34579
RuneScape
-
#4574 addig használjátok ezt!! -
#4569 Remélem Dragon quest... -
#4566 nem teszteltem!!:)))) -
Zsooo #4565 >>>Ams
A smithing kalkulátor hibás, mert nem veszi figyelembe az olvasztást. -
#4564 http://runescapeshop.cjb.net/ kalkulátorok itt!!!! -
Nuki #4563 >>>Disno:
Kéne a Ruby amulett!!! -
#4562 NEM MEGY AZ RS!!! MIÉRT!?!?!? -
Nuki #4561 szintúgy -
#4550 ezek ellen igenis bevethetik a mindenfele vegyi fegyvereiket az arabok!! gondolj csak bele puff egy atom los angelesre (az atom a 2 vilaghaboru ota sokat fejlodott!! sokkal magyobb pusztitasra kepes!) es bumm! kesz is! megbenul a gazdasag meg minden! -
Nuki #4546 En sajnos elozo eletemben voltam ő :( -
Nuki #4543 Lehet hogy Nostradamus-hoz igazitottak ezt az egeszet es belevegyítettek egy kis terrort is. -
#4539 Ja, innen vettek az otletet. Biztos a leszarmazottak... -
#4537 Ezt én is ismerem!
Bár az évszámokat mindíg a jelenlegi dátumhoz igazítják évröl évre :))
-
#4536 De látod! Te is azt mondod, hogy nem lesz itt semmi! Most komolyan! Nukinak igaza van! Ki az a marha, aki nyílt háborúba kezdene a NATO ellen??? -
#4535 "It has been foreseen that exactly three hundred and fifty years into the future, silver phoenixes shall strike down the twin brothers of oppression that carried the king's nation, which shall bring upon the apocalypse."
Nostradamus (September 11th, 1651)
The Date is Sep 11 theThe year is = 1651+350= 2001
In the City of God there will be a great thunder, two brothers torn apart by chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb.","The third big war will begin when the big city is burning." "on the 11th day of the 9 month that...two metal birds would crash into two tall
statues...in he new city... and the world will end soon after"
Nostradamus 1654 -
Nuki #4534 És aki szembe mer szállni a natoval azt egyenlővé teszik a földel. -
#4533 Ha mar itt tartunk megjegyzem, hogy Egyiptome [:-)]a vilag 4. legnagyobb es legjobban felszerelt hadserege (most nem szamitom bele, hogy szerintem nekik nincs semmifele atom, vagy hasonlo kaliberu bombajuk), de piszokul nem akarnak harcba bonyolodni. Mindig azt hangoztattak, hogy utaljak a zsidokat, mert elhallgatjak azokat az incidenseket, amelyek a palesztinok rovasara tortenik, de csak immel-ammal leptek keszultsegbe ellenuk a nyaron.
(Mint az Arab Liga tagjai muszaj volt.)
Az ellenben nem tul jo dolog, hogy az amcsik kulugyminisztere haborunak aposztrofalta a dolgot, mert ha ezt keresztulviszik a NATO-n, akkor mi is harckeszultsegbe kerulunk. :-((( -
#4532 Tudjátok miért nem lesz WW3?
Elmondom gondoljatok bele:
Kik, ma azok az országok, akik a legnagyobb hadsereggel rendelkeznek? Amerika természetesen, aztán Oroszország, bár nem a legmodernebb! És Izrael! Állítólag Izrael rendelkezik a világ legdrágább hadseregével aranyban kifejezve! Na most ezek itt egyoldalon harcolnak ám!!! Plusz ott van még az összes Nato ország, amelyből nem egy igen fejlett hadsereggel rendelkezik4 Tehát, ha belegondoltok a föld szinte összes nagyobb hadereje egyoldalon csoportosul! Milyen hadsereg vehetné fel a versenyt egy ekkora haderővel??? Megmondom semmilyen! És ezt az arabok és Amerika is tudja! Egyszerűen esélye sincs 3. Világháborúnak. Persze ettől még kissebb villongások lehetnek (vannak is), de ez minket nem érint! Aki itt háborúval fenyegetőzik az a saját sírját ássa... -
#4531 örült embrek kezében van a sorsunk ez b*sz*tt szar!!!!!!!!! -
#4529 minek lenne ww3 ?? az eggyik ledob ide egy hidrogén bombát a másik oda ..... mindenki meghal .... és est szerintem ők sem akarják ...vagy igen?????? -
#4523 Az Izraeliek nem örülnek semminek, ugyanis Amerika őket pénzeli! Akire te gondolsz azok a Palesztínok! Na ezt csak azért fűztem hozzá, mert ez azért kicsit szúrta a szemem :)) -
#4517 Az, hogy van néhány kivétel, az csak a szabályt erősíti! Persze, hogy az egyiptomiak több nyelven beszélnek, ha az idegenforgalomból élnek! Menj el Líbiába, Afganisztánba vagy Palesztínába! A lakosok többsége még olvasni sem tud!
