34579
RuneScape
  • hungary
    a nagyszámok alapján ki jön az 50%
    de szurkolj, hogy minnél hamarabb acélt gyáts, és akkor már nem valószínűsíthető, akkor már tervezhető. :))
  • Barganda
    Ez a geci iron ore nem 50%-osan működik, hanem 20%-on!!!!
  • hungary
    Van még egy lehetőség pénzszerzésre.
    Egy nap kb 5-10 silverlightet össze lehet szedni.
    ez 7000- 14000 gp-t jelent, ha nekem adod el.
    ------
  • Disno
    Hmm biztos lesz raktáron mert lehet hogy eladok :-)
  • Barganda
    Én fogok majd tőled venni iron bar jegyet ha van raktaron.
  • hungary
    értem én, hogy ennyiért szeretnéd eladni, de ha nincs rá kereslet ennyiért, akkor miért venném meg ennyiért.
    Atomy adott egy ilyen ajánlatot, ő talán megveszi enyyiért plusz jutalék. :))
  • hungary
    Nagy örömömre szolgál, hogy fellendült a bolt, csak már vinné el valaki azt a sok-sok jegyet, amit felhalmoztam :((
    ------
    vétel / eladás / mit
    5000 / 5250 / 1000 nyilvessző
    3400 / 3749 / mith jegy
    2500 / 3000 / ruby amulet
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1500 / 1575 / 30 bronz rúd
    1429 / 1500 / silverlight
    1300 / ------- / gyémánt
    1250 / ------- / arany jegy
    1000 / ------- / rubin
    0800 / 0840 / smaragd (emerald)
    0750 / 0788 / szén jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0550 / 0578 / vas rúd jegy
    0500 / 0525 / 100 nyilvessző
    0400 / ------- / ezüst rúd jegy
    0300 / ------- / 30 gyapjú
    0130 / 0137 / minden ÚJ rune
    ------- / 0120 / holy amulet
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • Barganda
    Mármint úgy értettem te veszed meg ennyiért.
  • hungary
    és ki fogja megvenni tőlem, ezért az árért?
  • Barganda
    Szerintem legyenek így az arak:
    death,cosmic,law: 200gp
    nature,stb. : 140gp
    Ezek vétel árak.
  • Lord Novi
    csak barokatveszel? vagy azok orek?
  • Barganda
    De azért azt hozzáteszem, hogy szerintem nem ér ugyanannyit a nature és a death rúna.
  • Barganda
    Hi all!
    Nekem most a free tök jól műxik.
    És én is javaslom, hogy vezessük be a hungary féle árakat.
  • Hagane
    Szar, lassu a net, az RS ledobott, és ez a rohadt Error ablak nem akar becsukódni, már a tököm tele van a FreeGenyával, ezért most megyek Max Paynezni, New York Minute (Egy perc minden pályára + egy két másodperc minden hulláért) módban, ismét.

Mindekinek : Jó játékot, nekem a FreeGenya elkúrta >_<
  • Hagane
    Jut eszembe : Rubin gyűrűt mikortol lehet makerálni?
  • Hagane
    NEEEEEEEE!Pont amikor feltettem egy tisztességes árat! :-( Ó, a franc...
  • Disno
    »»»Hangianix:
    Hehe :-)))
    »»»Pascale:
    Én nem emléxem rád ;-))
    Egyébként szevaa! Sorry hogy nem voltam a Trefin csütörtökön de 2,5 órával később jutott eszembe hogy elméletileg ott vársz rám :-))) A Dio2 multi se megy, Zombival nem irattam föl az mp3-akat így helyem sincs :-(( Remélem ma fölmész! Ja és ha túl sokan vannak akkor 2mp-enkénti billentyűnyomogatás ajánlott :-))
    »»»Hungary:
    500 gp/hónap [125 gp/hét] "hirdetési díj" ellenében [Tudniillik a ********* **** c. ingyenes újság is így tartja fenn magát :-)] az árlistádra felírnál engem is? Drágakövet szeretnék, de sokat. Sapphire: 700 gp/db Emerald: 800 gp/db. Előre is köszi!
  • Hangianix
    Rob, ma kerult nalam 3x es vegleg ignore-ra. Bekesen lovom a demonokat amikor megjelent es megtamadta. Ez engem nem zavar, vegulis nem az en demonom. ;-) De elkezdte mondani, hogy ne lojj es amikor tovabb lottem, hogy milyen szemet vagyok. Hmmm, lehet, de legalabb nem primitiv. ;-)
  • Hagane
    Egyébként kellene egy silverlight, úgyhogy ha hozod...
  • Hagane
    Mit, mi van?Milyen tisztelet?Én cask azt mondtam hogy nincsenek bejegyelve.
    Az Ignore-ra meg nem tudom miért tettél már megint rá, de marhára nem örülök neki...
