RuneScape
  • hungary
    Üzlet:
    ------
    Faladorban a GS-ben gyakran helyezik el a Holy medált azok, akik a craftingban utaznak.
    Így alakul ki, hogy van olyan is, hogy a Holy vételi ára 60gp míg a nagy mennyiség miatt 40gp-ért veszik.
    Én 50 gp-ért veszem, ha valaki arra gondolna, hogy eladja nekem.
    ------
    MIÉRT?
    ------
    Még az is megéri, ha valaki a GS-ből szerzi be a szükséges Holy medál alapanyagot, ugyanis:
    (1) Ha van megfelelő mennyiségő gyapjú gomolyagod (madzag), akkor karácsonyi függőt készíthetsz belőlük, amelyet elvihetsz a monostorba Jereddel megáldatni.
    (2) Az így megáldott Holy amuletet a GS-ben 120-ért veszik, ha egyenként adod el. Ha 2-essével adod el, akkor 111gp a második.
    (3) A tiszte nyereség tetemes :)))
    ------
    Egyetlen feltétele a dolognak, hogy 'prayer lvl 31' meglegyen.
    ------
    De még mielőtt mindenki megindulna a GS-t kiüríteni, szeretném a türelmeteket kérni, ugyanis az ezüstöt, amiből a holy készül 80 gp-ért veszem, és talán többet keresnétek vele, ha mint ezüstöt adnátok el nekem.
    ------
    MIT TESZEK AZ ÍGY MEGVÁSÁROLT EZÜSTTEL?
    Van egy magyar társunk, akit Amorce-nak hívnak a játékban, és őt hajszál választja el (ha ez a hajszál paraszt hajszál is) attól, hogy 'carfting lvl 70' legyen. Ez miért fontos? Ugyanis 70-es szintnél lehet gyémánt amulettet készíteni, amely minden támadó skillhez hozzáad 7-et. Ha tudna gyártani, akkor megoldott lenne, a gyémánt amulethez való hozzájutás. Ugyanis, mint a ruby amulettet is árulom, árulnám a gyémánt amulettet is. Szóval az így vásárolt ezüstöt eladom Amorce-nak, aki ezt arra használja fel, hogy a crafting képességét növelje vele.
    ------
    Hát ennyit szerettem volna elmondani arról, hogyan lehet keresni. :))