ADSL vs TVNet vs Chello
-
Hát nekem is van szép axelerós sztorim: novemberben rendelés még a régi árakon. Később jönnének szerelni, időpontegyeztetés, minden okés. Rá pár napra kijön az akció - király -> elsétálok, hogy lemondom (persze kétmillió papír kell hozzá meg meghatalmazás meg miegymás (albérlet+céges költségvállaló)), regisztrálják. Ennek ellenére a szerelő szegény kijött beszerelni, persze nem voltam otthon, mobilon hívnak, hogy ha csak az akció miatt akartam lemondani, attól még be lehetett volna kötni, csak később indították volna el. Mondom csodás, ezt a bársonyos női hang elfelejtette közölni. Mindegy, majd bekötik újra. Dec elején ügyebár azonnal megrendeltem újra. Dec végén kiderül, hogy az a megrendelés nincs regisztrálva náluk. Jan 2.: ha éjfélig elfaxolom még mehet akciósan -> küldök 13 oldalt (meghatalmazás hegyek). Másnap hívom, hogy megérkezett rendben, okés (mondjuk ehhez 1,5 óra zenehallgatás kellett). Nem történik semmi, múlt héten telefon, pillanatnyilag kapacitás hiány. Úgy gondolom nem vagyok az a szerencsés alkat ;-)