RuneScape
  • Rincewind
    Az, hogy van néhány kivétel, az csak a szabályt erősíti! Persze, hogy az egyiptomiak több nyelven beszélnek, ha az idegenforgalomból élnek! Menj el Líbiába, Afganisztánba vagy Palesztínába! A lakosok többsége még olvasni sem tud!

Az az ember, aki 15.000, ártatlan ember, értelmetlen halálát ünnepli az barbár! És megkérdőjelezem a létjogosultságát, a modern civilizációban, de nem ítélkezem!

Azt az oldalt nézzem, aki erőszakos terrorcselekményekkel akarja rámkényszeríteni a vallásást??? A Dzsihad ugyanis erről szól! Jó, persze ez megtorlóakció volt, egyelőre még kitudja mi miatt, de nézd meg Osama bin Ladent! Ő a vallása miatt öl meg ezreket! És gyanítható, hogy ő követte el a merényletet 8bár ez közel sem biztos)!

De beszúrom a végére, hogy vagyok annyira megfontolt, hogy amíg semmi konkrétum nincs, addig ne kezdjek ítélkezni lehetséges vagy vélt bűnösök felett! Akár az arabok voltak, akár más, ezt majd a hozzáértők elintézik!

Uff, én beszéltem és mostantól, hacsak nem kell még valamire reagálnom, nem rondítom a topicot ilyen offtopic témákkal, de úgy érzem ezt is meg kellett beszélni!

Rince