34579
RuneScape
-
Zsooo #4431 Valami nagyon nem jó a rúnával, sok embernek jobb, egy csomónak meg sűrű DISCONNECT van, vagy nem is tud kapcsolódni, mint Marcus. -
Nuki #4416 Kirááály van 4es szerver is! -
#4413 :))
Tök jók!!! :))
:)) -
Zsooo #4412 YOU KNOW YOU'RE THE STRONGEST CHAR WHEN.......
- you hit one chicken and 5 die.
- When you walk up to Alchemon and he logs.
- when rune swords does -10 dmg
- when BKs ask to join your clan
- When you get an e-mail from Andrew saying "your bank account has too much for 2 combined servers to handle. Please sell something!"
- when your name shows up on all three server status tables at once lol
- when your dick wears rune amor n wears steel condoms
- WHEN MOSS GIANTS CLING TO THE NORTH SIDE OF TREES FOR CAMOUFLAGE
- when you dont feel the need to kiss blue's ass....
- when ur stats start going over the edge of the little window
- when u start using dimonds as arrow heads
-
Zsooo #4411 Rince, ez tetszeni fog!! :))
http://lobobizarro.cjb.net/
Ezek inkább csak pózolnak, de az első tényleg jó (meg a Moderator-os képek is "érdekesek"):
http://runepix.8m.com/pix.html -
#4405 ja, tényleg :)) -
#4404 Ha valahogy hozzájutnék a runa motorjához, és értenék hozzá, annyi változtatást hajtanék végre rakta, hogy csak na :) Sokszor annyira gyökér dolgok vannak benne... -
Zsooo #4402 NAGY a ház is :) Vagy törpesárkány... -
#4401 vagyis 4400, de mindegy :)) -
#4400 3400 -
#4399 Ebben pillanatban dobtak ki minket, mert valami frissítés lesz! Remélem nem csak bugfix... -
#4398 >>>Disno
herblaw - herbalizmus
Herbalista, vagyis gyógyfüvekkel, mégezéssel, stb. lényeg, hogy növénnyekkel foglalkozó ember! -
#4396 Házba lakik a sárkány???
És, hogy fér be??? -
#4395 Vajh, most mi a rák van??? -
Nuki #4394 >>Lacc:
Láttam a véleményed a Microsoftot már biztosan nem darabolják fel hír alatt: Teljesen egyet értek veletek és talán Ion Canonnak is igaza lesz :) -
#4389 Bocs hogy nem tudtam elköszönni, de dobott, és nem engedett vissza. -
#4385 Engem folyaton ledob... és most még visszamenni se tudok :( -
#4384 Ma túl sok a rossz hír:
''Sorry about that, but if I can't get enough ad revenue I can't keep running this game for free. ''
:( -
#4380 Én egyszer kétszer beszéltem vele.
El sem hiszem... :( -
#4378 És örökre a friend listámban marad. -
#4377 Amorce: erre most nem tudok mit mondani. ; ((( Egyszerűen el se hiszem. ; ((( Pedig ő mindig is az egyik legjobb RS-es barátom volt. ; ((( Sajnos csak volt. ; ((( Azt hiszem egy perc néma csenddel adózunk neki. ; (((
; ((( -
Zsooo #4376 >>>Amorce
Nagyon sajnálom a történteket. Részvétem az ismerőseinek.
Zsolt -
Amorce #4374 Sajnálattal hozom tudomására minden érintettnek, hogy a Tastie karaktert irányító játékos (Mityók Viktor) szeptember 3-án meghalt Cipruson egy értelmetlen balesetben. Aki kicsit közelebbről ismerte (Hmuda, Hangianix, stb...) kérem nézze meg az alábbi oldalt és főleg az ott megtalálható linket az rpg.hu fórumára ahol már rengetegen hozzászóltak ehhez a szomorú eseményhez.
http://www.rpg.hu/hirek/hirek.php?mutat=258
-
Zsooo #4371 Na, talán most már menni fognak az új szerverek... -
Zsooo #4365 >>>hungary
Ajánlom a http://www.runescape.com/runelinks.html linkjeit, onnen mindent megtalálsz, ha kérdésed van. Egyébként szívesen segít bárki, csak ilyeneket senki nem tud fejből sztem. -
#4363 Bár már nem tanulok egy ideje, de most jöttem csak rá (ahogy a hozzászólásodat olvastam), hogy még mindíg hánynom kell a matektól :)) -
#4359 Délnyugaton 8)=) -
#4358 Azért volt tegnap (ma) egykét megrögzött, aki még hajnal öt óra felé sem tartotta elvesztegetett időnek, ha rúnázik. Steve, Ams, Cinyo, én :)
Ez már rég nem normális...
