Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
Egy randi, ami nekem tetszene, ami szerintem jó, és az ember nem szorongva töltené el:
1. Találkozó semleges helyen, nem túl késői időpontban.
2. Ha kések, nem jegyzi meg, rá sem pillant az órájára jelezve, hogy késtem, mivel nem vagyok oan hülye, hogy ne tudjam mennyit késtem. A késés oka valószínűleg az, hogy sokáig pepecseltem otthon, amit pedig azért csinál az ember, hogy a randi partnernek tetsszen.
3. Virág nem kötelező, főleg első alkalommal, de ha egy, azaz 1 szál valamit hoz, az gesztus, még nem számít tolakodásnak, egyrészt kedvességéről tesz tanubizonyságot a fiú.
4. A randi helyszíne szerintem fontos. Először mindenképpen valami olyan hely kell, ahol sokan vannak, az embernek ne legyen az az érzése, hogy mindjárt bevonszolják egy bokorba. Erre legalkalmasabb egy pub, vagy étterem, vagy kávézó, ízléstől függően. Lehetőleg ne túl flancos, és ne túl drága, de azért ne késdobáló szintű.
A mozi kizárt, mert tévézni otthon is lehet, a tekézés detto, mert azt inkább többedmagával játsza az ember, a biliárd is legyen inkább sokadik randi kiegészítő eleme.
5. Beszélgetés. Az ember azért randizik valakivel, mert meg szeretné ismerni. A fiú ne kezelje úgy a helyzetet, hogy mindjárt hősi szerelmet vall, mert úgyis csak a testi kívánalom vezérli a fiút is ilyenkor, az ő lelkükben is kicsit később mozdulnak meg a dolgok - de lehet, hogy mindjárt az első beszélgetés után. Ezért kell beszélgetni. Beszélgetés közben jobb, ha a lány szemébe néz a fiú, mosolyog, kedveskedik, és főként odafigyel, amit a lány mond. A dekoltázs bámulását lehetőleg mellőzzük, mert a lány kapásból trófeának tekinti magát, és nem lesz több randi. A női idomokat meg lehet bámulni akkor is, amikor nem beszélgettek, vagy a lány épp másra figyel... A tréfákkal és a humorral csínján bánni, ne mindjárt a legobszcénabb viccekkel szórakoztassátok a hölgyet. A kifinomult humor sokkal jobb, és ahogy Hofink is mondta: a humor nem olyan, amit folyamatosan folyatni kell, mint a csapot. Elég, ha a kellő pillanatban egy csepp lecsöppen, sokkal nagyobb hatása van. Ha épp te beszélsz magadról, ne túlozz, ne fényezd magad, ne hazudozz, mert később úgyis belefürdesz. A lánynak nem elvárása, hogy dúsgazdag, befolyásos, nagy pénisszel rendelkező herceg légy fehér Lamborghinin - legalábbis normális esetben. Azt is megmondhatod, ha szüleiddel élsz, meg ilyen cikisnek vélt dolgokat: ha a lány normális, nem fog emiatt felállni az asztaltól és otthagyni. Ez a vakítás tudom, hogy a fiúk vérében van, pedig elég nagy visszatetszést vált ki sok lányban.
Szóval a beszélgetésnél nem kell feszengeni, csevegj, mint egy ismerőssel, és ne a felszedő dumát nyomd, a lány nem arra, hanem rád kíváncsi. Ha lesz harmadik randi, onnantól biztosra veheted, hogy a lány érez valamit irántad.
6. Búcsúzás. Ha a lány nem akarja, hogy hazakísérjék, akkor nem kell erőltetni. Ez nem azzal egyenlő, hogy nem kedvel téged, ha nem kísérheted mindjárt az ajtajáig, és csöcsörészheted meg a sötét lépcsőházban. Lehet, hogy csak teljesen ellenkező irányban lakik, és nem akar téged sem feltartani, vagy csak mára ennyi elég volt, majd feldolgozza a hallottakat és történteket. Ilyenkor érzékeny búcsú, a lány beleegyezésével max. egy pusz kérés. De nem erőltetni. Ha megígéred, hogy felhívod, tartsd is be, mert szegény lány lehet, hogy otthon a telefont szuggerálja majd egész nap. Ha megengedi, hogy elkísérd egy darabon, vagy esetleg végig, akkor menet közben folytathatod a csevegést. Lehetőleg csak azért ne beszélj, hogy ne legyen csend, mert a "tudod ezek a buszok nem mindig járnak rendesen, és néha..." témák nem éppen érdekfeszítőek. Próbálj a közös érdeklődési körökre rátapintani inkább. Elbúcsúzáskor szintén max. puszi. De nem muszáj, ettől még nem fog semmi változni.
7. Általános alapszabályok: ne légy tolakvó, ne légy közönséges, ne nyomulj, csak lazán, kellemesen, kedvesen. Öltözéked legyen olyan, amilyet viselni szeretsz, ne erőltess magadra olyan holmit, amiben nem érzed jól magad. Ez a lányokra is vonatkozik: aki életében nem viselt tűsarkút, vagy előnytelenül áll rajta egy miniruha, ne erőltesse magára, mert az egész estéjét tönkreteszi. Általános probléma, hogy mindkét fél szorong, hogy jajistenem, most a másik mit gondol, tetszem-e neki, jól áll-e az ingem ill. nem kenődött-e el a szemfestékem... Ez felesleges, úgy kell viselkedni, mintha egy kedves ismerősöddel beszélgetnél, és nyugodtságod, kedvességed a lányt is meg fogja győzni, hogy ne idegeskedjen, és onnantól hidd el, hogy a csevegés is gördülékenyebb lesz.
Nem vagyok tanácsadó, a fent leírtak a saját ízlésemet, és gondolataimat tükrözik csak, természetesen mindenki más, és másképp láthatja a dolgokat.
A többi randinál is érdemes a fentieket megtartani, de a bókokból lehet egyre többet elejteni. A sokadik randin már illik elpirítani a lány arcát egy kedves bókkal... ;)