RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, akkor bocsánatot kérek mindenkitõl a 100 hülye üzenetem miatt. Sorry!
Most megyek játszani, mr ha beenged, gyertek ti, és üzenjetek: hungary_2
Most megyek játszani, mr ha beenged, gyertek ti, és üzenjetek: hungary_2
De a törpe bánya fantasztikusan jó. Kezd az egész tényleg Fantasy világ jelleget ölteni 😊
És fannak fényefektek! Láttátok?
ÉS a hajók is kurva jók!
Asgarnia a fasza...
És fannak fényefektek! Láttátok?
ÉS a hajók is kurva jók!
Asgarnia a fasza...
Tudok a klánról, sõt nézegettem is a HP-t 😊. A fórumot is olvasgatom, csak kevesebbet írok, mert valóban ritkábban vagyok RS-ben. Azért mert most egyszerre jött ki nagyon sok jó játék, amiket töltök lefele ezerrel (ISO-k, kb. 10-15 CD), és eközben játszhatatlanul lagos lesz az RS. Ráadásul most leköt a Black&White is 😉). De a RS HP-t meg szoktam lesni, hogy mizujs, és most volt sok megint 😉. Egyébként az összes klántag fent van már a listámon, ha akartok feltehettek Ti is (Bith és Bith_hu), nincs letiltva az online jelzõm 😊, és ez egy marha jó feature, mint azt már írtam is úgylátom 😊.
RW: nem hagytam abba, csak ritkábban vagyok. de azért vagyok 😊. Klánba hamarosan jelentkezem (ha lehet) 😊.
RW: nem hagytam abba, csak ritkábban vagyok. de azért vagyok 😊. Klánba hamarosan jelentkezem (ha lehet) 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
>>>Bith
Szia, rég hallottam felõled!
Azt hittem te már abbahagytad a Runescape-et!
Mégsem? 😊
Rincewind
Szia, rég hallottam felõled!
Azt hittem te már abbahagytad a Runescape-et!
Mégsem? 😊
Rincewind
Bazz elõbb bent voltam, most meg mexakadt, és nem tudok visszalépni 😞((.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hi!
Bocs, ha már volt róla szó...
Massive Update!!!! 😊
Van egy csomó újdonság, olvassa el mindenki a RS oldalon! Marha jó ez a friend lista, aki fentvan, annál szól, ha belép 😊. De le is lehet tiltani. Meg persze megnyílt Asgarnia... 😉.
Bocs, ha már volt róla szó...
Massive Update!!!! 😊
Van egy csomó újdonság, olvassa el mindenki a RS oldalon! Marha jó ez a friend lista, aki fentvan, annál szól, ha belép 😊. De le is lehet tiltani. Meg persze megnyílt Asgarnia... 😉.
Álljatok már le!!!
Ki a faszt érdekli ki írta az 1000-diket?
Picit eltértetek a fórum témájától, nem?
Baromság egy ilyen idiótaság miatt felhúzni magatokat!!!
Ki a faszt érdekli ki írta az 1000-diket?
Picit eltértetek a fórum témájától, nem?
Baromság egy ilyen idiótaság miatt felhúzni magatokat!!!
egész nap ezzel szaroztam, minden hülyeséget leírtam, hogy meglegyen az ezer, erre te írod ki!!!!!!
akkora egy bunko f@sz vagy, mint egy ház!!!!4 itt szarozok vele mindig fél óráig, erre te íerod ki bazdmeg!!!!!!4
mindenki írjon le ide minden hülyeséget, hogy meglegyen az újabb rekord 400levél egy nap alatt...
Hát, én azt hittem, hogy majd egy jó nagy csapattal felfedezzük ma az egész Asgarniat, megölünk egy csomó Ice Giantot, erre csak Laccnak sikerült jáccania, mert az én köcsög tesóm kikapcsolta a gépet......
Na, egy darabig bent voltam: Láttam a kikötõt, van egy új kaja a food-shopban, a banán, amit egy másik kontinensrõl importálnak hajóval (remélem majd ide is el lehet menni...). A white knightok várát is megnéztem, nem túl érdekes, de mellette van egy full kis falu furnace-ekkel. Volt egy nagy bánya is az út szélén. A goblin faluban nincs semmi különös. A vörös szerzetesek nagyon gyengék, de ha harcolsz velük, megátkoznak! Most a törpe bányába ugrottam le a havas hegy felé, de ott megszakadt a kapcsolat, és azóta "check your internet settings..." Vazz'. Amúgy tök yok a törpék, meg a bányájuk is! Azokat a jégóriásokat megnézném... Van egy rakat új bolt, lehet venni külön láncinget, kaját, buzogányt, meg ilyenek. De jó lenne, ha kiadnának valami térképet, mert hatalmas az új terület, szerintem akkora, mint a sima volt, és ha nincs jó memóriád, könnyen elkavarodhatsz... Nem rossz ez az Asgarnia, de nem tudom, hogy mér rakták be pl.: a goblin falut, mert ott az ÉGVILÁGON semmi nincs, csak három ház... Na, kb. ennyi. Ha többet tudok, írok!