RuneScape
  • hungary
    A hir igaz, csak ...
    (1) valaki jött, hogy feltörte 'caterpie' karakterét.
    (2) megadta a jelszavat is. :))
    (3) közölte, hogy az öccsének mi a karakterének a neve és ha bejelentkezik mondjam meg neki az új jelszót, mert megváltoztatta.
    (4) mondtam, hogy hagyjon ki ebből az egészből, mert ha megmondja a jelszót, és eltünik valami, akkor rámverik, de megmondta a jelszót.
    (5) ugyanakkor, folyton bejelentkezgetettt 'caterpie2'-vel.
    (6) meguntam, hogy ki/be/ki/be, és kipróbáltam a jelszót.
    (7) jó volt
    (8) valamelyik lüke a Wilderness határán a világ szálén hagyta a karaktert.
    (9) fogtam a karit, és elvittem Varrock Kelet-i bankba és mindenét bepakoltam a bankba. Ott is hagytam a karaktert.
    (10) ez az arc - aki a jelszót elárulta -bejelentkezett, és éktelenül szitkozódott.
    (11) megtehettem volna, de nem tettem meg, hogy megváltoztatom a jelszót, de hagytam a régiben.
    (12) számomra értéktelen karakter, hadd ne elemezzem, miben gyenge, bagy miben erős.
    (13) ennek ellenére, ha 'caterpie2' megkeres, hogy ennyi és ennyi kár okoztam neki azzal, hogy a cuccát a bankba bepakoltam, állok elébe, a kárát megtérítem. A karakter alapján olyan 20k összértékre saccolok, akkor amikor egy rune long 32k-ba kerül.
    (14) ezek után érthető módon ignorba raktam a kölköt. És nem érdekel, mit kinek hogyan kivángat.
    (15) lehet, hogy becstelen vagyok, de álljon elő az a karakter (biztosan hollanddal, vagy angollal) akivel átpakoltam a cuccát az emberkének máshova.
    (16) röviden ennyi becstelenségem története.
    ------
    De hadd mondjak valamit védelmemben:
    Álljon elő az a karakter, akinek ha megszorult, nem álltam rendelkezésére. (Azért aki nyerészkedni akart rajtam és ignorba került, kérem ne jelentkezzen)
    ------
    És ha valaki gyanakszik rám, kérem, ne mosson össze más karakterekkel, és ne vádoljon mást mint engemet.
    Nekem csak 3 karakterem van.
    (1) Hungary
    (2) O.B.Laden
    (3) kpd
    ------
    röviden ennyi