1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • kiserik
    Van egy régi mondás:
    Balomon a ku..ák és a ku..ák. (rv, ty)
  • Tuvok #480
  • Breki33
    nagyon tetszik amiket írtál
    azt hittem már egyedül vagyok a világegyetemben

de megnyugtat, hogy van még romantikus lélek

amúgy rajtam azért mosolyognak mert mindig bal oldalon szeretek menni egyszerűen nem fekszik a jobb oldal

csajnál ugye nincs is gond P
  • OPM
    válasz #465-re
  • OPM
    "Pl, nemtom hányan tudják, hogy a lánynak melyik oldalon kell lennie?"

kb fél éve unatkoztam a kolesz könyvtárában és kiolvastam egy 200 oldalas "Tudni illik, hogy mi illik" c. 60-as évek beli könyvet, ami tele van ilyenekkel :D pl: mikor kell kalapot emelni :DD
    de voltak benne érdekesek is, hogy pl az étterembe a férfinak kell először bemenni, nem a nőnek, mert ott mindenféle veszély leselkedik rá :)
  • SoDI---
    Na mindegy, hosszú távra sokkal jobb egy középronda csaj, aki az intellektusomért szeret, mint egy dögös, de buta proli mentalitású félk...a :)
  • SoDI---
    Én is ezt mondom, de én csak azért, mert a szálkásításra talán van esélyem, de a csontozatom szinte kizárja az elhízás lehetőségét :)
  • kasika
    Hmm, hát, ha a csajokat kárpótolja az erő látszata azért, hogy egy TUSKÓval járnak, akkor grat. Csak az a tré, hogy a 14 éves csajok is a zilyen arcokon csüngenek és így sajnos mire felnőnek vmilyen szinten, addigra kész... A másik meg az, hogy télleg nagyon ritka a normális csaj, akivel megéri randizni és megéri Neki udvarolni. Mert, ha nemi vágyaimat akarom kiélni, akkor okkkk, van miből válogatni, de ha nekem nem csak az kell, akkor mi van? Szvsz nem az izom a lényeg, amúgyis inkább szálkásítani kéne, mint tömegnövelőt zabázni...
  • SoDI---
    mert attól még lehet vki erős és izmos, hogy nem kopasz állat

Itt nem az erőről van szó. Van kell megküzdeni a csajért súlyemeléssel :)
    Hanem az erő látszatáról. Ezt pedig megadják nekik a kopasz állatok.
  • kasika
    Hmm, erre még nem gondoltam, mert attól még lehet vki erős és izmos, hogy nem kopasz állat. A kopasz állat titulussal igenis be akartam skatulyázni azokat az arcokat, akikre illik ez a megfogalmazás. Na meg ugyibár lehet egy kopasz állat is szegény, de én a fenti megfogalmazással nem rájuk gondoltam, hanem arra a "bizonyos" kategóriára, remélem értesz :D
  • kasika
    Lehet zsákbamacsekkk, de fílingre nagyon tuti!
  • K.András
    Tapasztalatom szerint,ezek a pici éttermek többet adnak a vendégre mint sok nagyobb,nyilván ezeken a helyeken 1 vendég is számit.Egyébként egy nö is lehet zsákbamacska szal kockáztatni kell,ez az élet.
  • SoDI---
    Csak a kis hely zsákbamacska.
    Vagy ismered a helyet, vagy nagyon rosszul is járhatsz.
  • K.András
    Egy picike étteremben olcsobban meguszod mint egy pizza hut-ban,ráadásul sokkal hangulatosabb is,nem beszélve a kajárol,én 1500 pézzé olyan borju bécsit ettem kispesten,hogy hárman nem birtuk volna megenni,képzelj el egy 35 centi átméröjü tányért,és azon egy picike kis rumlit a többi helyet a hus foglalta el :DDD
  • SoDI---
    Vár az király este, essetleg ott egy étterem ha van sok pénzed

