Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
WiLDoR #693 de mondjuk elviheted cukrászdába is sütit zabálni, ha a piálós helyeket nem komálja (ehh...akkor már nem is Tma a csaj
), vagy elviheted fagyizni, s akkor legalább megnézheted, mekkora erotikus töltettel nyalogatja körbe a fagyiját, meg hogy harapdálja a tetejét (beindult a fantáziád, mi?
)
én a jelenlegi csajomat első körben egy úgymond "presszóba" vittem, ahol egy üdítő mellett eldumálgattunk, utána csocsóztunk egyet, majd billiárdozni mentünk, a végén pedig a verdájával hazavitt, én meg lesmároltam a kocsiban, mint a villám
először meglepődött, majd visszacsókolt, ez volt 6 hónapja...azóta levakarni sem tudom
mikor megkérdeztem, mi fogta meg, akkor azt mondta, hogy a magabiztosságom, meg hogy irányitottam végig a helyzetet.
jah, csajoknál ne inditsatok azzal a mondattal első körben, hogy: "elmegyünk billiárdozni egyet?", mert a legtöbbjüknek egyből a dugás jut eszébe róla (dákók, golyók, lyukak), meg hogy hanyatt akarják dönteni (mondjuk ez is a cél
, csak a körítés a nemmindegy.)
az elötte lévő csajomat - ő keményebb dió volt, de pont ezért jobban is tudtam értékelni - meg úgy szedtem össze, hogy majdnem a halálba idegesítettem, meg cukkoltam, állandóan beszóltam neki, de vette a lapot és visszakontrázott néha olyanokat 1000L, hogy csak lestem nagyokat
igazi vadmacska volt, de pont ezt szerettem benne
(2 évig voltunk együtt)
szóval ha csajoztok, akkor nyugi, nem kell a para, ne feledjétek, ő is csak ember, s ugyanott sz@rik, mint te
, azt meg úgysem kell nekik elhinni, hogy szende kis lánykák, mert ahogy a Machomedia egyik szerkesztője mondta anno: "minden nő kurva, csak egyik-másik megjátsza az angyalt".
ebben van némi igazság, s tény ezt is szeretjük bennük
szóval konklúzió: huzzátok ki magatok, legyetek magabiztosak, ez baromira bejön a csajoknak. nem szeretik a hebegő-habogó-anyuszoknyájamögébújó pasikat, s néha igenis azt szeretik, ha egy pasi eléjük áll és megmondja a frankót, s nem pedig balettozva fossa a szót egy órán át (ezt speciel jópár csaj szájából hallottam már). persze az evidens, hogy amelyik csajnak 20-nál nagyobb az IQ-ja, azoknak nem jönnek be a következő mondatok: "hö, kő' kóla bébi", és társai... ja és ha jó a humorod és le tudod kötni a figyelmét 10 percnél tovább, akkor már félig nyert ügyed van