Az az ember, aki 15.000, ártatlan ember, értelmetlen halálát ünnepli az barbár! És megkérdőjelezem a létjogosultságát, a modern civilizációban, de nem ítélkezem!
Azt az oldalt nézzem, aki erőszakos terrorcselekményekkel akarja rámkényszeríteni a vallásást??? A Dzsihad ugyanis erről szól! Jó, persze ez megtorlóakció volt, egyelőre még kitudja mi miatt, de nézd meg Osama bin Ladent! Ő a vallása miatt öl meg ezreket! És gyanítható, hogy ő követte el a merényletet 8bár ez közel sem biztos)!
De beszúrom a végére, hogy vagyok annyira megfontolt, hogy amíg semmi konkrétum nincs, addig ne kezdjek ítélkezni lehetséges vagy vélt bűnösök felett! Akár az arabok voltak, akár más, ezt majd a hozzáértők elintézik!
Uff, én beszéltem és mostantól, hacsak nem kell még valamire reagálnom, nem rondítom a topicot ilyen offtopic témákkal, de úgy érzem ezt is meg kellett beszélni!
Rince -
Zsooo #4515 na, talán mégse, aszongyák ez nem az usa műve
-
Zsooo #4514 baker.... ezek megőrültek.... -
#4510 Ize, hogy az arabok tanulatlanok lennenek azt nem mondanam. Nemreg jottem haza Egyiptombol, ahol az emberek fele legalabb 2-3 nyelvet beszel, de emlithetnem par itteni (akar libiai) baratomat is, akik pl. a doktoriukat szerzik meg itt.
A CNN bevagasa enyhen szolva hatasvadasz, te is igy orulnel, ha az USA ennyire ellenseges lenne a nepeddel szemben.
Az mas kerdes, hogy en is elitelem a dolgot, de azert nem art megnezni a masik oldalt se. -
#4509 >>>hungary
Nem igazán értem hova akarsz kilyukadni! De a félreértések elkerülése végett, megsúgom, hogy nem vagyok rasszista (jó a cigányokat nagyon nem szeretem, de erre megvannak a saját magánbejáratú okaim)! Az előbbi kijelentásem lehet semmisnek venni, hisz nem is biztos, hogy arabok voltak! De azt azért hozzátenném, hogy nézd meg a CNN-en azt a filmet, ami a pezsgőt ivó és éljenző arabokat mutatja, miközben bevágnak képeket a leomlott toronyról és a hullákról!!! Enyhe kifejezés, ha azt írom, hogy szinte elviselhetetlenül szörnyű látvány.
>>>Disno
WW3 nem lesz! Picit gondolkodni kell! Ki ellen vívnák? Mondj nekem egy országot, ami háborút indítana Amerika, Oroszorszá, Izrael, (hogy csak a 3 legnagyobb hadsereggel rendelkező országot említsem) és szövetségesei ellen! Még a tanulatlan arabok sem olyan hülyék, hogy a saját sírjukat ássák! Nem lesz itt 3.világháború meg ilyen marhaságok! Ha minden egyes terrorcselekmény után lenne háború, akkor most nem itt tartanánk. Bár ez óriási volt és rengeteg ember életét követelte, én azért remélem, hogy Amerika higgadtan és méltósággal fogja ezt az ügyet elintézni! Ha nem, minket ez nem nagyon érint! Max. a gazdasági oldala, de az már más kérdés... -
Nuki #4508 Engem is érdekelne valamilyen kalkulátor. :)) -
Nuki #4507 DISNO:
Melyik az a trefort? -
Nuki #4500 Jöttök csetelni a cyberface szobába? MOST -
#4498 Ettől azért nem kell tartani, de, hogy most kurva nagy megtorlások lesznek az tuti!
Eddig csak a cigányokat irtottam volna ki, mostmár az arabokat se szeretem... -
Nuki #4497 Itt szerintem készülődik még más valami is! Lehet hogy ki fog törni a 3. világháború ami nagyon-nagyon rossz lenne :( -
#4450 Akkor le is írom a véleményem... -
Zsooo #4449 A runescape.com-on varjak a velemenyeket!! Egyebkent 66-an jatszottak osszesen haromnegyed 1-kor, ami szerintem tokeletesen jellemzi a helyzetet. -
#4446 Amióta ez az ISP mizzéria van, azóta szinte élvezhetetlen az RS. Persze szerintem az új kliensben is van hiba. -
Zsooo #4445 Ilyenkor már rég 900 körül szoktunk lenne, erre most 400... Ne mondjak, hogy a mi kapcsolatunkkal van a bibi!!!! -
Nuki #4444 Valamelyikőtök belinkelne egy édi kis képet. Küldeném emilre. -
Zsooo #4441 Marcus, próbáld ki az online (explorer/netscape) verziót! Persze csak ha a klienssel nem megy. -
#4438 Disno ezt most nem teljesen értem :)) -
Zsooo #4436 Ezt a 4200-at nem hiszem, 3 szerveren is voltunk 4000-en. -
Zsooo #4432 Ki is jöttem a wildernessből, kétszer is disconnectelt, közben meg 12-t ütött rajtam vki... :((