi ,időközben nagyjából aa kényszer segített. A jeleket én is így gondoltam,de kicsit mégis megzavart amikor nem sikerült elsőre.

Ma rengeteget szenvedtem, de az oldalra-ugrós taktika nálam is bejött.
    1 észrevételt nem értek,vagyis nem biztos.Ez pedig amikor pl. van 1 orc (500HP-vel), legalábbis orc sworddel jön, mely 30+ powert ad. A kezében Round Shield. Na szóval csap egyet mégpedig úgy hogy ugrik egyet és ha nem moccanok 165HP-t szed le.Na most én ugyanilyen karddal és páncéllal voltam,de akárhogy csapok max 30+10 -et tudok sebezni, így ő pár csapás alatt lenyír én meg csak ütöm,ütöm.

Miért van ez? Milyen kombóval tudnám ezt megtenni, az ellen ráadásul 4-es szinten van ,én 5-ösön.
  • TigerSkS
    Most vettem észre az F1 alatti combokat,de kéne jelmagyarázat,hogyan működik,kicsit összezavart...

Köszi szépen
    Üdv
  • HUB Beco
    Mire rájöttem 1 billentyűzet és 1 egér bánta.
  • HUB Beco
    De bizony szamít!

Eddig 1.85 volton stabil volt, minden progi futott rajta. Ez érzékenyebb. Ezért kár volt ideírnod.
    Oli!! Örülök, hogy neked is segített!
  • OliApa
    Kosz HUB! Eddig meg nem estem ki 1.95 V-on! :) A fene se' gondolta, hogy ez lehet a baj! (A regi 1.85 volt)
    Hatha segit vkinek; a konfig: ABIT BX 1.68M - Celeron 566@927 - 256 MB 133 SDRAM - SB Live! - G-Force2 MX 32 MB SDRAM - Quantum 4.3 GB UDMA HDD - Pioneer DVD 10x40.
  • TigerSkS
    Ma nyomtam 5-6 órát de nem lépett ki,valószínű csak nem volt jó passzban tegnap a gép(egyetlenegyszer lépett ki. Ha gond lesz, feszültséget állítok majd, és megírom working e-?Én is tutkó végigjátszom mind a 4 karakterrel.

Kegyetlen jó a játék!
  • HUB Beco
    Ahoj!

Na megoldódott a probléma? (Tigris, Oli?)

Nekem Paladin(12 szintű). Elég tuti, jól használja a Queen's sword-öt -> Specko fegyver! Minden karakternek 4 darab van elrejtve különböző pályákon! (A törpének is találtam egyet-> Venom's hammer). Azt hiszem én is végigjátszom ezt a game-t mind a 4 karakterrel.
  • TigerSkS
    Na!
    Én a barbárral megyek nemtudom 5-ös v. 6-os szinten lehetek.Most lett vége az első pályának, így sok mindent nem tudok még mondani.Írtóra tetszik,legutoljára a Commandos (!! pedig nem ma volt) hatott rám ennyire.
    Egy-két bug viszont rendkívül idegesít.Annál a résznél szenvedtem eleget amikor bezárulsz egy kör alakú kis terembe és 4-5 csontváz mászik elő a földből, hát ott eléggé mérgessé váltam.Néha 1-1 pillanatra akad a gém,főleg mikor másznak elő a földből és mögötted a másik már csapkod,akkor az egérrel egyszerűen össze-vissza bírok csak vagdalni,ekkor jól megszívom.-
    Ha oldalazol és a bill. nyilait használod (és nem az egérrel teszed ezt),akkor mindig fordul is picit abba az irányba, így sokszor hátat fordítok 1ik pillanatról a másikra az ellennek.Igaz van a lock on funkció de az korlát is 1-2 mozgásra.

Irjátok le van e valami jó stratégiátok és hogy csináljátok meg hogy ne forogjon el a hősünk célpontja elől(ez buta kérdésnek tűnik,de ha belegondoltok nem könnyű kivitelezni(

Szóval 2001 legjobb játékára fel!!!
  • OliApa
    Dauby! A cheat-ek inkabb erdekes mint hasznos dolgok, ezt tudjuk es persze nem kotelezo hasznalni. Ebben az esetben is inkabb mokas dolgokat nyujt. Mint uj szinfoltot ajanlottam. A tobbi mondandoddal makkszimalisan egyet ertek! :)))
  • OliApa
    Nem tudjatok, hogy miert nem lehet gamepaddal jatszani a BoD-ot? Azert ez eleg ciki, hiszen a gamepadokat az ilyen jatekokra talaltak ki! En Genius MaxFire G-07-el probaltam, de nem reagalt az impulzusra.
    Azt nem tudja valaki, hogy a masik, a G-08-as tipusnal a profilt hogyan kell felhasznalni? Eleg a profil betoltese utan kilepni es mar azzal a bealitassal mukodik a cucc vagy a jatek indito fajljaval kell egyutt inditani a kivant profilt?

