633
ADSL vs TVNet vs Chello
  • Alien!
    Bazze,nekem most kötötték át a Tvnetet Chellora itt a XIII-ban,éshát ez maga a mazochizmus....A 230K helyett töltök max 55K-val,De legalább 1 ezressel drágább havonta....Ezt ki érti?.....
    Kijött hétfőn három szerelő gyerek,ügyködtek a szobákban egy kicsit(elbaszták a TV adást),majd közölték,hogy rossz modemet hoztak,ki kell cserélni,majd hívnak....Péntek délelöttre igérte az arc a szerelést,13 órakor úgy kellet rájuk telefonálni,hogy jöjjenek már.....Na mindegy,de azért kaptam egy Logitech Cordless Optical egeret,és ez úgy most egy kicsit megnyugtatott...

Egyébként,van forgalomkorlátozás,mert már 1GB-nál járok és még csak 8 órája kötötték be......
  • Epox
    Szia Kolin!
    Hol laksz Miskolcon? Én is miskolci vagyok, azért kérdezem. Nekem, hogy el ne kiabáljam, jelenleg elég jó a Chello.
  • Efreet
    tvnet: 180-200, külföldre tegnap pl 140-160 (bocsi, nem hagyhattam ki)
  • Laalee
    50-55

kulfold: 45-50
  • t. Füly
    Neled mennyivel tölt a chello-d Kolin???Nekem mostanába kb 40-nel.....
  • yolika
    Ha lenne modemem (Istenem, ha lenne), akkor reklamálnék ;)))))
  • t. Füly
    Ha olyan király az adsl akkor mennyivel tölt??????
  • Invictus
    ADSL király!
  • RaZoR
    Én használtam egy darabig, a tapasztalatokrol késöbb...
  • RaZoR
    Nézd meg ezt: www.sat.hu
  • t. Füly
    Van má valamelyik szolgáltatónak parabolás(műholdas) netje????
  • Propeller
    Rockety : olvasd el a #485 hozzászólást. Annyit hozzáteszek, hogy Ausztria se tud sávot adni, ha Amszterdamból nem engedélyezik... fucckk
  • Laalee
    novemberben vagy mikor volt fejlesztes chello nal, azota nekem semmi bajom. kop kop kop :) 24 jatekossal 45-50 es ping mindenfele optimalizácio nelkül wolf alatt.
  • t. Füly
    Valaki nem tudja hogy itthon van -e már valamelyik szolgáltatónak parabola antennás inrternetje????
  • den
    Sakcok, nem ismer valaki ingyenesen igenybe veheto proxy szervert? en ugyanis HDSnet elofizeto vagyok, 2 Gbyte-os kulfoldre iranyulo korlattal, es azt szeretnem kikerulni, es a proxy jo megoldasnak tunt. Minden otletnek orulok...

