Hol??? Mivel???
  • Dj Faustus #28
    1. Megcsinálhatod Word-del is, de akkor egyrészt sok felesleges kódot kapsz a weboldalad kódjába, másrészt nehéz lesz átszerkeszteni, ha nincs Word a közelben.
    2. Megcsinálhatod grafikus webszerksztő programokkal (NVU, Frontpage, Dreamweaver,... - ezeket hívják WYSIWYG: What You See Is What You Get: amit látsz azt kapod - szerkesztőknek). Ebben az esetben már nehezebb dolgod lesz (meg kell tanulni a program kezelését, ami nem annyira nehéz, de azért el lehet vele bajlódni), de egy kicsivel jobb "honlapocskát" kaphatsz.
    3. A profi megoldás az, hogy megtanulod a HTML, CSS, Javascript (esetleg még valamilyen szerveroldali nyelvet, például PHP-t). Ez kemény dolog, de ha jól megtanulod, és helyesen alkalmazod, akkor tényleg jó honlapokat készíthetsz.
    Ebben a fórumban találsz egy csomó linket HTML/CSS/Javascript-hez (#7, #8,#9).

    Vagy csinálhatsz egyet a GPortál-on (a minőségét nem részletezem...), vagy az IM-Space-en (ugyancsak nem részletezem az itt készűlt lapok minőségét).

    Vagy letöltesz egy ingyenes CMS-t (Content Managment System - tartalomkezelő-rendszer), és egy PHP-t/(MySQL-t) támogató webtárhelyre feltelepíted. Ilyenek például:
    * Joomla
    * Drupal
    * e107
    * Php-Nuke
    Ehhez nem kell annyira a HTML/CSS/... nyelvek ismerete, és könnyen csinálhatsz oldalt, de szükséged lesz PHP-t (MySQL-t) futtatni képes webtárhelyre. Ezt a mai ingyenes szolgáltatók többége már támogatja.