1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Bandew
    Úgy értem vele. :-)
    Mert ez most egy olyan alkalom, amilyen nem lesz több. Csak az a gáz, hogy hülyeségeket beszélek össze-vissza amikor vele vagyok. Megpróbálok ellazulni. :-D
    Amúgy nem vagyok mindig parázós típus, de minnél jobban tetszik egy lány, annál jobban parázok. És most NAGYON parázok. :-D
  • Puntigamer
    hajrááá!
    Ma van a nagy nap! :)
    de ne parázzá, ha észreveszik a csajok hogy parsz, buktad...

a másik:
    "Ha most nem jön össze, akkor soha. "
    Ez egy kurva szar hozzáállás...
    Mi az hogy soha?
    Soha ne mond hogy soha!
    Lehet ezzel a csajjal nem, de biztos van még másik aki szebb, jobb, okosabb. stb...
    én most 2vel kavarok, és mind2 jó :)
  • ghost cb
    Hát hajrá!
  • Bandew
    Nem tom, lehet egy másik topicban volt. :-)

A lényeg, hogy teljesen belehabarodtam már pár hónapja (hogy mitől fogalmam sincs). Bír ő is engem, bár nem tudom milyen szinten. Én meg állandóan parázok, parázok és parázok. Ez van! De most már annyira kész vagyok, hogy a félelmem is elmúlt, szal most már kész vagyok lépni. Jöjjön aminek jönnie kell. :-)
  • ghost cb
    Juni 24ig jutottam. melyik hozzászolás? :D
  • Bandew
    Már 1x leírtam régebben. :-)
  • ghost cb
    Milyen lány, hogy néz ki, hány éves, háttértörténet!
  • Bandew
    Na holnap találkozok A lánnyal. Iszonyatosan izgulok. Ha most nem jön össze, akkor soha.
    Szorítsatok!
  • Puntigamer
    na jött ma a csaj...
    full közvetlen volt...
    itt ültünk a gép melett és válogattuk a zenéáket..
    közben néha úgy szuperspontán rárakta a kezét a lábamra...
    háát nem tudom
    zűrös..
    ennek a ellenére amikor kisértem haza, mondtam hogy egyenlőre ne legyen semmi, aztán majd meglátjuk...
    erre azt mondta, hogy jó...
  • Puntigamer
    nagyjából egykategória...
    de nekem a lassú jobban tetszik...
    nagyobb a melle is :)
    bár a "parázs"-t láttam melltartó nélkül...
    strandon levette a topját, és elfelejtette hogy nem volt semmi alatta :P

de a lassúra hajtok most...
    aztán ha közben mégis összejönne a parázs akkor 2vs1 :)
  • ghost cb
    Melyik néz ki jobban, ki a szebb?
  • Puntigamer
    hidd el hogy a lassúval jobban haladok...
    és nem annyira nyomulós a csaj mint a parázs...
    2 különböző egyéniség...
    de az biztos hogy a lassúnál több esélyem van mint a parázsnál...

és lesz is... össze fogok jönni vele... csak nem akarom lerohanni...
    még 1-2 randi és megkérdezem, hogy működik-e a dolog...

a parázzsal, meg valószínüleg nem lesz semmi, megmondom neki, hogy maradjon a német pasijánál...
  • ghost cb
    Ez nagyon lassú... Mondjuk én ugy emlékszem azt mondtad te vagy az 1. barátja, szal akkor megértem, de hogy a 4. randin szájrapuszi... Sorry.
    Parázzsal meg lehet valamit kezdeni.
    Melyik szimpatikusabb (belülről), és melyik néz ki jobban?
  • Puntigamer
    hát hogy nem félős az 100%
    na megvolt a randi a "lassú" -val...
    mozi... (Dirty Dancing 2)
    séta az esőben, én nálam volt csak ernyő, ő meg belémkarolt...
    aztán hazakisértem...
    majd puszi, szájra...
    ennyi volt...
    mondta hogy majd elmegy haverokkal ide oda, és hogy mehetnék én is...
    majd ha megfelelő lesz az alkalom rákérdezek, hogy akkor mi legyen...

