RuneScape
-
Na, egy darabig bent voltam: Láttam a kikötőt, van egy új kaja a food-shopban, a banán, amit egy másik kontinensről importálnak hajóval (remélem majd ide is el lehet menni...). A white knightok várát is megnéztem, nem túl érdekes, de mellette van egy full kis falu furnace-ekkel. Volt egy nagy bánya is az út szélén. A goblin faluban nincs semmi különös. A vörös szerzetesek nagyon gyengék, de ha harcolsz velük, megátkoznak! Most a törpe bányába ugrottam le a havas hegy felé, de ott megszakadt a kapcsolat, és azóta "check your internet settings..." Vazz'. Amúgy tök yok a törpék, meg a bányájuk is! Azokat a jégóriásokat megnézném... Van egy rakat új bolt, lehet venni külön láncinget, kaját, buzogányt, meg ilyenek. De jó lenne, ha kiadnának valami térképet, mert hatalmas az új terület, szerintem akkora, mint a sima volt, és ha nincs jó memóriád, könnyen elkavarodhatsz... Nem rossz ez az Asgarnia, de nem tudom, hogy mér rakták be pl.: a goblin falut, mert ott az ÉGVILÁGON semmi nincs, csak három ház... Na, kb. ennyi. Ha többet tudok, írok!