34579
RuneScape
-
#9350 mi a magyar clan cimlapja??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, -
#9349 AMS! Merre tuntel, silver nelkul nem merek sokat ott maradni, a vegen megint megmurdelek... -
#9343 vennek a rune legsen kivul addy kite-t 5k+rune med-ert! -
#9342 Hungary-val mi tortent, mar kezdem hianyolni. -
#9341 Ehhh...Vennek egy rune legset 40k-ert+addy legsert+addy large-rt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ebola #9340 Volna egy intim kerdesem... szerintetek hany emberke jatszik rendszeresen ezzel a jatekkal?
Csak a kivacsisag kerdezi belolem... -
#9339 hol lehet gyorsan sok big bonest szerezni? :)
kéne nekem jól -
Nuki #9338 Csak must veszed észreee? ;) -
#9337 Egy ember volt...Meg is kerdeztem,hogy 36-os e es azt mondta,hogy igen.Az is poen volt,hogy zoldel irta ki:) -
#9336 6 Szerver!! RULLA -
#9335 Na bye. Megint sokaig nem leszek sajna. -
#9334 nem csak egy szörnyet láttál? -
#9333 Az kirra!
Es HOl? -
#9332 Tok jo...Lementem egy lepcson es egy ember combatjat lattam valahogy... -
#9331 Na jo smiley mar volt :-) -
#9330 -
#9329 DE kihalt ez a forum.Se egy hang, se egy betü.
meg egy smileyt se lattam mar vagy egy oraja
-
#9328 Hat ez nem igaz! megint jotekonykodom a newbieknak! -
#9327 thx mindenkinek! -
#9326 Irtom a giantokat, kiszurtam egyet, de masik csavo hamarabb ert oda. latta ezt a csavo erre megszolal, exquise me.Es atadja a Giantot. rendes pacak,nem? -
#9325 Happy birthday! -
#9324 Boldog sz.napot Bazsi!
-
#9322 jaaa ti a civilization-re gondoltok... -
#9321 te is civ-ezel? -
#9320 Boldog szulinapot nekem!
Tegnap :))))))) -
#9319 L. Soldier: Civ3, vagy emulátorok. -
#9318 na bazz, nekem nem megy az internet normálon, hat bazz...................... -
#9317 ja attol fugg mien fajtaju jatekot szeretsz!!!
en szemelyszerint az 1. re szavaznek!!!!
:) -
#9316 Return to Castle Wolfival!az yo!
-
#9315 1.
-
#9312 Hangi:
Bocs, igen en is anyaztam mar nyilast, de meggyoztel.Ezentul nem fogok. -
Nuki #9311 Dejó! 6szerver van!!! :) -
#9310 Egy rövid szösszenet a nyilasok (nem félreérteni :-) ) védelmében, mert ugye mindenki őket anyázza.
1. A legnehezebben fejleszthető harci képesség - a magic és a sima fighting skillek kb. 3x gyorsabban nőnek, igaz a magic nem olcsó mulatság.
2. Egy kezemen megszámlálhatom azoknak a helyeknek a számát, ahol rendesen lehet lőni, a lövedék visszaszerzésének esélyével!!! Régen ilyen volt a bank, amíg ki nem szedték az őröket onnan.
3. Ha én lövök valakit (pl. stand-alone démon a Crondor/Condor/Krondor/Kondor/nem tom milyen szigeten, ha valaki odajön és elkezdi ütni (3-4 ember kért bocsánatot, hogy nem látott, sőt egyik otthagyta a szerzett rubintot is nekem!), az csak segít, mert gyorsabb a kill, majd 3-4 démon után, már menjek el, mert lopom a killjeit. Ha én odamegyek lőni, akkor ellenben egyből asshole motherfucker lennék, ha kibírná írni a rendszer. :-)))
4. A démon nem az enyém, nem a tietek, hanem mindenkié. Egy finn barátom mondta, hogy sose anyázik komolyan senkire ez ügyben, mert mindenkinek kell edzeni valahol. Igaz ő is lvl 51 rangedes. :-))) -
Barganda #9306 Ha valakiket érdekelnek régi játékok, nézzétek meg ezt az oldalt:http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/retrogames -
#9303 Bazsi:
KIrra!kongratz [vigyor#3]
-
#9302 KIRALY!!!!!Megoltem 53 lessert es most megszuletett az elso rune medem!Pedig lottek is!
-
#9301 asszondjak lesz egy ingyenes,ami sz@r es lesz egy fizetos ami baz(s:)i jo!! -
#9300 Már rájöttem mitő lehet ekkora a lag:
Eddig 4 serverre 2 háttérserver jutott [1 háttérserver -> 2 server]
Most bővítve lett 2 serverrel, így 1 háttérservernek 3 server kibelépkedéseit kell intéznie. Lehet hogy ha lenne még egy háttérserver gyorsabb lenne.
Totál nem értek hozzá, ez csak egy ötlet :-))) -
#9299 »»»PAscale:
Kb. 5$ [SUXX!!! :-(] -
#9298 bocs fanatic igen erdemes szerintem