Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • CSOCSO
    nemtom...szal...
    mint mondottam.. velem nincs gaz...belsoileg jobb vagyok mint az a kis cernakolok..ez latszik akkor is amikor a fiuja is ott van es megis miattam nevet tobbet a csaj.... plusz azt ugye nem is kell mondanom hogy tobb okossagot tudok mondani az eletrol a csajnak mint az a kis fikaboy... csakhat neki a fikaboy kell...biztos azert hogy aterje a derekat fek kezzel..

egyszoval.. mint barat imad... szeret velem lenni mert megnevettetem mindig stb...
    mit mondjak meg.. erted a szitut...
    volt mar egy olyan kettonk kozott hogy bepoccentem mert gyerekes es nem fogja fel hogy a kis jeleivel mit er el..aztan meg faszan visszautasit.. e smegbant vele.. kurvara geci voltam vele. volt hogy ajott azt hazakuldtem o meg besertodott hogy lehetek ilyen paraszt.. ez a tavol tartom magamat tole joideig ment is sikeresen.. aztan kialakult az a kapcsolat koztunk hogy nem zavar ha ott van valahol korulottem de ne is szoljon hozzam..csak aztan egyszer az egyik kiruccanasunkkor mindig az oldalamon talaltam mikozben setaltunk..aztan egyik ujabb megbantas utan meg bocsanatot is tudott kerni.. amit eddig meg sohasem... de azten megint csalodnom kellett benne.. most megint ott tartottunk hogy felhiv telefonon menjek le vele a medencebe.. menjek el vele ide. menjek at.. atjohet e filmezni.. stb.. aztan benyogi a partin hogy szret.. .amire en csak annyit tudtam mondani hogy hurra... dejo nekem:)
    aztan osszejott a baratjaval..hat hurra... ha valaki ilyen hulye.. akkor valoban hurra... majd egyszer beno a feje lagya....