Azért az ember vigyen annyit magával, hogy meg tudja hívni vacsira a csajt. Nem feltétlenül gyertyafény, meg homár, de pohár borral egy Pizza Hut-os cucc azért normális.
  • SoDI---
    Azért kell a jó csajnak, hogy kopasz állat légy, mert az biztonságérzetet ad neki. Mert ugye egy olyan emberbe ki mer belekötni? Te belekötnél egy olyanba? Most őszintén. Ugye hogy nem.
  • kasika
    Vannak, hidd el nekem... Csak nagyon ritka. Sajnos az én generációm eléggé rossz utakon jár (mondom ezt én)... Kíváncsi leszek, mi jön még ezek után. Na, de ne offoljuk szíjjel a topikot. A lényeg, hogy a nőket tiszteld és becsüld. Add mindig Magadat és ne próbálj más lenni, mert az úgyis bukkó. Ne erőltess semmit, mert az szintén bukkó. Sajnos ki kell térnem az alapvető udvariassági szabályokra, amiket velem még nagyon kis koromban megtanítottak: előre engeded az illető hölgyeményt, kinyitod az ajtót, stb... De ez ugyebár alap, báááár... Na mind1! Pl, nemtom hányan tudják, hogy a lánynak melyik oldalon kell lennie? Mondjuk nem ide tartozik, csak gondoltam beírom... Na peace és tegyetek rááááááá!
  • ghost cb
    Vannak ilyenek, csak nem szépek.
  • kasika
    Hmmm... Hmmm... Szerintem annyi különbözőfajta ember van, mint égen a csillag... Nem mindegy, hogy ki mikor kezdi el? Vagy akár el sem kezdi? Mondjuk télleg nagy kár, ha egy szép lány/nő nem kóstol bele az élet ízébe, de nem a mi dolgunk. Ami viszont télleg ide illik azt már Kata elmondta. Nekem ahhoz lenne egy-két kisebb hozzáfűznivalóm. Nem értem miért kell mindenkinek megjátszania magát és bizonyos viselkedési normák szerint élni, udvarolni, netalántán szeretni? Szerintem a bókolás az egy alap dolog, még akkor is, ha csak barát, persze ez emberfüggő... Sajnos túl hosszan lehetne ezt boncolgatni én pedig nagyon éhes vagyok. A végére még annyit, hogy elég szomrú, hogy manapság nem lehet találni egy normális (legalábbis számomra) csajt/lányt/nőt... Aki nem cigizik, nem egy akkor *****, mint a háááááz, nem kell Neki, hogy kopasz állat legyek, lehetőleg tele cashel + kocsival és tartsam el... Na mind1, mentem kajázni :P
  • Grimbusz
    Szerintem lehet érezni mikor jöhet az első kézfogás, v. ölelésféle esetleg csók. Ha meg nem érzed olyan helyre kell vinni a hölgyet ahol adottak a feltételek az érintkezésre, v. elkerülhetetlen, Ott kiderül meddig mehetsz el illetlenség nélkül.
  • Kata
  • Grimbusz
    És mi van azokkal a lányokkal akiknek az ilyen lehetőség adott, de nem érnek rá soha? soka munka...
    :)
  • ghost cb
    Hát ahogy elmesélted, olyan 10-11.-es lehet a csaj... Azért az sztem elég gáz hogy ha az ember 17 éves korában smárol először, de nemtudom te hogy állsz hozzá ehez. Persze ott van az, hogy veled fog először, ez hú de jó, meg minden, de úgy is elfelejti az amber egy idő után az 1. csókot. Szvsz 3. randin már kell a csók, főleg ha ezek nem ilyen 1-2 órás randik, hanem több. Az furcsa lenne, ha a 3. alkalomnál korainak gondolná. Ez is annak lenne köszönhető hogy még nem volt pasija. Kínos csendetek volt már randin Puntighamer?
  • ghost cb
    Hogy valamiből 2 van a szájában...
  • Puntigamer
    pff :)
  • nemcsakfeel
    pedig jó ha szokja hogy valami van a szájában.
  • PResident Evil
    a VII PARANCSOLAT !!!
  • Puntigamer
    hehe
    ja, kevés olyan csaj van aki nem cigizik...
  • OPM
    :D nem akarsz jelentkezni a mellesleg -re? -Kata mondja- :)

