1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Kit--Kat
    mivan a tieddel??
  • Match
    "mert az telefonodra" ? :D
  • ghost cb
    mingyár 1000 uttyogy
    ték
    amugy ja punti
  • Skill
  • Puntigamer
    először is:
    soha ne bókolj túl sokat...
    És hozd kétséges állapotba, tehát, egyik percben dicséred, vagyis valami pozitív dolgot mondasz róla másikban, meg valami negatívat, ilyenkor elgondolkozik hogy akkor most mi van?
    De ez ne így nézzen ki:
    -Jól áll neked ez a ruha.Te mekkora hülye vagy :D
    Szal ne így :D
    Ezt érezni kell...

Soha ne állíts oda egy csajhoz rózsval, meg bonbonnal meg ilyen hülyeségekkel,netán versel :D
    Ezeket felejtsd el...
    Legyél full laza, és MAGABIZTOS... ha magabiztos vagy nyert ügyed van...
    Éreztesd azt a csajjal, hogy eléggé leszarod, mert az "te telefonodra egy egész csirkecsorda vár odakint" (by: Földlakók nemi élete :D )
    Szal sztem a lényeget levágtad...
  • Psziho Apu
    igen de megtaláltam ezt a topicot is ami végül is a kérdésemhez kapcsolódik azé írtam ide is
  • Skill
    és mi volt a válasz?
    én szoktam a melét nézni a csajoknak :P
    néha meg is dicsérem hogy mintha megnött volna és mintha kissebb lenne a hasa! :P
  • Match
    már kérdezted egy másik topicban is...
  • Psziho Apu
    sziasztok az lenne a kérdésem
    Most fogok találkozni 1 csajjal akit eddig nem ismertem mik azok a dolgok mondjuk amire oda kell figyelni?
    PL mondjuk ne a mellét hanem a szemét nézzem
    Tehát 1 csaj mit néz meg elsőnek a fiun?
  • Match
    Nah! Alkoholista népség jöjjön ide :DDDDDD
  • Kit--Kat
    ssssssssazzzzzzzz jun van?
    akkó legyen boroskóla vs. utálom a boroskólát topic
  • Match
    tudod mi a szentségtörés: egy valaki (mondjuk hogy ismerős)...kiöntjük neki (negyven akárhány éves, jómódú úriember) az aszút, amiért személyesen mentünk le tokajba :D
    mit csinál? fogja, és azt a kb 2 decit húzóra lenyomja....ez szentségtörés...
    apropo pilsner urqelle...én aztat nem szeretem :D Dreher :D
    Meg amúgy is drága :D
    nem kéne nyitni egy piálós topicot? :D (a válasz nem mert már van).
    ne költözzünk át? :D
  • bld
    jaja most arra h leültök haverokkal barátokkal elbeszélgetni egy bor mellett arra nyilván egy jó bor az ideális egy kis sajt mellé vagy valami ropogtatni való, de arra h este elmegyünk baromkodni a városba minek. Szal két üveg aszút meginni h berúgjál tőle....nálam inkább az a szentségtörés az ilyen boroskólázáshoz olyan bor is dukál, kólával akaármilyen bort meg lehet inni(mondjuk vannak kivételek:)de azt nem is győzném pénzzel h minden becsiccsentésre elmenjen egy átlagfizetés tizede:)
  • Skill
    lássuk :) ha ez összejöne...
    na asszem fodrászhoz is elnézek már rég látott :)
  • ghost cb
    Ha meghallgatod őket attól még nem feltétlenül leszel a lelki szemetesük. Ha meg bókolsz, meg érezteted hgoy bejön neked, akkor nem fog barátnak tartani, hanem inkább barátnak (boyfriend), szal érted. Séta bejöhet.
    Szerintem.
  • Skill
    jaja de a minöség mindenre vonatkozik AHOZ MEG PÉNZ KELL :(
  • Skill
    én speciel sörös vagyok...

