34579
RuneScape
-
#8852 igen a 'bronz jegy' ami öt bart tartalmaz :)) -
#8851 szerintem rugjál a gépedbe párat, az egyik fórumban írták, hogy a az egyik csákesz cdírója eléggé szar volt, és belerugott, és már sokkal jobban működik. De vigyázz, mert volt olyan eset is, hogy az illető belerugott a gépházába, és egy nagy durranmást hallott, és az egész házból kiment az áram. -
#8850 Én hétvégén nem megyek fel; a sok hülye mind szabin van >_<...meg mostanában, ha beírom a jelszavam, vagy mondatokat, vagy enter-t nyomok, vagy valamit csniálok, olyan idegesítő, kis, vékony kattogó hangot hallat a gép. KB : clickickick hangú, mint amikor valaki gépel, csak kb 300% gyorsabb, és iszonyatosan idegesítő...gah! -
#8849 SZaljon ma ki valaki,mer mindegyik szarver fullon van:( -
#8848 Heh, a legjobb embertől kérded :-).
A Square Tagadja, hogy megjelenne PCre, de ha az lesz, mint az FF VIII - nál.. -
Nuki #8844 ->Rob42: Már?? -
#8843 Erdekel valakit 237 mind rune? -
#8841 Most me' ilyen kihalt ez a forum?
-
Nuki #8840 Az a 250, az a darabjáért megy a bronz bar-nak? :) -
#8839 Vazz, minek szuntettek meg az UK szervert, az legalabb mukodott rendesen. Harc kozben kilok es allandoan conn lost van. -
Amorce #8838 Te Hagane ! Nem tudod véletlenül, hogy megjelenik-e az FF9 PC-re ?
(Sorry az Off-Topic-ért) -
#8837 Ha nem találkoznánk:
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! -
#8836 Atomy árai miatt változnak az árak:
(+5% jutalékkal)
------
vétel / eladás / mit
3400 / 3570 / mith jegy
1500 / 1575 / acél jegy
1275 / n.a. / arany rög jegy
1250 / n.a. / arany rúd jegy
0750 / 0788 / szén jegy
0550 / 0578 / vas rúd jegy
0425 / n.a. / ezüst rög jegy
0400 / n.a. / ezüst rúd jegy
0250 / 0263 / bronz jegy
0130 / 0137 / nature
0050 / n.a. / holy
0010 / n.a. / gyapjú
-
#8835 Most mi van, senki sincsenetten itten?! -
#8833 És mitől vagy ilyen pöse? -
#8831 cool, egy runemedet szereztem egy lessertol. Az elso runemedem :) -
#8830 *Páratlan
*HP-t
*Fejlettebb -
#8829 3Ds- pixeles, 1998-as SquareSoft készítette RPG, ami két CD-n át kalauzol be a Gear-ek, a robotok világába, ahogy azt isten elrendeltette, az ember száműzött lett, s elbocsátódott a földre.Itt a Solaris nevű faj, egy fejlettem emberi faj áll egyeduralomban a világért, Shevat ellen harcolnak.
Játék hossza :
RPG Newbie : 99:59:99
RPG Newbie angollal : 83:42:23
RPG amateur : 73:57:74
RPG Amateur angollal : 50:00:00
RPG professional : 45 óra.
RPG Professioanl, with English : min . 20, max 45 óra.
Most tartok : 39 óra, pro Angolos RPG szinten, és szerintem nem túlzok, mert a Chrono Trigger-t, az FF 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 -et , a Legend Of Dragoon-t, a Xenogears-t, meg a Tales Of Phantasia-t is végignyomtam eddig oáratlan időkkel.Viszont ebbe az időbe benne van az is hogy kétszer ki kellett mennem, mert a joghúrt hihhhetetlenül régi volt(Két hete lejárt!), kajálni is leálltam, illetve néha csatánként leálltam Hop-t mérni egy Guide-hoz. -
#8828 a xeno az egy 2d-és űrös game? -
#8827 Most a Xenogears ill FF IX végénél tartok, és a Xeno-t nyomom végig (KB 4 nap), utána az FF IX-et (Színtén KB 3-5 nap), aztán visszajövök.Hagy porosodjon csak :-) -
#8826 Na, ez azért nem teljesen igaz ;-)..
Hun : Mit, mi van?Fogadok, valamelyik barom pikkel rám, és azért hívott az öcsédnek(V minek).
Személy szerint, már csak szerdát, meg a csütörtök(ömet) kell végigszenvedni, péntek - félévzáró buli, ill . Szünet (Dec 22-Jan 2) Kezdeteeeeeeee!
OH YEAAAAAAAH! -
Nuki #8825 Igen ;) Ugyanis nem mindenki internetezni éjjel nappal -
#8824 létezik, hogy nincsen hozzászólás? :(( -
#8823 mielőtt bárki azt mondaná: "kabátlopási ügye volt"
------
Valaki belépett a jelszómmal, és megtekinette a cuccait.
Megállapította, hogy meg van mineden hiánytalanul.
------
Konkluzió: "Davehappy" nem tuggya használni a bankot. (Mellesleg nagy hüje az, aki a jelszavát megosztja mással. Mert pl. megváltoztathattam volna. És nem csinálhatna semmit. Remélem, aki felmérte a készletet/cuccot megváltoztatja ismét, így Davehappy ki fog szorulni.)
De kérek mindenkit, ne mondjanak nekem jelszót :)) -
#8822 de az is előfordulhet, hogy 'davehappy' nem tggya használni a bankot.