Koszonettel!
  • OliApa
    Ize... vagyis itt: http://kapocs.trefort.net/cheat/cgi-bin/cheat.pl?reszletes=1217
  • OliApa
    Ja, a 2 cheat letoltheto a gemkapocs.hu-rol!
  • OliApa
    Na, ezt a procifeszkot ma kiprobalom!
    IMYke! Neked minek NoCD krekk a full CD-hez? A telepites utan - ami 800 MB :( - mar nem kell a CD, legalabb is az en verziomban. Az arenaban nincs bot?
    Marha jo, hogy lehet verekedni a levagott karokkal es labakkal is! :) Van ket cheat hozza, az egyikkel palyaugrasokat es szerszammeret(!) novelest, skinvaltast, szintnovelest es mas egyebb furcsasagokat lehet elocsalni billentyure. Pl.: Matrix nezet, ahol az akcio lassitva es korbeforgo kameraval nezheto. Igy nagyon jol kielemezheto az MC, es igen latvanyos! A masik egyszeru hatter progi serthetetlenseggel es ha jol emlexem HP novelessel bir.
  • IMYke2000
    Sajna, nem mondhatom meg honnan van a CD. Ugyebár az ember nem tudhassa, hol és mikor bújnak meg a BSA-sok... :)))
    De a lényeg, hogy megvan.
    A fordítás rohadt gyorsan megy, és a hétvégén már a grafikus része is magyar feliratos lesz!
    De ne szaladjunk annyira előre... :)
    Amúgy csak jelzem: engem még egyetlen egyszer sem vágott ki a gém!
    Pedig először egy Celeron 300@300/96MB/Voodoo Banshee 16 MB majd,
    egy PIII 500@500/128MB/Riva TNT2 32MB kombóval próbáltam ki.
    Pár megdöbbentő dolgot azért tapasztaltam, a néhány bug mellett, mégpedig, ha feltelepítem a gamét, és a verziószámank megfelelelő NoCD törést felteszem (hogy ne kelljen a CD ill. hogy a haverral nyomhassuk az Arena részét), akkor NEM LEHET MENTENI A JÁTÉKBAN! Egyszerűen kifagy, kivág. De scak ekkor, amúgy szépen siklik a kicsike!
    Szerintem, azok élvezhetik igazán ezt a szupcsi játékot, akiknek rohadt erős gépük van, Pentium III minyimum, abból is 500 MHZ felett, fincsi kis VGA kártyával... (GeForce nem mellékes).
    Azért az én oly' régi Voodoo Banshee-men sem szaggat veszedelmesen, és ami a lényeg, sokkal élesebb képet kapok, mint a TNT2-n.
    Asszem, ez lesz az első játék, amit mostanában (2001-ben) teljesne végig fogok játszani. Eddig csak a Tomb Raider ill. a Diablo sorozat érte el ezt nálam!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek aludni! Jó gémet, szép álmokat mindenkinek! Hja, és legyetek jók! ß-)
  • HUB Beco
    Ja igen! Nekem nem rippelt van, de szerintem nálad is ez (volt) a gond.
  • HUB Beco
    Ige a proci az! De nem kell visszaállítani!!!!!!!!!!!
    Nekem Cel566@850, de ami a lényeg! A feszültség!!
    Nekem edig 1.85 volt kellett és minden ment pöpecül. A megoldás amin működni fog és nem dob ki: 1.95 volt (4.5 óra játék után)
    Ennyi a megoldás! Ha van kérdés, akkor lehet megírni.
    Ciao!
  • TigerSkS
    Szóval a proci igaz?Nekem fel van húzva.Vissza kéne állítani mi?Mondjuk UNACE közben is ha felhúzott procival csomagolsz ki a felÉT CRC-snek érzékeli.
    Ha tOVÁBBI TEENDŐK IS VANNAK KÉRLEK ÍRD MEG NEKÜNK. AMÚGY NEKED IS RIPPELT VAN??
  • atee
    IMYke2000
    nagyon orulok hogy neked megvan full cd-n de
    honnan????
    udv
  • HUB Beco
    Ahoj!

Tigris, OliAlpha!!!!

Tudom a megoldást, nekem már működik rendesen!!!
    Ha még érdekel titeket, írjatok ide!!!!

ui.: A proci fel van húzva ?
  • OliApa
    IMYke! Igyekezz avval a forditassal! :)
    Tenyleg gyonyoru ez a jatek! Nem szerettem igazan a pufolos jatekokat, de ez annyira osszetett mozgassal rendelkezik, hogy igen izgis.
    Sajna engem is rendszeresen kihajit. :( (Full CD-s)