na szal a mai napom:(LOL)
    kezdet ébredés kb 12 kor... nem volt kedvem suliba menni! (15 kor kezdödik)mondom döntsön a pénzérme. kiválaszottam fej suli,hát az lett.na összekapartam magam és bementem. a vonatrol leszálva elentem ebédelni. mior már mentem ovlna suliba találkoztam egy volt szerelmemmemel mosoly stb... elpanaszolta hog munkát keres fel is ajánlottam neki valamit amit nálam kell csinálni :P (nem sex vagy hasonló) várom a válaszát... aztán bementem suliba mivel ora közben nem szeretek bemenni vártam. megjelent egyik osztnöm és elkezdünk beszélgetni (helyesbités: ö beszélt én meg csodáltam hogy lehet hogy egy ilyen szépséget nem üveg mögöt tartanak) kicsöngettek szokásosan bementem köszöntem és levágtam a tatyom egy hátsó padba aztán kimentem rágyujtani. mire viszamegyek látom a lány cucca az enyém mellett! (ora kezdeténél igy megkérdezi hogy ugye nem baj hogy ideült hogy lenne ! :) ) olyan jo volt látni másik 2 osztnöm arcát akikkel nem jött össze semmi! (1 hete megmontam mind 2 önek hogy lecserélem öket) már épp azon filoztam melyik csaj legyen a következö (mákoltam :P) vége sulinak mekérdeztem mere megy szerencsémre arra amerre én.

kérdés: tolakodás egy séta ?
    mert legutobb ráfaraktam osztnöimmel (lelkiszemetes nem jön be) viszont ilyen jo csaj nem barátnak valo nem mintha tudnék barátja lenni egy csajnak!
  • Kit--Kat
    Vodka rules, a minőségi jól fogyazstható, főleg fantával.:DD
  • Puntigamer
    Ha meg ütőset akartok akkor vagy tequila vagy bacardi,
    esetleg Absinth
  • Puntigamer
    bazzeg boroskólán veszekedtek? :)
    Igyon mindenki Pilsner Urquelle-t azt kész :)
    Az az Istencsászár pia :D
  • Kit--Kat
    az jóó, de csak higítva jéggel
  • PsyhoApu
    én is rá hagyom, ő a martinire esküszik...
  • Kit--Kat
    én mindig ráhagyom a barátnőmre, hogy mit iszik
  • PsyhoApu
    Apropó a kukás inkább fröccsöt iszik, az mégis csak tradícionálisabb
  • PsyhoApu
    most már tudsz "hitetlen" és ha nem tartjátok be akkor lesz nagy dzsiháááááád! Ennek örömérem szombaton viszek egy csajt szüreti bálba -első randi A közeléből meg eltüntetek minden kólára emlékeztető tárgyat
  • Kit--Kat
    kukunsági vörös fosatós:D
  • Match
    mi van így?
    egyébként amilyen borral boroskólát szoktak inni, azzal nem szentségtörés :D
  • Kit--Kat
    énnem tok róla....
  • PsyhoApu
    Ez így van, de akkor is szentségtörés...
  • Match
    OK, de az hülyeség hoyg csak az igénytelen ribancok isznak boroskólát...
    elég sokféle embert ismerek, és biztosíthatlak hoyg a kukástól az orvosig mindenki iszik, akinek ízlik...
    És ez nem azt jelenti hoyg nincs ízlésük, csak azt hoyg minden ember különbözik...
    Én speciell az olyan borokat iszom meg tisztán aminek decije kb 400 ft....az meg nem italozásra való...meg amúgy is sörös vagyok
  • Kit--Kat
    nem otvarparaszt az aki boroskólát iszik, attól még lehet kurvakifinomult ízlése, ettől nem áll ki a kapa a szájából.........
  • PsyhoApu
    Nem vagyok hülye, nincs sok pénzem és igen volt már dolgom néhány érett nővel /akiknek van izlésük és stílusuk
    Apropó nem kell sok pénz az igényes italozáshoz /hála istennek a jó magyar borok még megfizethetőek... na meg a jó kis cseh sörök se drágák
  • Match
    igen...
    13 éves kortól kb 45-ig láttam, válogathatsz melyik hova tartozik.
  • Kit--Kat
    ígen, láttam pfff te láttál már érett csajt??
  • Match
    te hülye vagy és sok a pénzed...
  • PsyhoApu
    Láttál már egy érett nőt ilyen szar italt inni valaha?
  • PsyhoApu
    Végül is bor+kóla, ezzel az erővel öntözd meg a pörköltet joghurtal. Elvégre úgy is elmegy... vagy ti is csak azért isztok, hogy üssön és az ital harmóniája, zamata miatt. /kannás bor való nektek, nem egy értékes nedü
  • Match
    meg az hogy a tinilányok isznak mégnagyobb hülyeség....
    az iszik aki szereti.
    természetesen nem az aszút kell kólával keverni...
  • Kit--Kat
    ez az, ez hülyeség amit mond!!
  • Match
    én speciell utálom a bort, de kólával elmegy...
    akkor most geci vagyok?