Linux fejlődése, szavazás
 • Pali
  #1
  Tudjátok gyerekek, ezek a Supergamezes fiúk roppant alaposak, tetszik az újságuk, csak épp kicsit lamerek még (bocsi!). Node mindenki lamernek születik ;-), csak a legtöbb ember továbbtanul :). Azért sokkal okosabbakat is lehetett volna kérdezni, de gondolatébresztőnek megteszi.
  Egyébként a Linux fejlődésének lassulására, mint sajtóhírre nekem két ötletem van:
  1. Nem egyéb a Microsoft marketingfogásánál: szépen lassan kezdjük ki az ellenfelet, minnél többen dőlnek be a dezinformációnak és kezdenek el vitatkozni róla, annál jobb. A Linux éppenhogy soha nem látott dinamikával fejlődik az utóbbi másfél, de főként fél évben, ez sarkalja az MS propagandistáit arra, hogy ilyen módon találjanak fogást rajta. Legyünk őszinték, marketingben Billék a legjobbak a világon. A Linux olyannyira kezd megerősödni, hogy lassan alternatívát nyújt egy átlagos felhasználónak és egy üzleti felhasználónak is egyaránt, nem csak a "profik" elit táborának, egyszóval a windows komoly riválisává nőtte ki magát. Bill suck, linux rulez! És ezt egyre többen ismerik fel a világon, megfejelve azzal, hogy Európának elege van az amerikai, az amerikaiaknak pedig a MS hegemóniából, ígyhát óriás cégek áltak a Linux mögé. A 2-es lehetőség innen jön:
  2. Az ő próbálkozásuk is lehet ez a lassulásos dolog, hogy a Linux mag fejlesztésének kontrollját elvegyék Linus Thorvaldstól. Erről nem tudok nyilatkozni, mert nem értek hozzá.