A fáradtság legbiztosabb jele (ezt csináltam ma fél öt körül:
Leraktam mindent a bankban, mert volt 3 zafírom, amihez volt aranyam cosmic runám meg minden. Gondoltam megcsinálom őket. Felvettem ezeket, de mást nem! Volt nálam 3 zafír, 3 gold bar, 1 hammer, ée egy ball of wool. Na elindulok Rimmingtonba, hogy vegyek öntőformát. Odaérek veszek egyet :), elindulok Doric üllőjéhez. Odaérek, nem csinál semmit??? Beugrik, hogy ezt Furnace-nál kell! :) Vissza faladorba! Használom a furnacenál a bart, kiválasztom az amulettet, váűrok nem csinál semmit! ??? 4. próbálkozás után észreveszem, hogy nincs nálam mould! Mi a faszom??? Vissza Rimmingtonba a boltba! Odamegyek kiválasztom, de nem veszi meg! ??? Bakker nincs nálam pénz!!! (itt kezdtem gondolkodni, hogy elmegyek aludni) Vissza falador, Bankba be, pénzt kivenni, Vissza Rimmington! Végre megvettem a mould-ot :) Vissza Faladorba és láss csodát sikerült megcsinálni azt 3 szaros amulettet. Most tettem egy kiruccanást Lumbridg-be, mert ugye ott van csak birka a fonalhoz :( Megcsinálom a fonalat! Majd enchantolom és végre vége! Ez az egész kb. 1 óráig tartott :D A poén pedig, hogy utána még Max Payne-eztem :)))))
>>>Hungary
Lehet, hogy nem ad sokat, viszont eredeti ötlet, töled halottam először :)
Kérdés!!!
Lent délkeleten Asgarniában van egy kis falu Rimmington vagy mi! Na az fölött van egy ház, ahová nem tudok belyutni és gőzöm sincs mi az meg, hogy hogy került oda :) Valaki elmondaná?
Rince -
#4354 Nem semmi Steveh! :)))
Én is megyek gyerekek! :) Már olyan álmos vagyok ,hogy a kardommal akartam megcsiszolni a diamondomat! :))))
Jó éjcakkát! -
#4333 letoltottem...........elinditottam,de nem tudom,hogy kell hasznalni!!valaki segitene ebben az EZ macrosban?? -
Zsooo #4322 Bányászat: 3900an voltunk fenn este, 3 kő között köröztem a vadonban és nem kellett 4-nél többet klikkelnem egyikre se, olyan ütemben jött a szén :) Igaz néha futottam egyet néhány PK-k elől... -
#4319 Ja igen!
Szerintem ne makrózz, ha nem akarod, hogy töröljék a karaktered...
Csak baráti jótanács. -
#4318 >>>Nuki
Van számosra egy mithril Kitem, abban az esetben, ha Atomytól még nem kaptál! Ha kell, Vasárnap fent leszek este! -
Zsooo #4317 >>>Rhcpt
Boltban, vagy játékostól? Mennyiért? Kösz előre is. -
#4315 Pl? -
#4312 ??? -
Zsooo #4307 Ezt kapjátok ki!!!! Nem tudom él e még, de aki teheti ugorjon rá!!!!!
------------------------------
Now Making FREE Ady Kites
Bluerose13x 12:22 (07-Sep) That's right, making them FREE right now. Bring ady bars to server 2, Horvick's anvils, I'll smith as many as you like so long as you have bars!!
--------------------------
Bluerose13x 15:42 (07-Sep) Still ongoing.
You must have bars or ore coal and a nature rune per bar.
No trades, no sales. Just straight free smithing with you supplying the material.
And if it's crowded plz wait your turn peacefully, I'm doing my best to cope.
--------------------------------------
-
Nuki #4304 Hahó!!!
Honnan lehet letölteni a makróprogramot?
És mennyiért vennétek áldott (enchanted) zafir amulett darabját? (3db van)
És honnan lehet letölteni a Half-Lifet? -
#4303 Na várjatok csak, csinálok én tájképet a wilderness-ről! Talán ma de inkább holnap. -
#4301 Szerintem marha jók. Mondjuk az mond valamit, hogy a dwarf mines-t 40 perc alatt összehozta.