Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
Skill #945 én speciel sörös vagyok...
na szal a mai napom:(LOL)
kezdet ébredés kb 12 kor... nem volt kedvem suliba menni! (15 kor kezdödik)mondom döntsön a pénzérme. kiválaszottam fej suli,hát az lett.na összekapartam magam és bementem. a vonatrol leszálva elentem ebédelni. mior már mentem ovlna suliba találkoztam egy volt szerelmemmemel mosoly stb... elpanaszolta hog munkát keres fel is ajánlottam neki valamit amit nálam kell csinálni :P (nem sex vagy hasonló) várom a válaszát... aztán bementem suliba mivel ora közben nem szeretek bemenni vártam. megjelent egyik osztnöm és elkezdünk beszélgetni (helyesbités: ö beszélt én meg csodáltam hogy lehet hogy egy ilyen szépséget nem üveg mögöt tartanak) kicsöngettek szokásosan bementem köszöntem és levágtam a tatyom egy hátsó padba aztán kimentem rágyujtani. mire viszamegyek látom a lány cucca az enyém mellett! (ora kezdeténél igy megkérdezi hogy ugye nem baj hogy ideült hogy lenne ! :) ) olyan jo volt látni másik 2 osztnöm arcát akikkel nem jött össze semmi! (1 hete megmontam mind 2 önek hogy lecserélem öket) már épp azon filoztam melyik csaj legyen a következö (mákoltam :P) vége sulinak mekérdeztem mere megy szerencsémre arra amerre én.
kérdés: tolakodás egy séta ?
mert legutobb ráfaraktam osztnöimmel (lelkiszemetes nem jön be) viszont ilyen jo csaj nem barátnak valo nem mintha tudnék barátja lenni egy csajnak!