RuneScape
  • Horny Keeper
    kérlek ugy történt hogy minden rajtam volt és nem játszottam 1 hónapot kb most modom játszok nincs rajtam semmi nálam se 1 kockacukor se mondom biztos a bankban van benézek észre se vettem hogy hiányzik a stuff megyek wildbe ...monodm ide kell valami hasogato szerszám vissza megyek bankba felvenni a cuccot had nézzen az a kis mayer wildbe gondoltam legyakom erre mivan??? üres a bnak van 15 karfiol meg pár runa hát ezt nevezem szemétségnek. ma kérdezem öcsém a bankba rakta a cuccokat? azt mondta nem magán hagyta mert ő játszott legutsónak mondom rajtam semmi nem volt viszont ugyanazon a helyen kezdtem a játékot ahol öcsi abbahagyta csak ugye a több 100k érő fegyverek rajtam voltak és most nem volt. ez elég érhető magyarázat? jól megkevertem mi? ennyi a lényeg ......jah ez megint kibaszás......előszőr ott huztam fel magam hogy a 40k adam platet levitték 16k ra de azon még meg tudtam szedni magam ugyhogy az nem ment kárba de megszivhattam volna azt is:)))) de ez már sok semmi stuff semmi pénz mi a faszt csináljak bazz tippeket könyöradományokat elfogadok. thx én voltam