RuneScape
  • Hangianix
    Egy rövid szösszenet a nyilasok (nem félreérteni :-) ) védelmében, mert ugye mindenki őket anyázza.
    1. A legnehezebben fejleszthető harci képesség - a magic és a sima fighting skillek kb. 3x gyorsabban nőnek, igaz a magic nem olcsó mulatság.
    2. Egy kezemen megszámlálhatom azoknak a helyeknek a számát, ahol rendesen lehet lőni, a lövedék visszaszerzésének esélyével!!! Régen ilyen volt a bank, amíg ki nem szedték az őröket onnan.
    3. Ha én lövök valakit (pl. stand-alone démon a Crondor/Condor/Krondor/Kondor/nem tom milyen szigeten, ha valaki odajön és elkezdi ütni (3-4 ember kért bocsánatot, hogy nem látott, sőt egyik otthagyta a szerzett rubintot is nekem!), az csak segít, mert gyorsabb a kill, majd 3-4 démon után, már menjek el, mert lopom a killjeit. Ha én odamegyek lőni, akkor ellenben egyből asshole motherfucker lennék, ha kibírná írni a rendszer. :-)))
    4. A démon nem az enyém, nem a tietek, hanem mindenkié. Egy finn barátom mondta, hogy sose anyázik komolyan senkire ez ügyben, mert mindenkinek kell edzeni valahol. Igaz ő is lvl 51 rangedes. :-)))