1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#721 Pedig van benne valami, mert az egyik haverom iszonyat vékony, mégis beindulnak rá a lányok, akik be is vallották nekem, hogy tetszenek nekik a vékokny srácok. -
#720 Vékonyak? Hát ezzel kötekednék... A magas, vékony emberkék általában nem az álompasik, ahhoz kell vmi extra, vagy iszonyu szeles váll, vagy kigyurt testalkat, vagy olyan arccsontszerkezet vagy mittomen, de elhiheted, alapjaratban nem ok vannak elonyben. -
Penge 2 #719 Nos a haverom sztem mar nem komálja a csajt és mert a haverom és a csaj is megbeszélték. a csaj szakitott vele és a csaj tényleg sokat számit nekem a haverom meg mar nem haragszik.(talán)
Mert amikor megybeszeltek a dolgot a haverom nem is mondott semmit a csaj ezt ugy vette mint ha már vége lenne. -
#718 dejóneked!!!!!!!!!!!!!!
Bár Monaco nem olaszországban van :)) -
Puntigamer #717 azt tudom, hogy nem szabad elkapatni... :)
húbazz, ez gáááz :)
na majd valamit kitalálok...
szerintem szeret...
buszmegállóban ráhajtotta a fejét a vállamra meg ilyesmi...
bár ez sokat nem jelent, de azért valamit mégis...
vannak arra utaló jelek, hogy kedvel...
akkor lehet kap egy rózsát...
na lassan indulunk Monaco-ba... -
#716 De vigyázni kell, hogy el ne ijeszd.... -
#715 Figy szerintem okokat nem kell belevinni.. HA haverodnak nem fontos a csaj és úgy is viselkedett és a csajnak te kellesz egyértelmű te vagy a favorit miért adnád fel??? Fiatal vagy és nem hülye.... Én nőért adtam már fel barátságot és ami barátság feladható nőért azt megéri feladni.. pláne ha nem is érdekli a csaj komolyan csak birtoklási vágya van... Én tovább folytatnám a nőnél és haver ha komolyan barátod majd megbékél... -
#714 Ja mondjuk ha még nem olyan biztos a kapcsolat akkor ne, de ha már 100 hogy teljesen egymásba vagytok habarodva akkor szerintem nyugodtan mehet valami aproság. -
#713 Egyetértek Evillel:) 3. randi ne vegyél sokmindent max egy virágot... Találkoztam már szülinapi ajándék után kirúgott ipsével... (velem is történt mondjuk tőlem 2 év után lépett meg exkedvesem) -
#712 HM. Ez jó! -
#711 Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem. -
#710 Vegyél neki egy BMW-t! -
#709 Szerintem vegyél neki valami apróságot. Biztos mindta mi iránt érdeklődik. Egy kis tárgy amiről te jutsz eszébe, de tudja, hogy rá gondolva vetted. Tudod mit szeret, és odafigyeltél amikor mondta. Apro gesztus, de sokat számít. -
#708 Ajandek, zsir hely kizarva!Esetleg egy szal rozsa, nem szabad a lanyokat elkapatni, mert kesobb nem tudsz neki ujat mutatni. -
Puntigamer #707 Hi!
Na hosszú idő után végre hamarosan látni fogom a csajt...
Mert ő is nyaral, meg én is, most még elmegyünk olaszo-ba, és megbeszéltük hazajötvök, öszejövünk...
13.án + szülinapja van...
Vegyek neki valamit ha ez csak a 3.ik randi lesz?
És már volt testi érintkezés is...
De semmi komoly...
Csak puszi, meg ölelkezés...
Vagy csak vigyem el valami zsíír helyre, ha igen, hova...?
Én holnap utazok el 10 napra...
Addig írjatok le pár variációt :)
Nagyon köszi! -
#706 Nem az a jó válasz hogy nem volt ilyen barátom, hanem nekem olyan barátaim vannak, akik nem hajtanak rá a más csajára. És énse. Ezért egyszerűen nem volt ilyen esetem.
Egyszerű szolidalitás, hogy a barátod csajára nem mászol rá. Szerintem aki rámászik az nem az az igazi barát. -
#705 vegig azon gondolkodtam hogy az lesza valaszom: neked nem volt meg ilyen baratod.. ennyi.. de te magad is megvalaszoltad:
"nos ez elég egyedi eset lenne én ilyennel nem gyakran talákszok."
nekem ket ilyen baratom van az 1-2 tucatbol... -
#704 Szerintem ilyet nem lehet igazán megbeszélni, mivan ha mindkettőtöknek kell? Akkor azt mondod a spannak: "Figyelj én nagyon birom a csajt, de ha te is akkor inkább lemondok rola" - ez szánalmas, és erre csak olyan válasz születhet, hogy: "Nem esne jol ha járnál vele" - önzö, mert saját magát tartja fontosabbnak a te esetleg jo kapcsolatodnál, vagy: "ok, (végülis annyira) nem zavar, nyugodtan járj vele!" - Ez meg vagy az odaado szenvedő barát válasza, vagy tényleg komolyan gondolja - nos ez elég egyedi eset lenne én ilyennel nem gyakran talákszok. -
#703 A lényegen ez nem változtat. Ezzel csak magadnak akarod megmagyarázni a helyzetet.