holnap 3ra meg átjön hozzánk a "parázs"
    szal viccesen állok most :)
  • ghost cb
    Szerintem az a csaj azt várja hogy egyfolytában bizonygatsd felé hogy szereted. Nagyon nem biztos a dolgában, mint ha félne, hogy te is csak kihasználod. SZerintem -ezek alapján- nem rövid kapcsolatot akar.Bár korai lenne megitélni ennyiből, de olyan "reménykedős", félősnek tünik. Szvsz.
  • Puntigamer
    Na, írt egy smst... ezzel a szöveggel:
    "Szió!Akkor a péntek még jó?Vagy most már hozzám se fogsz szólni?"
  • Puntigamer
    akkor jól gondoltam :)
    azé, mert nyaralt...
    de most otthon van, csak holnap sem tudom hogy mi lesz vele, de majd teszek róla, hogy jól sikerüljön a randi...
  • ghost cb
    Ha össze vissz beszél mondd meg neki, hogy beszéljen értelmesen. Vagy elszégyelli magát, vagy hülyének néz, hogy nem érted. Radikális de tiszta !
  • ghost cb
    Azért mert olyan lassan haladsz vele.
  • Puntigamer
    1-2 dolgot kihagytam...
    amikor a széken ültünk dumcsiztunk..
    megszólalt, hogy "nem kéne elszúrni"
    és gőzöm sincs ezt hogy értette...
    meg a puszi/csók (nem emlékszem tul képpen mi volt) előtt egy hátmasszázst is kapott amit nagyon élvezett...
    mondta hogy milyen jó erős kezeim vannak...

szal most bakfitty van :(
  • Puntigamer
    lassu val, de miből jött ez a lassú? :)
    a parázsal elvileg pénteken taláxok...
  • ghost cb
    Melyikkel? Egyik legyen a Lassu másik meg a Parázs. Nos?
  • Puntigamer
    lehet, beszélek vele,ahogy írt smst, mert elvileg majd ír smst, hogy pénteken eljön.. és akkor megdumcsizom vele...
    ki tuja végén még mind2 vel összejövök :)
    az egyikkel holnap 11kor lesz randim...
  • ghost cb
    Hát ennyiből nem lehet kideríteni. Szerintem döntsd el melyik a jobb a mostani, vagy ez a parázsos (). Vagy ha messze laknak egymástól és "nem derülhet ki" akkor mind2. (Dejó is az )
    De tisztázd le az a legtisztább, mert ez igy nem tiszta.
    Amugy szerintem ugy értette, hogy most elindulunk, hogy egy kapcsolat felé. Szal nem biztos h ez olyan komolytalan.
  • Puntigamer
    hát igen, nagyjából én is így látom...
    de le fogom tisztázni az 100%
  • Bandew
    Hát nem nagyon tudok tippet adni. De szvsz ebből úgy se lenne semmilyen nagy cucc. Mármint jártok pár hónapig, oszt kész. Persze az is lehet (remélem), hogy nincs igazam. :-)
  • Puntigamer
    hát igen...
    pedig kb ez történt...
    nem tom mitévő legyek
  • Bandew
    Hát ez így tényleg elég zavaros.
  • Puntigamer
    húúú basszus emberek, mibe keveredtem...
    Voltunk 3 napot tiszafüreden, evezni... egy kisebb társasággal...
    ott volt egy csaj akivel utoljára 13 éve játszottam, náluk...
    most összeült tegnap este a banda, és sütöttünk ezt azt,virslit,szalonnát...
    11 után ottmaradtunk a csajjal, és dumcsiztunk a parázs melett...
    aztán elkezdett esni az eső, és bementünk az eresz alá...
    leültünk az ott lévő székre... aztán dumcsiztunk, mondtam milyen jó lenne, ha most tengerpart lenne itt, meg mondjuk egy sátor... meg bor a kezünkben, erre azt mondta: "ja, meg egy másik csaj" kérdem én: "ezt hogy érted", mondja ő: "Mert én nem vagyok elég jó"
    én: "Ne hülyéskedj már, miért ne lenél, jó?"
    Aztán átkaroltam... és egymáshoz bújtunk...
    majd fázni kezdütnk, és visszamentünk a parázshoz, ott dumcsiztunk... aztán láttam hogy ő egyre közeledett, a fejét kissé elfordítva nézett engem... én közeledtem a szájához, és végül mire nem láttam hogy ez neki jó lenne, végül a helyzetből a legjobban kijőve,egy gyengéd puszit adtam a szájára...
    megkérdezte "Ez mi volt?" én: "egy puszi..."
    Aztán beszélgettünk, hogy most mi legyen...
    és én tudtam hotgy neki van valami német barátja, de nem tom mennyire komoly az a kapcs, + nekem is van egy másik barátnőm, akivel még nem alakult ki teljesen a dolog...
    szal az a csaj azt kérdezte mit akarok tőle, mondtam hoy végülis összejöhetnénk, bár nem tudom hogy állsz azzal a német pasival...
    aztán mondtam hogy elindulhatnánk... erre mondta hogy akkor vedd úgy hogy elindultunk...
    de így össze vissza beszéltünk... abszolút nem egyértelmű hogy most mi van...
    tiszta káosz vagyok...
    és volt bennem akkor 2 liter sör is...
    benne csak fél...

