Hitman: Codename 47
  • Kope
    Ha valaki jatszik a jatekkal es tovabbjutott mint en, kerem, hogy segitsen. A negyedik palyan, amikor a dagadt piros ruhas kinait kell kinyirni nem tudok tovabbmenni, mert valamiert mindig lelonek. Bemegyek a szallodaba. Az etteremben beszelek a pincerrel, majd a barban a barostol megkapom a szamlat. Utana bemegyek az ettermi klotyohoz es kinyirom az ott allo oltonyos fickot, behuzom a noi WC-be es felveszem a ruhajat. Utana felmegyek a kuplerajba es segitek megszokni a kis ribancnak, akitol ezert megkapom a szefkombinaciot. Kinyirom az udvaron cirkalo kimonofelsos kinait es felveszem a ruhajat. Ezutan lemgyek az pincebe es kiszabaditom az amerikait, aki elarulja, merre van a safe. A safe-bol kiveszem a szobrocskat es elviszem a Herbariaba, ahol megkapom a merget erte. Amint kilepek a herbalostol, latom, hogy a dagadt piros ruhas kinai ott ul az etteremben 2 testorrel es zabal. De amint meglatnak engem nekem rontanak, pedig semmi kulonos nincs a kezemben. Se fegyver, se a mereg. Mi lehet a baj? Miert ugranak nekem es hogy kell belecsempeszni a tanyerjaba a merget?