  • Hangianix
    A Hungary altal femjelzett kereskedohaz ;-) eddig igen nagy megelegedesemre mukodott, foleg, hogy beindult a "futarszolgalat". ;-))) Mellesleg az elso 5k nyilvesszot lefoglaloznam, ha lehet. ;-)
  • hungary
    Megvizsgáltam, 'silverlight'-ot az aki már megcsinálta a démonos küldit, nem tud összeszedni, csak vásárolni. Ezért, ha van rá érdeklődés veszem is őket, de még csak egyet adtam el. :((
    ------
    vétel / eladás / mit
    3400 / 3749 / mith jegy
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1429 / 1500 / silverlight
    1300 / ------- / gyémánt
    1000 / ------- / rubin
    0750 / 0788 / szén jegy
    0700 / ------- / smaragd (emerald)
    0400 / ------- / zafír
    0130 / 0137 / minden ÚJ rune
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • hungary
    Ha valaki szeretnek segíteni a kereskedésben, akkor azt úgy teheti meg, hogy egyelőre ezeken az árakon kereskedik, és egymás között középáron kereskednénk. Ez azt jelenti, hogy:
    Vegyük pl. a mith jegyet: 3575gp/jegy áron cserélnénk egymás között.
    ------
    Viszont egyetlen bökkenője van a dolognak:
    A kereskedés beindításához szükséges tőkét nem tudom biztosítani.
    ------
    vétel / eladás / mit
    3400 / 3749 / mith jegy
    ------- / 1500 / silverlight
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1300 / ------- / gyémánt
    1000 / ------- / rubin
    0750 / 0788 / szén jegy
    0700 / ------- / smaragd (emerald)
    0400 / ------- / zafír
    0130 / 0137 / minden új rune
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • Bazsi89
    Uj penzszerzesi mod,ami csak az akaraton mulik:
    elmesz karamjara sok kajaval es csak akkor mesz el onnan,amikor van 2k-i stuffod!
  • hungary
    Üzlet:
    ------
    Faladorban a GS-ben gyakran helyezik el a Holy medált azok, akik a craftingban utaznak.
    Így alakul ki, hogy van olyan is, hogy a Holy vételi ára 60gp míg a nagy mennyiség miatt 40gp-ért veszik.
    Én 50 gp-ért veszem, ha valaki arra gondolna, hogy eladja nekem.
    ------
    MIÉRT?
    ------
    Még az is megéri, ha valaki a GS-ből szerzi be a szükséges Holy medál alapanyagot, ugyanis:
    (1) Ha van megfelelő mennyiségő gyapjú gomolyagod (madzag), akkor karácsonyi függőt készíthetsz belőlük, amelyet elvihetsz a monostorba Jereddel megáldatni.
    (2) Az így megáldott Holy amuletet a GS-ben 120-ért veszik, ha egyenként adod el. Ha 2-essével adod el, akkor 111gp a második.
    (3) A tiszte nyereség tetemes :)))
    ------
    Egyetlen feltétele a dolognak, hogy 'prayer lvl 31' meglegyen.
    ------
    De még mielőtt mindenki megindulna a GS-t kiüríteni, szeretném a türelmeteket kérni, ugyanis az ezüstöt, amiből a holy készül 80 gp-ért veszem, és talán többet keresnétek vele, ha mint ezüstöt adnátok el nekem.
    ------
    MIT TESZEK AZ ÍGY MEGVÁSÁROLT EZÜSTTEL?
    Van egy magyar társunk, akit Amorce-nak hívnak a játékban, és őt hajszál választja el (ha ez a hajszál paraszt hajszál is) attól, hogy 'carfting lvl 70' legyen. Ez miért fontos? Ugyanis 70-es szintnél lehet gyémánt amulettet készíteni, amely minden támadó skillhez hozzáad 7-et. Ha tudna gyártani, akkor megoldott lenne, a gyémánt amulethez való hozzájutás. Ugyanis, mint a ruby amulettet is árulom, árulnám a gyémánt amulettet is. Szóval az így vásárolt ezüstöt eladom Amorce-nak, aki ezt arra használja fel, hogy a crafting képességét növelje vele.
    ------
    Hát ennyit szerettem volna elmondani arról, hogyan lehet keresni. :))
  • hungary
    Kedves Bith és Hagane!
    A jegy az azért jó, mert a rendszer úgy kezeli, mint a pénzt vagy a rúnát, vagy a nyilat, azaz csak egy helyet foglal a hátizsákból. És így - ha mondjuk 3000 szenet szeretnénk átpakolni, akkor - egy 'trade' tranzakcióval lebonyolítható a csere, a 100 'trade'-val szemben. Azaz nem rabolod a másik idejét.
    Jegyet a Bank of Draynor Village melletti piactéren lehet váltani, ill. beváltani.
    Egy jegy az 5 dolgot takar. pl egy szén jegyért 5 szenet kapsz a beváltásnál.
    ------
    EZ A JEGY LÉNYEGE
    ------
    Viszont emlékszem, amikor valaki fél percenként írt nekem, hogy menjek vegyem meg a szenét, de sürgősen, és Karamjáról teleportáltam, hogy minnél hamarabb oda érjek, és az egyik alkalommal kiderült, hogy van 5 darab szene, a másik alkalommal meg mire odaértem eladta másnak.
