Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • CSOCSO
    ez mind szep es jo.. tudod mivel van a baj.. a lanyokkal.. vegyunk az en esetemet.. sosem volt baj a dumammal sem az osltozkedessel sem a humorral semmivel... a mostani esetnel van egy csaj... meg igen fiatal, de nagyon szep.. butuska kicsit..es nem igazan figyel oda hogy mikor hogy bant meg... de a lenyeg hogy neki a nagyon vekony fiuk jonnek be... es azert az en macis testalkatom nem elonyos neki..es csak azert nem jar velem.. hiaba vagyok akarmilyen jofej.. allandoan csak azt lehet rajtunk eszrevenni hogy a kiscsaj nevet vagy mosolyog...de hiaba minden.... mostansag tortent.. piaztunk.. beurogott.. elmondta hogy szeret.. nagyon szeret... megkerdeztem miert: mert olyan aranyos vagyok (pppfff.. hogy ezt nekem mennyien mondtak mar) es erre ugy viselkedik hogy a szajat elore tolja es igy beszelek hozza hogy kozben a nyakat kinyujtja homlokat hatrabillenti.. hat gondolhatjatok hogy full ugy nez ki mintha csokot szeretne..es full a szam elott dulongel a csaj... megcsokoltam... hagyta.. nem csokolt vissza.. megcsokotlam megegyszer.. aztan kiment a szobabol..fasza..
    no mindegy...
    baratkent valoban szeret.. imad velem lenni.. hisz tudja hogy szeretem minden hulyeseget.. hogy mindig meg tom nevettetni... stb.. de megis.. nah ez isten kibaszasa velem... bar tegyuk hozza tudom hogy elegge gaz a csaj.. szal amennyire nekem most bejon tom hogy a csaj hulye buta gyerekes.... pppff fe erdekes...