102
Hitman: Codename 47
  • Sephi
    hitman 2 foreva! aj aligh varhom,!!
  • Shep
    Ott bizony lőni kell, de gyorsan ám mindenkit aki aki a kapu közelében van, külnben ha marad túlélő az aztán riadóztat és jön akkor mission failed lesz, szóval ha azókat megölted akkor a hajónál új ruha kell és azzal menj fel.
  • Zozo76
    Balu1984 Hol akadtal el?
  • Petyus_
    www.planethitman.com
  • Sith
    az a veszö pont csak nem tudok irni :)
  • Sith
    sajnos nem tudok valamikor régen volt egy német oldal de sajna már nem emléxem a pontos linkre esetleg probálkoz www,hitman.de vel vagy valami hasonloval srry de csak erre telik
  • Lazarus
    valaki
  • Lazarus
    Heló mindenki
    Tudna mondani nekem egy működő linket ehez a játékhoz?
  • Hóhér
    Mi az a #24? Egyébként nem mindig sikerült bemennem abba a házba,ahol van a kikötő.Csak akkor,mikor nem csináltam meg az összes feladatot. Mit csináljak ilyenkor
  • liogreen
    a #24-nel megtalasz egy cimet, ahol vannak jo dolgok ahoz hogy megtalald a shop-ot, vagy tibi hogy fal menj a masodikra.
    amugy a shop a bar vegeben jobra, egy ajto mogott.
    a masodikra, meg sokfelekeppen fel lehet jutni, probalkoz.
  • Amse
    chadi:Mindenki irt egy ket variaciot, amiket jobban lehet hasznalni mint egy leirast.
    De ha elakadsz valahol irjad oszt segitunk, de egyszerubb ha atnezel oda es elolvasod a megoldast :)
    Csa:
  • Amse
    Hat eleg sok a bug es a kovetelmeny is magas.
    Amugy jo a jatek nekem nagyon teteszett,csak nehez meg easy fokozaton is.Van egy Hitname:Codename47 forum is (elirtak a nevet)
    ott van leiras a palyakrol (magyarul) ha valakit erdekell.
    Jo jatszast.
    Csa:
  • Lacc
    Láttátok mennyit adott az origogamer erre a cool gaméra???! KETTŐT AZ ÖTBŐL! EZ UNDORÍTÓ!
  • palace
    nézd meg a végigjátszást az oldalamon
  • palace
    itt van az oldalam
  • palace
    az étteremben is megtalálhatod, ha jó időben mégy, de ott szerintem nem érdemes megölni, mert akkor nehezen tudsz majd bejutni a headquarterbe, ahonnan be lehet fejezni a küldetést.
    Én így csináltam:
    1. felvettem a pincér ruháját
    2. beletettem a mérget a levesbe, amitől meghalt a dagadt genyó
    3. átvettem egy red dragon ruhát
    4. alagsorban átmentem a headquarterbe
    5. fejlövés
    6. csónak és kész is
    ha részletesebben érdekelne, akkor nézd meg az oldalamon a végigjátszást, de ha úgy se megy, akkor találsz ott cheateket is.
  • palace
    már fel is tettem, nézzétek meg, szerintem elég könnyen érthető, bár nem én csináltam.
  • palace
    az én lapomon már ma este megtalálhatjátok majd a hitman végigjátszását meg néhány kódot a gamehez!
    Szerintem nagyon király a játék, csak 2 óriási nagy hibája van:
    1. már meguntam:(
    2. (ez súlyosabb) NINCS MULTIPLAYER
    ja: http://palace.sphosting.com
  • liogreen
    bob

a lenyeg , hogy valamilyen modon megold a peros japcsi ruhas faszit, aki majd hatul erkezik, s felved a ruhajat, elved a medaljat, s elrejtsd. A legjobb ha hatul a cs atorna elott olod meg, miko mar a rendor, meg a civil se lat, s beteszed a csatiba. ezutan oda mesz a talalkozora mint o, megolod a rendort, aki ott van, s othagyod a medalt. ezt sokfelekeppen kivitelezheto. A wc kulcs a pultosnal, a wc ablakot ki tudod nyitni, s a konyhaban van egy kes. ja es raersz szetnezni a kajaldaban, mielott elmesz a pasat kinyirni a hatso utra.

probalkoz sok megoldas van.
  • liogreen
    chadi

igen azokat is ki kell majd nyirni, de hagyd a vegere.
    a sofort akkor nyird ki mikor pisal, s miutan a kozeletekben setalo civil mar hattal all s kicsit eltavolodot, o okoza a problemadat mert ordibaslni kezd. a sofornek csak a ruhaja kell.
  • D_a_v_e
    Kope:Ne old meg a fekete ruhas pasit mert az egyik feladatban azt irja hogy ne olj meg egyet sem inkabb ugy csinald hogy bemesz a wc-be es megvrod mig bejon egy pincer azt megfojtot es elveszed a ruhajat.aztan bemesz a konyhaba es ott lemsz a lejaron es kinyirod a piros ruhas yakuza-t.(en megoltem mind hogy n akkor keljen amikor meneulok)aztan csinalod a tobbit.Miutan kijottel a fuszerestol visszamesz a konyhaba es atveszed a pincr ruhajat.majd belerakod a merget a kajaba es kiviszed.osztan fuss a konyhaba le es vedd at megint a piros ruhat(akkor mar nem uldoznek)Menj el a hatso lifthez es menj fel a kinai csakohoz az emeletre ott fel a lepcson.nyird ki es fuss le a lepcson es a vegen fordulj balra ott a lift ami levisz a csonakhoz.SOK SIKERT
    Dave
  • Kope
    Koszi a segitseget.
  • Kope
    Ha valaki jatszik a jatekkal es tovabbjutott mint en, kerem, hogy segitsen. A negyedik palyan, amikor a dagadt piros ruhas kinait kell kinyirni nem tudok tovabbmenni, mert valamiert mindig lelonek. Bemegyek a szallodaba. Az etteremben beszelek a pincerrel, majd a barban a barostol megkapom a szamlat. Utana bemegyek az ettermi klotyohoz es kinyirom az ott allo oltonyos fickot, behuzom a noi WC-be es felveszem a ruhajat. Utana felmegyek a kuplerajba es segitek megszokni a kis ribancnak, akitol ezert megkapom a szefkombinaciot. Kinyirom az udvaron cirkalo kimonofelsos kinait es felveszem a ruhajat. Ezutan lemgyek az pincebe es kiszabaditom az amerikait, aki elarulja, merre van a safe. A safe-bol kiveszem a szobrocskat es elviszem a Herbariaba, ahol megkapom a merget erte. Amint kilepek a herbalostol, latom, hogy a dagadt piros ruhas kinai ott ul az etteremben 2 testorrel es zabal. De amint meglatnak engem nekem rontanak, pedig semmi kulonos nincs a kezemben. Se fegyver, se a mereg. Mi lehet a baj? Miert ugranak nekem es hogy kell belecsempeszni a tanyerjaba a merget?