RuneScape
  • Rincewind
    Itt az új magyar Player lista:
    Egy kis * van az után, akiről tudom, hogy még most is aktívan játszik.

1/2/3/4/5
    Wadolo
    Spherion *
    Schyte *
    Marduk
    Imph
    Zeal
    4077
    Stormhunter
    Kissziszi
    Rin
    Cobble *
    Bazsika
    Gallus
    Hmuda *
    KOMBAJN *
    Boci
    Bith *

Most már, ha van kedvetek, tényleg játszhatnánk partyban. Már jó idelye járom a Runescapet, és már több kalandozópartyt is láttam. El tudnék képzelni egy magyart is. Kell hozzá két bika harcos, akik lefoglalják és felváltva ütik a szörnyeket. Mondjuk 2 íjász, akik lüvik, és 2 Varázsló, aki harc közben varázslatokkal bombáz. Még egy rakat sült husi, és szerintem ez a party ki tudná tisztítani a csatornákat, és, ha eléggé táposak, akkor még a Ghost Town Dungeont is. Szljon, ha valakit ésdekel egy Kalandozótársaság megalapítása.

>>>Spheriot és akit érdekel

Tehát néhány küldetés szájbarágósan:

The quest of Romeo and Juliet-Varrock
    1. Menj el és beszélj Juliával, Nagy ház Varrocktól nyugatra.
    2. Keresd meg Romeot, vele is beszélj, Varrock főtere.
    3. Keresd meg a Papot, és vele is beszélj, Varock északi része, nagy épület (templom).
    4. A Varrocktól délre eső erdőbe, és keress Cadavaberryt. Kis piros gyümölcs.
    5. Vidd el ezt a gyümölcsöt a gyógyszerésznek, aki csinál belőle Cadavapotiont. Varrock föterétöl dél-nyugatra egy kis ház (rajta van a térképen).
    6. Vidd el ezt a potiont Juliának.
    End. Jutalmad 4 Influence level...

The machine fixing quest-Draynor Manor
    1. Beszélj a lánnyal a főkapunál. Meg kell keresned Ernestet.
    2. Menj a második emeletre, és beszélj a professzorral. Ernest sajnos csirkévé változott, és a visszaváltozáshoz fixálni kell az átváltoztató gépet. Ehhez 3 tárgyat kell megtalálni.
    3. Plessure gauge- Vedd fel a halkaját az első emeletn. Majd a konyhából a mérget. Mixeld össze, és a mérgezett kaját használd a ház előtti szökőkúton. Ettől megdöglenek a piranhák. És most már kiveheted a Gauge-t.
    4. Oil can - Lent az alagsorban (nem ahol a vámpír van), van 8 kapcsoló és ajtók. A megfelelő kombináció és tiéd az Oil Can. Ez vagy rengeteg próbálkozás, vagy megkérsz valakit, hogy hozza ki neked. Nekem egy Black cape-ért kihoztak egyet.
    5. Gumiszalag. Ezt a lépcső alatti szobában egy csontváz őrzi, de meg kell találni hozzá a kulcsot. Ám létezik egy egyszerűbb módszer: Menj el a Varrocki General Store-ba, és itt általában (én már kétszer is láttam itt) fillérekért megveheted.
    6. Vidd el ezt a három dolgot a prof.-nak és kész.
    End. Jutalmad 300 gp és 3 Influence level.

The Ghost quest- Lumbridge
    1. Beszélj a pappal, Nagy épület a temető mellett. Elmondja, hogy szellem van a temetőben.
    2. Menj délre a mocsárba, és ott a magányos háznál beszélj a manussal. Adni fog egy medált, amivel beszélhetsz a szellemekkel.
    3. Menj vissza a temetőbe, és beszélj a szellemmel. Elmondja, hogy azért nem tud nyugodni, mert valaki ellopta a koponyáját.
    4. Menj el a Wizard's tower alagsorába, ott a oponya.
    5. Vidd vissza a temetőbe, rakd bele a koporsóba, és csukd is be azt.
    End. Jutalmad 4 Pray God level.

Van még ezen kívül egy rakat, amiről tudok, de azokat, én nem tudom ilyen szájbarágós módon leírni, mert még én sem csináltam meg. MAjd leírom, ha megcsinálta, vagy esetleg aki már túl van rajta, és van egy kis ideje az megtehetné helyettem

by, Rincewind