[den]
  • t. Füly
    Hát mostanába nekem se valami csúcs de majd utána járok....Ha ilyen szar lehet hogy én is átpártolok..de szerintem az is beszarik egy idő után miután sok emberkének olyana lesz
  • t. Füly
    Hát ez szar nekem pengén jönn most minden adó amit a upc cak tud adni...
  • Laalee
    csak borravalo kellet volna az arc nak :)
  • Epox
    Hát igen. Én korábban, úgy látszik májusban már nem osztogatott az UPC HBO -t az előfizetés mellé.
  • geenq
    Epox: tavaly májusban...
  • goodsoup
    Az én történetem kicsit kellemesebb az ADSL-lel: megrendetük még november végén, már akciós árakon a Datanetnél, és két héten belül már 50K-val töltöttem a Simpsonst .
  • goodsoup
    Egyetlen új szolgáltató sem fog bejönni Magyarországra, már mind itt vannak. Nagyon jól elvannak a jövedelmező és bővülő területeken mint az üzleti kommunikáció és a mobilszolgáltatás. Senki nem fog a Matávval versenyző rézhálózatot építeni, max. a Matávosat bérelni (mint ahogy azt az ADSL-lel csinálja a Datanet, Interware...), kb. ugyanannyiért lehet majd náluk is telefonálni. Az egyedüli nyertes a Matáv lesz, mert ő viszont versenyezni fog olyan területeken, ahol eddig kis helyi szolgáltatóké volt a koncesszió.
  • t. Füly
    Hát matáv ide matáv oda ha nem sokára bejönnek az uj telefon szolgáltatok (gondolom azoknak is lesz netje) a matáv igy is ugy is becsödöl.....nem tom látátok- e pár hete volt a hiradóban (vagy mit tudom én hol)hogy mennyi uj szolgáltato akar bejönni, hát nem mondom ha a matáv képes lesz tartani magát ezzel a k.r.a magas áraival....
  • Apooca
    III. ker. hol?
    En Bekasmegyer, itt minden O.K.
  • Apooca
    Ugyanez Enternetnel: Nov 16-an megrendelem, akkor meg nincs akcio ugye, megrendeles felveve, stb. 4 nappal kesobb kedves noi hang, december elsejetol akcio van Naluk, attegyek=e a lapomat, de nem tudjak garantalni, hogy decemberben bekotik. Mondom egye fene, tegyek at, vegul is van netem azert. dec 2. telefon, jonnenek kotni. dec. 3 hetfo, bekotik, azota 4 nagyobb leallastol eltekintve muxik.
  • aPa
    Hát nekem is van szép axelerós sztorim: novemberben rendelés még a régi árakon. Később jönnének szerelni, időpontegyeztetés, minden okés. Rá pár napra kijön az akció - király -> elsétálok, hogy lemondom (persze kétmillió papír kell hozzá meg meghatalmazás meg miegymás (albérlet+céges költségvállaló)), regisztrálják. Ennek ellenére a szerelő szegény kijött beszerelni, persze nem voltam otthon, mobilon hívnak, hogy ha csak az akció miatt akartam lemondani, attól még be lehetett volna kötni, csak később indították volna el. Mondom csodás, ezt a bársonyos női hang elfelejtette közölni. Mindegy, majd bekötik újra. Dec elején ügyebár azonnal megrendeltem újra. Dec végén kiderül, hogy az a megrendelés nincs regisztrálva náluk. Jan 2.: ha éjfélig elfaxolom még mehet akciósan -> küldök 13 oldalt (meghatalmazás hegyek). Másnap hívom, hogy megérkezett rendben, okés (mondjuk ehhez 1,5 óra zenehallgatás kellett). Nem történik semmi, múlt héten telefon, pillanatnyilag kapacitás hiány. Úgy gondolom nem vagyok az a szerencsés alkat ;-)
  • KRi2
    Hja én is ~dec15 körül rendeltem Interware-es ADSL-t ,és jan.22 körül kaptam levelet ,hogy sajna késik a bekötés a +{'!*#? matáv kapacitás hiánya miatt...
    szivacs van:(
  • Styleair
    Bocsi. Nem mindenhol, csak bizonyos területeken.
  • Styleair
    Most már a Matáv is alvállakozónak adja ki a bekötési melót. Úgyhogy nesze neked még 1 adminisztrációs lépcső = plusz idő.
  • yolika
    Csak az a baj, hogy a matávon kívül nincs más, ilyen szolgáltatást nyújtani képes telefon társaság(legalábbis Szfváron nincs:( )és a probléma nem internet szolgáltató függő.( ha elolvasod más szolgáltató szerződéseit, látni fogod, hogy minden a fatávon kersztül megy)
    Úgyhogy ha a matáv nem tudja(márpedig nem tudja), akkor tök mindegy hogy enternet, datanet, interware,...stb., nem fog menni.
    És ez a szívás:(( + az, hogy nem mehetsz máshoz, mert nincs más
  • Airwolf
    Nekm nem lesz ADSL egyhamar. A kötsög szolgáltató ( MONORNET ) csak bizonyos községekbe köt be az idén ilyen király dolgot. Hogy egészen pontos legyek 8 községbe.
  • Epox
    Köss szerződést más szolgáltatóval. Végül is most már itt a nagy szabadság kora a távközlésben. Persze majd meglátjuk, hogy ebből mi valósul meg.
  • yolika
    Háát, ilyen egy mocskos bandát, mint ez a kötsög suxelero!! Még december elején megrendeltük az adsl-t, az ottani hapek meg azon morfondírozott, hogy 1 vagy 2 hét után kötik majd be:)) Jó vicc.
    Január 1-jén már egy picit lankadt a lelkesedésem, majd 2-án jött egy levél, hogy rossz a megrendelés, ilyen címen nincs ilyen telefonszám. Egy kis anyázás után felhívtam az ügyfélszolgálatot, mire közölték velem, hogy benne vagyok a nyilvántartásban, ne csináljak semmit, még a héten fel fonak hívni, és egyeztetik az időpontot. Mondtam jó, az tök király, biztos csak véletlen volt. De ez még semmi, a java csak most jön: 23-án jön egy levél 3. dátummal :), miszerint baromira sajnálják, de nekik qrvára nincsen kapacitásuk, úgyhogy határozatlan ideig nuku adsl. Hogy mennének a francba, meghirdetnek egy akciót, a saját vonalaikon még novemberben, úgy, hogy tudják, hogy nincsenek fel készülve rá, és van pofájuk hitegetni a népet rezzenéstelen arccal. Felhívtam őket, erre a kis csaj, tök unottan: Majd értesítik önöket. És letette.
    Na puff, akkor most mi van?
    Mikorra várható? Senkinek se volt ilyen tapasztalata?

• Epox
    geenq:Nálam jön. Én az elsők között voltam, aki Chellora váltott és akkor volt ilyen akció. Mikor szerelték be?
  • CSOCSO
    hjo neked bazzeg itt nem lesz se adsl sem más:((( pedig nem érem bazzeg nem ucsa röcsögén lakom! hanem III kerben.nemtom kinek mit mond ez... panel házak kellös közepén bazzeg tőlünk 20 méterre már nincs adsl de a sulinkban 50 méterre innen már van adsl:(((((((((((((((((( a tv net meg 14.. erre jön az telcsi alap 4 ezer majd ha telefonálunk 4 ezer tehát 25 alapbol:((((((((((siralmas!
  • geenq
    Én az újgyőrin lakom, nálam is lassú néha a chello, főleg délután és hétvégén.
    néha meg nem is megy föl a netre.
    de rájöttem, hogyha ilyenkor kihúzom a modemet a konnektoból, és visszadugom, akkor újra feljelentkezik és megy is f@szául.
    HBO jön nálatok is? (mert nálam nem) :(
  • Epox
    Na én is diósgyőri vagyok és tényleg nem volt panaszom az elmúlt időben, de néha tényleg nem találja a kiszolgálót a Win2k, mintha eltűnt volna a hálózat, peig a modemen ég a kis zöld lámpa. Mindenesetre én egyelőre nem váltanáék, pláne Matávra, vagyis Axelerora nem, mert velük egyszer már azívtam az ISDN kapcsán...
  • Borg
    Na csak kijöttek!
    Be is kötötték, úgy 2 órája és megy is faszán, miután kisilabizáltam hogyan kell XP alá ADSLt izzitani..:/
    Letöltés : 57kb/s
    Ping (CS): 38
    (Sopron)
  • mekkmester
    Amugy Propeller #485 hozzászólásával egyetértek!
  • mekkmester
    Epox!
    Azért annyira nem szar a helyzet.Itt diósgyőrben legalább is!