... és azért gondojja, hogy kifosztották :)) -
#8821 davehappy, ha nalad meg 5 egyforma betü volt, akkor megváltoztatta a jelszót miután belépett
azóta nem próbáltam
-
Nuki #8820 Lényeg: CATERPIE2 MEGSZŰNT LÉTEZNI ÉS örököltem mivel a suliban én voltam a legjobb barátja, nekem a leghosszabb a nyelvem ;) és én Tanítgattam rajtatok kívül.... De valamit azért adok mert smucig nem vagyok... (amúgy megjegyzésképpen: Már akkor nem jáccott amikor újra ki kellett tölteni a jelszó emlékeztetőket és már telefonon ISDN megtárgyaltuk a kérdéseket...) -
Nuki #8819 Hmm Caterpie2 A volt osztálytársam ő azzal bízott meg hogy neki nem kellenek a cuccok és pakoljam át magamba.... Aztán valaki megváltoztatta a jelszavát, És mindenét bepakolta a bankba.... (azaz valszeg te lehetttél) Viszont ő azért nem jáccik mert:
-nincs ideje
-nem engedik a szülei
-állítólag unalmasnak találja
Tömören ennyi az én történetem... (minden csütörtökön már élőben találkozunk úgyhogy kérdéseiteket feltehetitek neki ;)
Apropó: HUNGAry: Ki törte fel a jelszavát??? (mer' én be szoktam lépni hozzá de én nem mondtam neked ilyet....) -
#8818 Felmerül a kérdés, nem lehetne visszaállítani 'caterpie2' eredeti jelszavát? Akkor be tudna jelentkezni.
-
#8817 huh, ez hosszú védőbeszéd volt... :) -
#8816 A hir igaz, csak ...
(1) valaki jött, hogy feltörte 'caterpie' karakterét.
(2) megadta a jelszavat is. :))
(3) közölte, hogy az öccsének mi a karakterének a neve és ha bejelentkezik mondjam meg neki az új jelszót, mert megváltoztatta.
(4) mondtam, hogy hagyjon ki ebből az egészből, mert ha megmondja a jelszót, és eltünik valami, akkor rámverik, de megmondta a jelszót.
(5) ugyanakkor, folyton bejelentkezgetettt 'caterpie2'-vel.
(6) meguntam, hogy ki/be/ki/be, és kipróbáltam a jelszót.
(7) jó volt
(8) valamelyik lüke a Wilderness határán a világ szálén hagyta a karaktert.
(9) fogtam a karit, és elvittem Varrock Kelet-i bankba és mindenét bepakoltam a bankba. Ott is hagytam a karaktert.
(10) ez az arc - aki a jelszót elárulta -bejelentkezett, és éktelenül szitkozódott.
(11) megtehettem volna, de nem tettem meg, hogy megváltoztatom a jelszót, de hagytam a régiben.
(12) számomra értéktelen karakter, hadd ne elemezzem, miben gyenge, bagy miben erős.
(13) ennek ellenére, ha 'caterpie2' megkeres, hogy ennyi és ennyi kár okoztam neki azzal, hogy a cuccát a bankba bepakoltam, állok elébe, a kárát megtérítem. A karakter alapján olyan 20k összértékre saccolok, akkor amikor egy rune long 32k-ba kerül.
(14) ezek után érthető módon ignorba raktam a kölköt. És nem érdekel, mit kinek hogyan kivángat.
(15) lehet, hogy becstelen vagyok, de álljon elő az a karakter (biztosan hollanddal, vagy angollal) akivel átpakoltam a cuccát az emberkének máshova.
(16) röviden ennyi becstelenségem története.
------
De hadd mondjak valamit védelmemben:
Álljon elő az a karakter, akinek ha megszorult, nem álltam rendelkezésére. (Azért aki nyerészkedni akart rajtam és ignorba került, kérem ne jelentkezzen)
------
És ha valaki gyanakszik rám, kérem, ne mosson össze más karakterekkel, és ne vádoljon mást mint engemet.
Nekem csak 3 karakterem van.
(1) Hungary
(2) O.B.Laden
(3) kpd
------
röviden ennyi
-
#8815 A Wild-ben mire? Nem nagyon ut a Fire Bolt senkin ott. -
#8814 79. lettem a listan. Tyuhaj! ;-) -
#8813 um, inkább most mégis skell a chaos, mert a wildbe kell. Bocs all. A death runát még eladok a cozmiccal együtt. -
The Sign #8812 A chaos runat megvenném,darabját 100 aranyért,death runa is erdekel.
A karim neve The Sign -
Nuki #8810 Ki mennyit adna (130 db kb.) bronz bár darabjáért? -
#8809 ui.: 5. Hagane testvere se vagyok -
#8808 Nu szogezzunk le valamit.
1. Nem en vagyok Hungary
2. Nem loptam senki karakteretol (szerintem Hungary se)
3. Meg egy ilyen beszolas nekem es ignore
4. Ugye milyen kurva faszan beolvastam most? ;-))) -
#8807 de cool, egy rune longot adtak nekem egy diamond ammyért, és egy black battleért! aztán mondta a gyerek, hogy cseréljük vissza. De nem én ajánlottam az üzletet, hanem ő akarta így. Egyébként vennék eg ydiamond ammyt! Ha dok hozzá egy uncut diamondot, és esetleg egy gold nuggetet, akkor mennyibekerülne? -
Barganda #8806 Hi!
----Atomy
Van 30db nature runám eladásra.