Max azzal védekezhetsz, hogy nem is volt a csaja még smár sem volt, de ez is sántit, mert bejött neki.
Döntsd el, hogy a csaj a fontosabb - folytatod a dolgot, ez gondolom nem esne jo a spanodnak. VAaagy, abbahagyod, mert neked a barátság fontosabb: "mikor láttad h rosszul esik neki abbahagytad. Sry"
Még a szemére vetheted, hogy ő 5 nővel csinálta ezt, nem törödött a "nőjével", talán gondolkozzon el a dolgon.
Szerintem hagyd a csajt, ha nem jön be annyira. Ha negyon belevalo akkor meg folytatsd, itt nem csak te basztál el valamit. -
#702 egyszer osszeismerkedtem egy lannyal...inteligens normalis, meg ronda se volt csak tobb volt rajta a szeplo mint egen a csillag... aztan a haverom meg ramaszott ha nekem nem kell..aztan belegondoltam hogy dehat miert ne kene.. es ha szeplos mint az atom.. szepnek szep vegulis ari okos.. hat fakkom.. hja..csak erre a haverom mar osszeomlott idegileg hogy nekem megis kell a csaj.. megbeszeltuk mind a ketten lemondtunk rola... nektek is meg kene beszelni.. nem kell lemondania mindenkinek..egyszeruen csak beszeld meg a haveroddal.. es komolyan mondja el azt amit gondol.. ha gusztustalannak tartja akkor hagyd a csajt... -
Penge 2 #701 Csak tudod a haverom nöje nemvolt oda a srácért és a haverom az utóbbi napokban rá se bagozott és nemtudom miért csináltuk talán a csajnak én jobban bejövök de ki tudja D: -
#700 en vhogy igy vagyok ezzel:
Tízparancsolat - "Felebarátod feleségét ne kívánjad!"
Tízparancsolat - "Felebarátod házát, mezejét, másféle jószágát ne kívánjad!"
feleseg..baratno.. egyre megy...
en mar masztam ra haverom nojere.. de azzal a tudattal hogy neki nem kellett nekem meg csak egy cumira kellett volna mar a puncijat vakargattam az agyamban a sotetben de kint volt az a lany aki tetszett es annyira meg nem voltam bebaszva hogy ekkora baromsagot csinaljak... -
Penge 2 #699 Na akkor én is mesélek D:
Képzeljétek voltunk 1 hétre táborban ott volt 1 kurva jo csaj akit haverom lenyult de semmit nem csináltak a puszin (nem szájra!) és az ölelkezésen kivül semmit.
6 nap mulva elmentunk 3 napra köszegre és jol buliztunk rögtön az elsö napon berugtam és késöbb a táborban a haverom csaja is persze haverom is ott volt D: nos
Ö is berugott(marmint a csaj) jol elvoltunk nevettünk hülyéskedtünk aztán a csaj kihivott a wc -re ott elkezdtünk smárolni persze én kezdeményeztem de ö is akarta.Ezután a haverom elkezdett sirni és a haverom beszélni akart a csajjal és mikor elkezdte mondani abbahagyta egyszercsak a csaj mondja na most akkor mit akarsz? Semmit haggyuk! mondta a haverom.A csaj szerint a haverom ugy viselkedik mint egy 11 éves amugy idösebb nálam és hogy neki olyan pasi nemkell mint a haverom ráadásul melette másik 5 növel ugyanezt tette és nem foglalkozott a csajjal.De a legjobb haveromat megbántottam kicsit fájt de a csaj mondta haggyam nem éri meg. De ez az egész lehet az alkohol miatt volt de nemhiszem mert másnap is smároltunk ráadásul velem aludt és a második napon amikor aludni mentünk benyult a gatyámba és megfogta.....persze jol esett de sztem ö is élvezte !
És ö kb 10 km re lakik és most nemtudom hogyan tovább segitenétek?
köszi elöre is D: -
Puntigamer #698 :(
még nem volt 3.ik :)
de legutoljára egy kis szösszenettel búcsúzott el smsben...
aminek a vége az volt hogy,
"Aludj jól te drága!"
