Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Puntigamer
    húúú basszus emberek, mibe keveredtem...
    Voltunk 3 napot tiszafüreden, evezni... egy kisebb társasággal...
    ott volt egy csaj akivel utoljára 13 éve játszottam, náluk...
    most összeült tegnap este a banda, és sütöttünk ezt azt,virslit,szalonnát...
    11 után ottmaradtunk a csajjal, és dumcsiztunk a parázs melett...
    aztán elkezdett esni az eső, és bementünk az eresz alá...
    leültünk az ott lévő székre... aztán dumcsiztunk, mondtam milyen jó lenne, ha most tengerpart lenne itt, meg mondjuk egy sátor... meg bor a kezünkben, erre azt mondta: "ja, meg egy másik csaj" kérdem én: "ezt hogy érted", mondja ő: "Mert én nem vagyok elég jó"
    én: "Ne hülyéskedj már, miért ne lenél, jó?"
    Aztán átkaroltam... és egymáshoz bújtunk...
    majd fázni kezdütnk, és visszamentünk a parázshoz, ott dumcsiztunk... aztán láttam hogy ő egyre közeledett, a fejét kissé elfordítva nézett engem... én közeledtem a szájához, és végül mire nem láttam hogy ez neki jó lenne, végül a helyzetből a legjobban kijőve,egy gyengéd puszit adtam a szájára...
    megkérdezte "Ez mi volt?" én: "egy puszi..."
    Aztán beszélgettünk, hogy most mi legyen...
    és én tudtam hotgy neki van valami német barátja, de nem tom mennyire komoly az a kapcs, + nekem is van egy másik barátnőm, akivel még nem alakult ki teljesen a dolog...
    szal az a csaj azt kérdezte mit akarok tőle, mondtam hoy végülis összejöhetnénk, bár nem tudom hogy állsz azzal a német pasival...
    aztán mondtam hogy elindulhatnánk... erre mondta hogy akkor vedd úgy hogy elindultunk...
    de így össze vissza beszéltünk... abszolút nem egyértelmű hogy most mi van...
    tiszta káosz vagyok...
    és volt bennem akkor 2 liter sör is...
    benne csak fél...

5let?