    ------
    Hasonló ez ahhoz, hogy valaki 1600-at kínál egy mith jegyért.
    1 mith bár jegy 5 mith bárt takar.
    Ennek az előállításához, szükséges 5×4 = 20 szén.
    1600 gp / 20 szén = 80 gp/szén
    ------
    Korábban utaltam erre az aspektusra, amikor valaki azt kérdezte hogyan lehet gyorsan meggazdagodni.
    (1) vegyél valamit 1/4 vagy 1/2 áron
    (2) add el 4 szeres vagy 2-szeres áron
    ------
    Ha kereskedni akar valaki valakivel, akkor illik:
    (1) megmondani mit mennyiért szeretne venni, vagy eladni.
    (2) ha a partner elzárkózik a tranzakciótól, nem zaklatni
    (3) a partner idejét nem rabolni, ugyanis a 'jegyeletlen szén' kifejezés nem adja meg azt a minimális tiszteletet sem, amiért Hagane kikerülhetne ai 'ignore' -ból.
  • Bith
    Még az els?k között kezdtem :). Csak sokat kihagytam az utóbbi id?ben.
  • Bith
    Hi!
    Hungary: rég jártam erre, így muszály megkérdeznem, hogy mi az a jegy? :)) pl. szén jegy
    Err?l lemaradtam.
  • Hagane
    Színtén zenész!( Beszállok - kapásból jöhetnek a Mith Jegyek 1600 ért :-) ).

Mellesleg most megint Szenelek Hungary-nak, úgyhogy ha akarja, akkor jöjjön fel - 7 Gold ticket / nemtommennyi jegyeletlen szén.
  • Barganda
    Teljes mértékben megértelek,és egyetértek veled hungary.
  • GAMECUBE
    aha:) miert nem lehet viccelni? mondjuk korrektul leirtam hogy mol s hogyan talaja meg.
    telleg megvolt csak a haver elvitte... nem tudtam, hogy mar nincs itt. ott is segito szandekkal irtam, ahogy mashol FF8ba segitettem egy sracnak

egyebkent poenkat ezen topicokban nemlehet ejteni? csak szaraz dokumentalis, hozzászolásokat lehet krealni? ha nem mar beszolas van?
    mi ez itt?? agestapo?:)
  • hungary
    Ne higgye senki, hogy van bennem bármi féle féltékenység azirányban, ha bárki más kereskedni szeretne.
    Sőt támogatom az ötletet.
    Hiszen oly nehéz egyedül kialakítani az árakat, úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
    (1) akitől veszem úgy érezze, ösztönzik az árak, (mert jobbak, mint a General Shop-ban)
    (2) akinek eladom, pedig ne érezze úgy, hogy hülye vagyok, hogy a semmiért kereskedem.
    (3) és én is úgy érezzem, megérte.
    -------
    régóta van a lelki szemeim előtt egy olyan konstelláció, hogy többen kereskedünk, többen alakítjuk ki az árakat.
    (1) Bárki van benn, ugyan olyan árakkal veszi meg a dolgokat és ugyan úgy adja el.
    (2) És egymás között pedig közép áron cserélgetnénk az árut.
    -------
    Ezzel kicsit földobnánk a játékot, és kezdene hasonlítani a valósághoz. (tőzsde)
    -------
    De volna egy aggodalmam.
    csak akkor tudom megvenni az árut, ha tőlem is megveszi valaki.
    A végtelenségig nem tudok vásárolni, jó volna, ha tőlem is megvanné valaki.
    Ha a kereslet/kínálat határozná meg a vételi és eladási árakat, akkor mondhatnánk igazán, hogy hasonlítana a tőzsdéhez.
    De addigis, becsüs-bizományi a rendszer.
    De az én becsülő képességem sem műxik ám mindig jól, ezért kellene, hogy többen legyünk :))
  • hungary
    Én igen
  • Dikkma
    Egy másik topicban nagyon értelmes választ adtál valakinek az Op Foros serial kérdésére, ugyanezt javaslom : kereső, vagy nézd meg a játékot. Jó így?
  • GAMECUBE
    vegre kioktatna valaki, hogy ez milyen game?
    a runescape???
  • Hagane
    "Updating Players"
  • Hagane
    Replace Old System? :-D ;-)
  • Lord Novi
    a régiek helyére jönnek az újjak!
  • Hagane
    Rendelésem lenne : Amikor szólok, 11 Emerald vagy Sapphire.Körülbelül két hét múlva Rubin, és két hónap múlva Gyémánt.Fix ?

11 Saph : 4400
    11 Emerald : 6K
    11 Rubin : ??? (Még nem tartok ott, de asszem 7.5K)
    11 Diamond : ??? (Színtén / 10K).
  • Barganda
    És ha rám céloztál a sírással, akkor fel kell hogy világosítsalak, hogy kegyetlen volt a sors hogy ilyen gyenge humorérzékkel aldott meg,
    mert én nem sírtam, hanem próbáltam és próbálom feldobni ezt a siralmas hangulatú fórumot.És miért kell mindent komolyan venni azt sem értem,
    mert ez csak egy játék.