5let?
  • Grimbusz
    Az igazság hogy ennyiből nem lehet tudni semmit hogy meg lehessen itélni v. minősíteni valakit ahhoz ot kell lenni és minden apróságra figyelni, előttem szóloknak igaza van nem érdemes reménykedni. Ha az a kivételes alkalom ez hogy mégis lehet köztetek bármi akkor ha Ő is karja keresni fog, ha nem akkor mindegy az egész. Szerintem lehet tudni hogy van -e szimpátián túli érzelem valakik között pl köztetetk, mivel benned kialakult szerintem ő ezt észrevette a köv. lépés az ővé kell legyen, ha nem akkor felesleges vele foglalkozni.
  • magus
    me too, megspekelve azzal h haverom jott ossze vele, de rajott hogy neki nem tetszik, en meg csak jo baratsagban lettem vele, de belsoleg nagoyn bejon, csak kulsoleg nem annyira. De elhivott vmi videki hazba 3 napos bulira szal ott beszelek vele.
  • Puntigamer
    osztom...
  • ghost cb
    Ha csak barátok, akkor hivd el focizni.
    Valóban a "legyünk csak barátok" az a csajok bevett szokása ha nem akarnak semmit. Persze változhat ez, de ilyenre alapozni...
    Figyelj, ha igazán tetszenél, bejönnél neki, nem érdekelné az előző pasija. Téged meg érdekeljen szerintem, hogy egy emlék, vagy volt kapcsolat miatt nem akar összejönni veled, akkor mit remélsz? Nem lesz beléd szerelmes... Milyen érzés lenne 2 honap mulva: "Már tulvagyok az előző barátomon, most már kezdhetünk valamit." - valószínűleg nem mondaná, de ez jönne le, és ez annyira megalázó... Sztem hagyd.
  • Puntigamer
    ok,de ez a "maradjunk csak barátok" szindróma, én azt mondom ne várj akkor sokat a csajtól, és lépj tovább...
    bár vannak különleges esetek...
  • Penge 2
    Beszélgettünk és azt mondta most nem akar pasit és hogy tök jofej srác vagyok stb de sztem szeretet hiánya volt ezért egyenlöre barátok vagyunk aztán talán lessz valami de lehet örömkönnyek voltak talán jolesett neki de még beszélek majd vele!
  • ghost cb
    Ja mindent elmondtatok, most én mit tanácsoljak???
  • Puntigamer
    háát az is lehet hogy olyan ajándékot vettál neki ami emlékezteti a régi barátjára...
    de szerintem kérdezd meg hogy miért sírt, ha ő is ápolgatott, te is ápolgathatod...
    kérdezd meg mi a baj, és hogy tudsz e segíteni...
  • Aquir
    legyél vele nagyon kedves (hát ez alap), de nem látszott rajta h mér sír? Ha bizonytalan vagy akkor ne tegyél túl nagy lépéseket. Akár még talán vele is beszélhetsz erről.
  • Penge 2
    Nos most is a segitségetekre lenne szükségem a multkori eset ota megismertem 1 lányt táborban leégtem és ö ápolgatott D: én megmasziroztam stb aztán volt ilyen játék hogy v.mivel megkell ajándékozni mindennap azt akit huzunk
    sajna nem öt huztam de vettem neki 1 kis apróságot amugy a palija 1 honapja dobta ki és amikor odaadtam az ajándékom elkezdett sirni sztetek az öröm miatt sírt?És most nemtudom mit tegyek segitene valaki?
    elöre is köszi
  • Puntigamer
    tudom én is bakker...
    de olaszországból megyünk monacoba...