34579
RuneScape
-
#967 holnap jöttök felderíteni??
Találkozzunk mondjuk 4-kor a barbarian villagi bejáartnál... -
#965 én még vagyok...de megyek aludni mindjárt -
#963 114220332 -
#962 ICQ Disno!!! -
#957 Ha esetleg valaki csinalt screen shot-ot az küldje már el! Legalább úgy nézzem meg... -
#953 Hát, én azt hittem, hogy majd egy jó nagy csapattal felfedezzük ma az egész Asgarniat, megölünk egy csomó Ice Giantot, erre csak Laccnak sikerült jáccania, mert az én köcsög tesóm kikapcsolta a gépet...... -
#952 Na, egy darabig bent voltam: Láttam a kikötőt, van egy új kaja a food-shopban, a banán, amit egy másik kontinensről importálnak hajóval (remélem majd ide is el lehet menni...). A white knightok várát is megnéztem, nem túl érdekes, de mellette van egy full kis falu furnace-ekkel. Volt egy nagy bánya is az út szélén. A goblin faluban nincs semmi különös. A vörös szerzetesek nagyon gyengék, de ha harcolsz velük, megátkoznak! Most a törpe bányába ugrottam le a havas hegy felé, de ott megszakadt a kapcsolat, és azóta "check your internet settings..." Vazz'. Amúgy tök yok a törpék, meg a bányájuk is! Azokat a jégóriásokat megnézném... Van egy rakat új bolt, lehet venni külön láncinget, kaját, buzogányt, meg ilyenek. De jó lenne, ha kiadnának valami térképet, mert hatalmas az új terület, szerintem akkora, mint a sima volt, és ha nincs jó memóriád, könnyen elkavarodhatsz... Nem rossz ez az Asgarnia, de nem tudom, hogy mér rakták be pl.: a goblin falut, mert ott az ÉGVILÁGON semmi nincs, csak három ház... Na, kb. ennyi. Ha többet tudok, írok! -
#951 Kezdem unni, elmegyek enni valamit.... -
#950 semmi........ -
#949 Ma már biztos meglesz az 1000 levél, csak azt döntsük el, hogy ki írja meg??? -
#948 Lacc!!! Ha megtalálod az Ice Giants dungeont, akkor jegyezd meg, mert engem szinte csak az érdekel... -
#946 Rince!! Az oldaladon az a baj, hogy nem lehet elolvasni azokat az opciókat, vagy miket, nemtudnád megcsinálni világosszürkével?? -
#945 Asszem én megyek aludni........ -
#944 mi sem tudjuik....... -
#943 >>>>>>>>>>>>>>Please chack your internet settings<<<<<<<<<<<<<<<<
Erre adjatok választ!!! -
#942 Rince: Mi sem tudjuk...... -
#941 Lacc: Írjál már Andrewnak, hogy miért nem enged fel.... -
#940 Figyeljetetek!!!!!!!!!!!!!!
Betöltött, de nem akar csatlakozni a szerverhez, mert valami baja van a beállításokkal!!! Mi lehet a problem??? Segítsetek légyszi! -
#939 Dsino:
Mondtam, hogy majd szólok Andrewnak, hogy nemenged fel, és mondta KKrisz, hogy inzkedj nekünk, és én erre mondtam, hogy "nemtok angolul, de majd disno" mondja neki, mert ő tud... -
#932 faszom, de mit jeltn azt mondja meg már valaki!!!!
-
#931 "Please check your internet settings" -
#930 Én már jó ideje fent vagyok! Nagyon kiráy! Már készülőben van az új terület szerintem, ahova majd hajóval lehet lemenni! -
#929 Please chack your internet settings -
#928 mit jelent??? -
#927 de mit jelent??? -
#925 Na, erről ennyit...........qrva tesóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azé nyomta ki a gépet, mert gépezni akrt, de akkor most hol a ppics@'ban van???? -
#923 mit jelent?? -
#922 áááááááááááááááááááááá......................áááááááááááááááááááááááááááááá..................................áááááááááááááááááááááááááááááááááá...............................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá......................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....................................áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.................................ááááááááááááááááááááááááááááááááá...................................áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....................................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#921 "Please chek your internet settings"
Mit jelent? -
#920 áááááááááá..............nemtudok a serverhez csatlakozni:-((((((8 -
#919 lehet, hogy meglesz az 1000 levél is.. -
#918 De, most már megint lefagyott.... -
#916 Rince, meg a többiek, nyissátok meg azt a izét, amiben játszunk, és hadjátok, majd egyszer ránéztek, és lehet, ohghy akokr már tölt, én is így csináltam és bejött.. -
#915 leállt a 3d modelsnél:-(( -
#914 114220332
De nem tudom kezelni!!! -
#913 bazz.... igazán betehettek volan egy térképet, most honnan a francból tájékozódjak? -
#912 na, itt vagytok? -
#911 nemtok angolul, de majd disno -
#909 Megtaláltátok már az Ice giant dungeont?? -
#907 Szóljak Andrewnak, hogy nemtudja betölteni nektek?