Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Penge 2
    Na akkor én is mesélek D:
    Képzeljétek voltunk 1 hétre táborban ott volt 1 kurva jo csaj akit haverom lenyult de semmit nem csináltak a puszin (nem szájra!) és az ölelkezésen kivül semmit.
    6 nap mulva elmentunk 3 napra köszegre és jol buliztunk rögtön az elsö napon berugtam és késöbb a táborban a haverom csaja is persze haverom is ott volt D: nos
    Ö is berugott(marmint a csaj) jol elvoltunk nevettünk hülyéskedtünk aztán a csaj kihivott a wc -re ott elkezdtünk smárolni persze én kezdeményeztem de ö is akarta.Ezután a haverom elkezdett sirni és a haverom beszélni akart a csajjal és mikor elkezdte mondani abbahagyta egyszercsak a csaj mondja na most akkor mit akarsz? Semmit haggyuk! mondta a haverom.A csaj szerint a haverom ugy viselkedik mint egy 11 éves amugy idösebb nálam és hogy neki olyan pasi nemkell mint a haverom ráadásul melette másik 5 növel ugyanezt tette és nem foglalkozott a csajjal.De a legjobb haveromat megbántottam kicsit fájt de a csaj mondta haggyam nem éri meg. De ez az egész lehet az alkohol miatt volt de nemhiszem mert másnap is smároltunk ráadásul velem aludt és a második napon amikor aludni mentünk benyult a gatyámba és megfogta.....persze jol esett de sztem ö is élvezte !
    És ö kb 10 km re lakik és most nemtudom hogyan tovább segitenétek?
    köszi elöre is D: