RuneScape
  • Rincewind
    Azért volt tegnap (ma) egykét megrögzött, aki még hajnal öt óra felé sem tartotta elvesztegetett időnek, ha rúnázik. Steve, Ams, Cinyo, én :)
    Ez már rég nem normális...
    A fáradtság legbiztosabb jele (ezt csináltam ma fél öt körül:
    Leraktam mindent a bankban, mert volt 3 zafírom, amihez volt aranyam cosmic runám meg minden. Gondoltam megcsinálom őket. Felvettem ezeket, de mást nem! Volt nálam 3 zafír, 3 gold bar, 1 hammer, ée egy ball of wool. Na elindulok Rimmingtonba, hogy vegyek öntőformát. Odaérek veszek egyet :), elindulok Doric üllőjéhez. Odaérek, nem csinál semmit??? Beugrik, hogy ezt Furnace-nál kell! :) Vissza faladorba! Használom a furnacenál a bart, kiválasztom az amulettet, váűrok nem csinál semmit! ??? 4. próbálkozás után észreveszem, hogy nincs nálam mould! Mi a faszom??? Vissza Rimmingtonba a boltba! Odamegyek kiválasztom, de nem veszi meg! ??? Bakker nincs nálam pénz!!! (itt kezdtem gondolkodni, hogy elmegyek aludni) Vissza falador, Bankba be, pénzt kivenni, Vissza Rimmington! Végre megvettem a mould-ot :) Vissza Faladorba és láss csodát sikerült megcsinálni azt 3 szaros amulettet. Most tettem egy kiruccanást Lumbridg-be, mert ugye ott van csak birka a fonalhoz :( Megcsinálom a fonalat! Majd enchantolom és végre vége! Ez az egész kb. 1 óráig tartott :D A poén pedig, hogy utána még Max Payne-eztem :)))))

>>>Hungary
    Lehet, hogy nem ad sokat, viszont eredeti ötlet, töled halottam először :)

Kérdés!!!

Lent délkeleten Asgarniában van egy kis falu Rimmington vagy mi! Na az fölött van egy ház, ahová nem tudok belyutni és gőzöm sincs mi az meg, hogy hogy került oda :) Valaki elmondaná?

Rince