"a csaj nem cigizik"
    na ilyet keresek én is, de sajnos egyre ritkább :((

• Puntigamer
    köcce, sokat tanultam :)
    izé, én csak azt nem érzem még, hogyha egy romantiksu helyen vagyunk, szinte sehol senki, akkor megmerjem-e csókolni, tom ez a helyzettől, meg tőle függ.. de nem tom...
    ennek 2 véglete van:
    1: még a 3.ik randin se fogom meg még csak a kezét se, akkor lehet hogy gyííknak fog tartani, nem merek közeledni...
    2: túl nyomulósnak fog hinni...
    hálistennek ennek a lánynak még nem volt barátja...
    ha hiszitek ha nem, azért mert nem talált idáig normális pasit, a csaj nem cigizik,nincsen piercingje stb...
    és az ilyen csáveszeket nem is szereti, és én ilyen vagyok...
    meg sok másban is hasonlítunk, és úgy érzem, hogy érez irántam valamit...
    olyan boldog volt amikor mondtam neki hogy túlvagyok az érettségin, és mondta hogy menjünk el akkor bulizni...
    meg örömmel mesélte hogy meglett a nyelvvizsgája, szóval 100% hogy valamit érez irántam...
    és ezért nem szeretném egy csókkal elrontani, ugyanakkor lehet hogyha még nem is csókolózott, akkor nagy élményt fog jelenteni számára,és ezért is jót tesz, hát nem tudom...
  • Kata
    Egy randi, ami nekem tetszene, ami szerintem jó, és az ember nem szorongva töltené el:
    1. Találkozó semleges helyen, nem túl késői időpontban.
    2. Ha kések, nem jegyzi meg, rá sem pillant az órájára jelezve, hogy késtem, mivel nem vagyok oan hülye, hogy ne tudjam mennyit késtem. A késés oka valószínűleg az, hogy sokáig pepecseltem otthon, amit pedig azért csinál az ember, hogy a randi partnernek tetsszen.
    3. Virág nem kötelező, főleg első alkalommal, de ha egy, azaz 1 szál valamit hoz, az gesztus, még nem számít tolakodásnak, egyrészt kedvességéről tesz tanubizonyságot a fiú.
    4. A randi helyszíne szerintem fontos. Először mindenképpen valami olyan hely kell, ahol sokan vannak, az embernek ne legyen az az érzése, hogy mindjárt bevonszolják egy bokorba. Erre legalkalmasabb egy pub, vagy étterem, vagy kávézó, ízléstől függően. Lehetőleg ne túl flancos, és ne túl drága, de azért ne késdobáló szintű.
    A mozi kizárt, mert tévézni otthon is lehet, a tekézés detto, mert azt inkább többedmagával játsza az ember, a biliárd is legyen inkább sokadik randi kiegészítő eleme.
    5. Beszélgetés. Az ember azért randizik valakivel, mert meg szeretné ismerni. A fiú ne kezelje úgy a helyzetet, hogy mindjárt hősi szerelmet vall, mert úgyis csak a testi kívánalom vezérli a fiút is ilyenkor, az ő lelkükben is kicsit később mozdulnak meg a dolgok - de lehet, hogy mindjárt az első beszélgetés után. Ezért kell beszélgetni. Beszélgetés közben jobb, ha a lány szemébe néz a fiú, mosolyog, kedveskedik, és főként odafigyel, amit a lány mond. A dekoltázs bámulását lehetőleg mellőzzük, mert a lány kapásból trófeának tekinti magát, és nem lesz több randi. A női idomokat meg lehet bámulni akkor is, amikor nem beszélgettek, vagy a lány épp másra figyel... A tréfákkal és a humorral csínján bánni, ne mindjárt a legobszcénabb viccekkel szórakoztassátok a hölgyet. A kifinomult humor sokkal jobb, és ahogy Hofink is mondta: a humor nem olyan, amit folyamatosan folyatni kell, mint a csapot. Elég, ha a kellő pillanatban egy csepp lecsöppen, sokkal nagyobb hatása van. Ha épp te beszélsz magadról, ne túlozz, ne fényezd magad, ne hazudozz, mert később úgyis belefürdesz. A lánynak nem elvárása, hogy dúsgazdag, befolyásos, nagy pénisszel rendelkező herceg légy fehér Lamborghinin - legalábbis normális esetben. Azt is megmondhatod, ha szüleiddel élsz, meg ilyen cikisnek vélt dolgokat: ha a lány normális, nem fog emiatt felállni az asztaltól és otthagyni. Ez a vakítás tudom, hogy a fiúk vérében van, pedig elég nagy visszatetszést vált ki sok lányban.
    Szóval a beszélgetésnél nem kell feszengeni, csevegj, mint egy ismerőssel, és ne a felszedő dumát nyomd, a lány nem arra, hanem rád kíváncsi. Ha lesz harmadik randi, onnantól biztosra veheted, hogy a lány érez valamit irántad.
    6. Búcsúzás. Ha a lány nem akarja, hogy hazakísérjék, akkor nem kell erőltetni. Ez nem azzal egyenlő, hogy nem kedvel téged, ha nem kísérheted mindjárt az ajtajáig, és csöcsörészheted meg a sötét lépcsőházban. Lehet, hogy csak teljesen ellenkező irányban lakik, és nem akar téged sem feltartani, vagy csak mára ennyi elég volt, majd feldolgozza a hallottakat és történteket. Ilyenkor érzékeny búcsú, a lány beleegyezésével max. egy pusz kérés. De nem erőltetni. Ha megígéred, hogy felhívod, tartsd is be, mert szegény lány lehet, hogy otthon a telefont szuggerálja majd egész nap. Ha megengedi, hogy elkísérd egy darabon, vagy esetleg végig, akkor menet közben folytathatod a csevegést. Lehetőleg csak azért ne beszélj, hogy ne legyen csend, mert a "tudod ezek a buszok nem mindig járnak rendesen, és néha..." témák nem éppen érdekfeszítőek. Próbálj a közös érdeklődési körökre rátapintani inkább. Elbúcsúzáskor szintén max. puszi. De nem muszáj, ettől még nem fog semmi változni.
    7. Általános alapszabályok: ne légy tolakvó, ne légy közönséges, ne nyomulj, csak lazán, kellemesen, kedvesen. Öltözéked legyen olyan, amilyet viselni szeretsz, ne erőltess magadra olyan holmit, amiben nem érzed jól magad. Ez a lányokra is vonatkozik: aki életében nem viselt tűsarkút, vagy előnytelenül áll rajta egy miniruha, ne erőltesse magára, mert az egész estéjét tönkreteszi. Általános probléma, hogy mindkét fél szorong, hogy jajistenem, most a másik mit gondol, tetszem-e neki, jól áll-e az ingem ill. nem kenődött-e el a szemfestékem... Ez felesleges, úgy kell viselkedni, mintha egy kedves ismerősöddel beszélgetnél, és nyugodtságod, kedvességed a lányt is meg fogja győzni, hogy ne idegeskedjen, és onnantól hidd el, hogy a csevegés is gördülékenyebb lesz.

