Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Molnibalage
    "Molnibalage'-t nem csoda hogy otthagyták.
    Ki ne hagyna ott egy csak magával törődő önelégült embert párkapcsolatban..."

Na akkor anyádat sértegessed te senkiházi. Soha a büdös életben nem beszéltél velem honnan ismernéd milyen is vagyok. 12 kommentből itt. Zseniális. Hogy is van a puzzle játék a nőkkel? Ilyen rövid idő alatt vonsz le zseniális következtetéseket?
    ----

"és mellesleg olyan csajt fűzni akinek közben kapcsolata van... és a csaj még partner is benne miközben kapcsolata van... ez már önmagában elárulja, hogy milyen is a csaj... nincs semmi váratlan a történetben, csak jókora adag önáltatás]"

1. A pasi inkább csak haverja volt már, de a végén az sem. Ő az év 9 hónapjában fent volt pesten az egyetemen ő meg lent a világ végén.

2. 2 évig nem fűztem, csak vártam (de már vagy 2 éve ismertem is előtte). Mint jóbarát voltam vele. Annyi idő alatt viszonylag sok időt töltöttem vele itt-ott. Ha valami problémája, gondja volt mindig segítettem neki mindenben. Hol kisebb-hol nagyobb dolgokban.

3. Aztán egyszer anyázva és félig sírva jött, hogy a régi pasi már semmilyen szinten nem létezik. Ezután jött a 2 szép hónap. Már éppen tényleg összemelegedtünk volna aztán, paff. Úgy korcsolyázás közben megjegyezte, hogy visszament a pasihoz. Kösz...

Ezek után én lennék a szemét és önző? Hm....