RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
U.i.:ja, és ugye lehet jönni pizzafutárnak...
A black armour ugyanaz mint a steel, csak a színe más! Szerintem ebben ne a klánt kövesd, hanem vegyél magadnak Mithrilt vagy még inkább Adamantitot!!!
Ja, és már újra jöhet segíteni, aki akar az eladásokban! Üzenjetek!
Szívembõl szóltatok. Pont ez volt a célom, mikor létrehoztam a klánunkat. Egy kellemes baráti társaság, ahol mindenki számíthat a másikra. Örülök, hogy ti ezt látjátok jónak!
A Klánoldalakon meg ne keressetek frissítést, mert már csak az új címre fogom feltenni az új oldalakat.
Rincewind
Ja, amúgy már van sapim. Vettem egyet 100-ért. Eladtam minden páncélom. Most egy szál mithril longsword-al rohangálok =).
Azért ne alapozzon nagyon erre senki, mert elvileg nem szabad, és a jövõben szerintem 1 Ip-rõl csak 1x lehetsz majd bent, de jelenleg még mûködik. Bár azt nem tudom, hogy figyelik-e, úgyhogy mindenki csak saját felelõsségére (aztán nem engem szidni, ha törölnek, vagy valami)!
Egyébként eddig úgy csináltam, hogy kerestem egy eldugott forgalommentes helyet, és ott eldobtam a cuccot, amit át akartam tenni a másikra, kiléptem, majd gyorsan beléptem a másikkal (elõtte azzal is ott léptem ki direkt) és felvettema cuccot. Ebben csak az a suxx, hogy quest item-ekre (bead, tekercs, stb...) nem jó megoldás, mert azok eltûnnek, tehát csak az a karakter látja õket, amelyik megszerezte (trade-elni lehet csak). Ez legális dolog, tehát ezt lehet csinálni annak, aki nem akarja az elõzõt kockáztatni.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ja, van egy 5letem. Mivel most már klán vagyunk, azt hiszem, megbízhatunk 1másban. Biztos ti is voltatok már úgy, hogy nem volt elég helyetek az inventory-ban, de nem akartatok eldobálni mindenféle jó cuccot. Na, erre van egy megoldásom: Létrehozunk egy közös csávót, aminek mindenki tudja a nevét és a jelszavát. Ha x neki akar állni hosszútávon kovácsolgatni, vagy fõzni, meg ilyesmi, akkor y belép ezzel a közös maussal, x odaadja y-nak a páncéljait, kardjait, meg minden olyan dolgot, ami nem kell, és így lesz elég helye, hogy pl.: sok vasat össze tudjon szedni. Lehet, hogy hülyeség, de ez most eszembe jutott. Lenne még egy dolog, amire lehetne használni ezt a manust. Ha lenne tagdíj (nem túl sok, mondjuk 50 arany, ne is díjnak, hanem adománynak nevezzük, amit ha akarsz, beadsz), ami az új tagok felszerelésére, vagy az elhalálozott és leégett tagok segítésére szolgálna, ennek a közös raktáros csávónak lehetne adni.
Lehet, hogy ez az egész hülyeség, meg minden, de ez jutott most eszembe. Még csak ez az egyetlen módja, hogy olyan helyet lehessen kialakítani, ahova ha bepakolsz valamit, nem lopják/tûnik el a házak megjelenéséig.
Egyébként, amit múltkor mondtam, hogy, aki segít, az megkapja a pénzt, az kb ennyit, illetve többet keresne körönként. ezzel elég hamar összajön a sok lé. Az a bibi, hogy én baromira unom a bánya-furnace-(ha szarul sikerült, akkor megint) bánya-furnace-anvil útvonalat. Nagyon kéne valami teleport, mert az a suxx csak, hogy messze vannak a dolgok... 😞
Persze nemtom mikor. Talán ez is egy pray lesz...
Amúgy olvastam, hogy nem csak annyi ház lesz, mint amennyi most látszik a térképen, hanem több száz! Gondolom, majd kelet felé lesz majd több ház, mert ugye más megoldás nem lenne.
Klánháború nem tudom, lesz-e. Nem hiszem, hogy egy magyarral valaki is össze merne csapni =). (Amúgy mikor nyomulok neten (nem a RS-el, meg szokták kérdezni, hol lakok. Monodm, Hungary, és van, aki azt hisz, hogy egy megye, vagy egy város. Szóval ennyit az ismertségrõl =()
Másik ilyen lehetõség, amit én is szoktam néha alkalmazni. Érdekes, hogy néha milyen hiszékenyek az emberek, aki ennek bedõl, az meg is érdemli, hogy lopjanak tõle. =) Szóval, kiállsz a fõtérre, vagy valami olyan helyre, ahol sokan vannak (pl.: bánya is jó). Szép színes betûkkel egy darabig ordibálsz, hogy te meg tudsz tanítani egy új lopási skillt. Ha szerencséd van, ketten-hárman odajönnek hozzád, és ha elég lamerek, akkor oda is adják azt a néhány száz aranyat díjnak. Na, ekkor megmondod, hogy már meg is tanulták, és lelépsz. Azért vigyázz, mert ha PK-s vagy, akkor megtámadnak. =)
Rincewin: Küldtél valami anyagot fordításra? Ha igen, akkor bocs, még nem vettem észre, most megnézem. Meg a fenti angolt is átnézem akkor. Ja, és küldöm az emilt.
Oldalt nézegetem, most, hogy láttam a linket lejjebb 😊.
- A túl sötét linkre esetleg megoldás lehet, hogy, ha fölé viszed az egeret, akkor világosodik.
- Ha lenne PHP a servere, akkor a karakterlap frissítést lehetne automatizálni. (mindenki feltehetné a frisset web-en keresztül)
- 1MB az hamar kevés lesz...
- Jelentkezést majd postázom hamarosan 😊.
- Pray level valóban nem jó még semmire, de majd jó lesz. Sejtésem szerint pl. lesz gyógyító ima (pray good) meg mondjuk pl. valami átokok (pray evil).
- A "bury" temetést, elföldelést jelent.
- Tényleg, hogyan lehet lopni? 😊
- Kukta sapkát a goblinok is dobnak néha a kisházban.