RuneScape
  • Rincewind
    >>>hungary

Nem igazán értem hova akarsz kilyukadni! De a félreértések elkerülése végett, megsúgom, hogy nem vagyok rasszista (jó a cigányokat nagyon nem szeretem, de erre megvannak a saját magánbejáratú okaim)! Az előbbi kijelentásem lehet semmisnek venni, hisz nem is biztos, hogy arabok voltak! De azt azért hozzátenném, hogy nézd meg a CNN-en azt a filmet, ami a pezsgőt ivó és éljenző arabokat mutatja, miközben bevágnak képeket a leomlott toronyról és a hullákról!!! Enyhe kifejezés, ha azt írom, hogy szinte elviselhetetlenül szörnyű látvány.

>>>Disno

WW3 nem lesz! Picit gondolkodni kell! Ki ellen vívnák? Mondj nekem egy országot, ami háborút indítana Amerika, Oroszorszá, Izrael, (hogy csak a 3 legnagyobb hadsereggel rendelkező országot említsem) és szövetségesei ellen! Még a tanulatlan arabok sem olyan hülyék, hogy a saját sírjukat ássák! Nem lesz itt 3.világháború meg ilyen marhaságok! Ha minden egyes terrorcselekmény után lenne háború, akkor most nem itt tartanánk. Bár ez óriási volt és rengeteg ember életét követelte, én azért remélem, hogy Amerika higgadtan és méltósággal fogja ezt az ügyet elintézni! Ha nem, minket ez nem nagyon érint! Max. a gazdasági oldala, de az már más kérdés...