ADSL vs TVNet vs Chello
-
Háát, ilyen egy mocskos bandát, mint ez a kötsög suxelero!! Még december elején megrendeltük az adsl-t, az ottani hapek meg azon morfondírozott, hogy 1 vagy 2 hét után kötik majd be:)) Jó vicc.
Január 1-jén már egy picit lankadt a lelkesedésem, majd 2-án jött egy levél, hogy rossz a megrendelés, ilyen címen nincs ilyen telefonszám. Egy kis anyázás után felhívtam az ügyfélszolgálatot, mire közölték velem, hogy benne vagyok a nyilvántartásban, ne csináljak semmit, még a héten fel fonak hívni, és egyeztetik az időpontot. Mondtam jó, az tök király, biztos csak véletlen volt. De ez még semmi, a java csak most jön: 23-án jön egy levél 3. dátummal :), miszerint baromira sajnálják, de nekik qrvára nincsen kapacitásuk, úgyhogy határozatlan ideig nuku adsl. Hogy mennének a francba, meghirdetnek egy akciót, a saját vonalaikon még novemberben, úgy, hogy tudják, hogy nincsenek fel készülve rá, és van pofájuk hitegetni a népet rezzenéstelen arccal. Felhívtam őket, erre a kis csaj, tök unottan: Majd értesítik önöket. És letette.
Na puff, akkor most mi van?
Mikorra várható? Senkinek se volt ilyen tapasztalata?