:)
mondtam neki hogy majd csörögjön rám ha bp-en lesz, mert most siófokon nyaral...
lehet hogy jövő héten már feljön...
szal most várom hogy csörögjön...
de már hiányzik nagyon... -
#697 Mivan a csajszee-val? 3.on megvolt a csok ugye? -
#696 lebuj :) -
Puntigamer #695 Hi all!
Hazajöttem a nyaralásból :) -
Bhalage #694 egyetertek bar nem olvastam teljesen vegig, 1 hete ismerkedtem meg egy csajjal, sztem a magabiztossag, oszinteseg es nyiltsag az, amit a csajok kedvelnek, + ha nem vagy egy bunko ill ha egy picit olafigyelsz a nore, es latod mire van szuksege es megadod neki, ez szeretik =)
sok sikert mindenkinek =) -
WiLDoR #693 de mondjuk elviheted cukrászdába is sütit zabálni, ha a piálós helyeket nem komálja (ehh...akkor már nem is Tma a csaj ), vagy elviheted fagyizni, s akkor legalább megnézheted, mekkora erotikus töltettel nyalogatja körbe a fagyiját, meg hogy harapdálja a tetejét (beindult a fantáziád, mi? )
én a jelenlegi csajomat első körben egy úgymond "presszóba" vittem, ahol egy üdítő mellett eldumálgattunk, utána csocsóztunk egyet, majd billiárdozni mentünk, a végén pedig a verdájával hazavitt, én meg lesmároltam a kocsiban, mint a villám
először meglepődött, majd visszacsókolt, ez volt 6 hónapja...azóta levakarni sem tudom
mikor megkérdeztem, mi fogta meg, akkor azt mondta, hogy a magabiztosságom, meg hogy irányitottam végig a helyzetet.
jah, csajoknál ne inditsatok azzal a mondattal első körben, hogy: "elmegyünk billiárdozni egyet?", mert a legtöbbjüknek egyből a dugás jut eszébe róla (dákók, golyók, lyukak), meg hogy hanyatt akarják dönteni (mondjuk ez is a cél , csak a körítés a nemmindegy.)
az elötte lévő csajomat - ő keményebb dió volt, de pont ezért jobban is tudtam értékelni - meg úgy szedtem össze, hogy majdnem a halálba idegesítettem, meg cukkoltam, állandóan beszóltam neki, de vette a lapot és visszakontrázott néha olyanokat 1000L, hogy csak lestem nagyokat igazi vadmacska volt, de pont ezt szerettem benne (2 évig voltunk együtt)
szóval ha csajoztok, akkor nyugi, nem kell a para, ne feledjétek, ő is csak ember, s ugyanott sz@rik, mint te , azt meg úgysem kell nekik elhinni, hogy szende kis lánykák, mert ahogy a Machomedia egyik szerkesztője mondta anno: "minden nő kurva, csak egyik-másik megjátsza az angyalt".
ebben van némi igazság, s tény ezt is szeretjük bennük
szóval konklúzió: huzzátok ki magatok, legyetek magabiztosak, ez baromira bejön a csajoknak. nem szeretik a hebegő-habogó-anyuszoknyájamögébújó pasikat, s néha igenis azt szeretik, ha egy pasi eléjük áll és megmondja a frankót, s nem pedig balettozva fossa a szót egy órán át (ezt speciel jópár csaj szájából hallottam már). persze az evidens, hogy amelyik csajnak 20-nál nagyobb az IQ-ja, azoknak nem jönnek be a következő mondatok: "hö, kő' kóla bébi", és társai... ja és ha jó a humorod és le tudod kötni a figyelmét 10 percnél tovább, akkor már félig nyert ügyed van -
#692 jaja, azlesz. -
WiLDoR #691 1. randin smár. -> simán :)
2. vidd kocsmába, ha nem tetszik neki, akkor presszóba :D végülis tökmindegy minek hívjuk, 2 pohár martini után úgyis a nyakadba borúl...vagy nem. de akkor meg igy jártál :) majd lesz másik. -
#690 kocsma :D -
#689 Régi ismerős, taláxom vele, de nem biztos, hogy vágja, hogy randi. Még egyáltalán azt se tudom van-e barátja. Szerintetek milyen helyre vigyem? Végülsi szerintem főleg csak dumálni fogunk, mert nagyon rég nem találkoztunk. Ja és 1.randin smár!!! Sztem. Na? -
#688 :)))))))) -
#687 időt nem olvastam......
tényleg -
#686 mindezt fel nappal az esemeny utan...:) -
#685 Bazeg ez kurva unalmas, ezt privibe csináljátok mert -
#684 aham :) -
#683 :) -
#682 Látom nagyon MELEG itt a hangulat. :-D