BUG és Hátsókapuk operációs rendszerekben.
-
Sziasztok!
Egy éve használom a WinMe -t, beleértve a bétákat is. Soha semmi komolyabb gondom nem volt vele, kivéve mostanáig.
Olyat csinál, hogy a WIN betöltődése közben időnként lefagy. Van hogy egy héten csak egyszer, de van, hogy naponta. Ilyenkor egy de legfeljebb két újraindítás segít.
A lefagyás a WIN betöltődése közben változó pontokon jön létre. Van amikor rögtön a háttérkép megjelenésekor, máskor a DirectCD, vagy egyéb progik betőltése közben fagy le. Olyat is csinál, hogy ha sikerült a WIN betöltődése beteszi nekem a Sajátgép C: és a Sajátgép D: ablakokat amik sehol nincsenek beállítva, hogy induláskor ottlegyenek.
Konfig:
ABIT VT6X4, 128/133 RAM, PIII 800EB, Voodoo3 3000, HDD 20.4 GB Quantum, HP író, printer, scanner (USB)
Semmi nincs tuningolva, minden alapbeállításon megy. Lefuttattam a Norton Utilities 2001 -et(rendszeresen LiveUpdate -elve). Nem talált hibát. Végignéztem a hardverbeállításokat, nins ütközés minden OK. DirectX teszt tökéletes. Videókártya teszt tökéletes. A SiSoft Sandra 2001 szintén nem mutat hibát.
Szóval ilyenkor nem tudom mivan. Amúgy akár napogig is használhatom a gépet folyamatosan a WIN-el semmi gond minden működik rendesen. A hibák csak induláskor jelentkeznek, és rendszertelenül.
Azt még hozzáteszem, hogy próbáltam másik táppal, nem segített.
Vélemény, megoldás ?
Nem szándékozom újratelepíteni, mert a hiba oka érdekel.
Várom a segítő hozzászólásokat!