ADSL vs TVNet vs Chello
-
Epox #482 Skorpio: nem voltál nagyon off, de mivel nekem szólt a kérdés, ezért válaszolok. Arra próbáltam utalni, hogy aki nem használja másra csak játékra a gépét, az tulajdonképpen elvesztegeti vele ideje nagy részét és ki is marad egy csomó jó dologból. Szerintem sokkal élvezetesebb megcsinálni egy szoftvert, mint lődözni a Quake 3 - ban. Persze én már így beszélek a huszonakárhány évemmel, de persze 20 alatt még elmegy a dolog. Igaz viszont az is, hogy a játék nincs korhoz kötve. Szóval, sajnálom, hogy kimaradsz rengeteg jó dologból, de ha nem ez lesz a munkaeszközöd, akkor tényleg marad a Quake3.
Más az oifftopik után: A Chelloról még annyit, hogy meg vagyok elégedve a letöltés sebességével, az ügyfélszolgálat munkája viszont enyhén szólva is pocsék. Írtam a webmesternek, mert fel akartam helyezni egy weblapot a chellos webhelyemre, ami még véletlenöül sem sikerült, mert a szerver mintha meghalt volna. Kábé két hétmúlva, amikor már majdnem elfelejtettem az egészet jön az emil azokkal a triviális információkkal, amiket már így is tudok. De megpróbáltam még egyszer, rajtam nem múlott: ellátogattam a chello zárt portáljára és megkerestem a webes beállításaimat. Az jött ki, hogy nem is létezik ilyen felhasználó!!! Pedig előzőleg legalább még ez működött. A többi ügyfélszolgálatos munkája is hasonló. Egyszer valami zűr volt a fejállomáson és betelefonáltam nekik. Erre kiderül, hogy a rendszergazda most ELSŐ ÉVES informatikán!! Azt hittem rosszul hallok. Így persze nem csoda, hogy a felvilágosítás is úgy rossz, ahogyan van.