Nem vagyok tanácsadó, a fent leírtak a saját ízlésemet, és gondolataimat tükrözik csak, természetesen mindenki más, és másképp láthatja a dolgokat.
    A többi randinál is érdemes a fentieket megtartani, de a bókokból lehet egyre többet elejteni. A sokadik randin már illik elpirítani a lány arcát egy kedves bókkal... ;)
  • Puntigamer
    elvileg bejövök neki...
    csak imádja a romantikát...
    és le felejthetetlen estét akarok nyújtani neki, amit minnél hamarr meg akar majd ismételni...
  • ghost cb
    Vár az király este, essetleg ott egy étterem ha van sok pénzed .
    Amugy ha meg akarod ismerni menjetek egy parkba sétálni, leülni, dumálni... Nekem ez bejön ált.. Ha a csajnak bejösz, akkor valoszinüleg nem fogod elbaszni, de van rá esélyed.
  • Puntigamer
    hja
  • ghost cb
    bp?
  • Puntigamer
    hi
    nekem holnap este lesz egy csajjal a 2.ik randim...
    valami romantiksu helyre akarom vinni, ahol aztán esetleg egy csók is elcsattanhat...
    ki mit ajánl?
  • Lteebee
    Igazán jöhetne már valaki, aki ezt konkrét kutatási eredményekkel igazolja...
  • Dikkma
    Állítólag ha odamész egy nőhöz, hogy "baszunk?" akkor minden 24. azt mondja, igen.
    :D
  • Zozo76
    A legjobb benyomast akkor teszed ra ha jo beb@szva mesz oda, es eldudolod a jol ismert verset: HOZTAM NEKED VIRAGOT, MUTASD MEG A PI*****!

:)
  • mateos
    csak simán hivd el egy éjszakára...vagy aztmondja nem vagy igen :) szal 50 % od van hisz csak 1et mondhat a 2 variáció közül...