RuneScape
  • Atomy
    Bammeg! Majdnem kinyírtak! Békésen bányászgatok a hobgoblin mine-ban. Egy kicsit azért aggasztott hogy kb 15db 60-80-as karakter várakozott a bánya mellett:-) De nem támadtak meg egyből, hanem kicsit hagytak bányászni. Mikor 5 mithril ore-om volt már az egyik rámrontott, és mire menekülni kezdtem volna, kb 30-at sebzett rajtam!!! Természetesen elkezdtem futni kifelé, de ekkor már ott állt egy másik, és az támadott meg. Amíg azzal küzdöttem az első megint elzárta a menekülés útját, úgyhogy kénytelen voltam északra menekülni :-))) Futottam, futottam, közben zabáltam mint az állat, mindent megettem ami csak volt nálam :-) Nyugatnak kanyarodtam, közben néha belémlőttek 6-ot sebző varázslatot, és ekkor megtámadott még egy chaos dwarf is :-( Azután egy másik is :-(( Furcsa, de itt már feladták az üldözést szerencsémre :-)))) Nem vagyok ilyedős, de egy kicsit berezeltem :-) Még az sem jutott eszembe hogy felvegyem az összes páncélom, meg valami prayer-t bekapcsoljak. Még a nevüket sem jegyeztem meg :-) Elég sokat buktam volna ha kinyírnak, volt nálam: adam plate, rune skirt, rune long sword, diamond amulet, mithril kite shield, adam large helmet, 5 mith ore. Most már én is kicsit óvatosabb leszek :-)))))